T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
G Ü N D E M 8 MART 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Tayinleri beklenirken ölüm haberleri geldi

Batman'da şehit düşen polisler gözyaşlarıyla toprağa verildi. 9 yıllık polis memuru Mehmet Emin Keskin ve 11 yıllık polis memuru Hacı Alkan'ın doğu hizmetinin bu yaz biteceğini belirten acılı aileler, tayin beklerken ölüm haberiyle yıkıldı

Batman'da, önceki akşam teröristler tarafından şehit edilen polis memurlarından Cem Genç'in cenazesi, Balıkesir'in Manyas ilçesinde, Hacı Alkan'ın cenazesi ise, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde toprağa verildi. Şehit Polis Cem Genç (30) için Balıkesir'in Manyas ilçesi İmam Hatip Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi, yakınları, Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Balıkesir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Törende, polis memurunun 29 Temmuzda dünya evine girmeyi planladığı nişanlısı Emine Yaşar (26), Cem Genç'in fotoğrafını elinden bırakmadı.

10 BİN KİŞİ UĞURLADI

Şehit polis memuru Alkan'ın (37) cenazesi ise, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Değirmendere Beldesi Güler Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Değirmendere Beldesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı cenaze töreninde, vatandaşlar terör örgütü PKK'yı lanetleyen sloganlar attı. Cenaze töreninde oğlunun şehit olduğunu televizyondan öğrendiğini söyleyen baba Mehmet Alkan "Oğlumun şark görevi 3 ay sonra dolacaktı. Tayinini bekliyorduk" dedi. Balıkesirli polis memuru Mehmet Emin Keskin ise (34), geride gözü yaşlı eş ve 2 çocuk bıraktı. Baba Kurban Keskin, 9 yıllık polis memuru oğlunun Tuğçe adında 2 aylık kızı ve Tunahan isminde 9 yaşında bir oğlu olduğunu söyledi. Oğluyla son olarak Kurban Bayramı'nda Balıkesir'e geldiğinde görüştüklerini, o günden sonra telefonlarla özlem giderdiklerini anlatan Keskin, şöyle konuştu: "Mehmet, Kurban Bayramı'ndaki izninde Balıkesir'e geldiğinde, tayin planları yapıyordu. Ya Manisa'ya ya da Çanakkale'ye atanmayı çok istiyordu. 2 ay sonra tayin olacaktı. Oğlumun tayin haberini beklerken ölüm haberi gelince yıkıldık. Oğluma ve arkadaşlarına kurşun sıkan teröristlerin elleri kırılsın."

YARALILARIN DURUMU CİDDİ

Öte yandan saldırıda yaralanan Ali Köse ve Ekrem Keleş'in Diyarbakır Askeri Hastane'de, Süreyya Kınay'ın Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, emniyet bekçisi Ayhan Sökmen'in de Batman Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor. Dicle Üniversitesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi devam eden Kınay'ın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

  • BATMAN, DİYARBAKIR, BALIKESİR

    29 TEMMUZ'DA EVLENECEKLERDİ

    Batman'da, önceki akşam teröristler tarafından şehit edilen polis memuru Cem Genç'in, 29 Temmuz'da düğün yapmayı planladığı öğrenildi. 6 yıllık polis memuru Cem Genç'in (30) şehit olduğu haberi, doğum yeri olan Balıkesir'in Manyas ilçesinde büyük üzüntü yarattı. Mehmet Cemal-Nurten Genç çiftinin iki oğlundan biri olan Cem Genç'in, Batman'da görev yapan bir öğretmenle geçen Kurban Bayramı sözlendiği, 29 Temmuz'da da düğün yapmayı planladığı öğrenildi. Şehit polis memurunun dayısı Erol Batak, yeğeninin ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Düğün yapacaktık, bütün hazırlıklar tamamdı. İlçedeki Maltepe Parkı'nda yer bile ayarlanmıştı. Kır düğünü olacaktı. Acımız çok büyük" dedi.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi