T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 11 MART 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

ABD'li politikacı nasıl oy avlıyor

Tim Robbins'in yönettiği ve başrolünü üstlendiği Bob Roberts adlı filmde, seçim döneminde popülist ve sevimli tavırlarla Amerikan halkını tavlayan folk şarkıcısı bir politikacının hikayesi anlatılıyor.

Cnbc-e'de bu akşam "İki Film Birden Kuşağı"nda Tim Robbins'in başrollerini üstlendiği Bir Şirket Komedisi ve Bob Roberts adlı filmler ekrana getiriliyor. Bir Şirket Komedisi, 1960'larda parlak bir fikirle ortaya çıkan çılgın bir adamın macerasını anlatırken, Bob Roberts, belgesel niteliği taşıyan politik bir taşlama. Hollywood'un aykırı çocuklarından Tim Robbins'in ilk yönetmenlik deneyimi olan bu filmde, senatör seçilmek için kampanylar yürüten bir politikacının neler yapabileceği konu ediliyor. Saturday Night Live'de küçük bir skeç olarak başlayan ve gördüğü büyük ilgi üzerine sinemaya uyarlanan filmin oldukça zengin bir de konuk oyuncu listesi bulunuyor. Alan Rickman, Giancarlo Esposito, Gore Vidal, John Cusackve Susan Sarandon'ın rol aldığı filmde, Robbins senatörlük ortamına giren, kitleleri sürükleyen oldukça sağcı ABD'li bir folk şarkıcısını canlandırıyor. Clinton'ın Başkan seçilmesiyle aynı zamana denk gelen filmde, varlıklı politikacı Bob Roberts'in popülist ve sevimli tavırlarla Amerikan halkını nasıl tavladığı anlatılıyor.

Hula-hoop'un keşfi

Tim Rbbins ve Paul Newman'ın başrollerini üstlendiği Bir şirket Hikayesi bu akşam ekranda. Yönetmenliğini Joel - Ethan Coen Kardeşlerin üstlendiği film, Frank Capra ve Howard Hawks gibi büyük yönetmenlerin temsil ettiği geleneğe bir saygı niteliği taşıyor. 1958 yılında parlak bir fikirle ortaya çıkan biraz çılgın, biraz saf, çokça tuhaf bir adam olan Norville Barnes, belde çevirerek eğlenecekleri basit bir çember tasarlıyor. Hula-hoop adını verdiği bu acayip fikir kimsenin tahmin etmeyeceği bir başarı yakalıyor. Bu başarı öyküsü herkesi şaşırtıyor.

Orijinal Adı: The Hudsucker Proxy Yön: Joel-Ethan Coen Oyn: Tim Robbins, Jennifer Jason Leigh, Paul Newman, Charles Durning
Cnbc-e / 19.00


Yeni bir Karadeniz öyküsü

Atv ekranlarında başrollerini Müjde Ar, Cemil Özbayer, Şahnaz Çakıralp ve Uğur Pektaş'ın üstlendiği Kuşdili adlı yeni bir dizi başlıyor. Senaryosunu Gülin Tokat ve Şafak Ersavaş'ın kaleme aldığı dizinin konusu şöyle: Sisköy'de bundan yıllar önce Asiye ile Adem birbirine sevdalanmış ancak Adem'in annesi nedeniyle ayrılmışlardır. Adem Almanya'ya gider. Yıllar sonra bir düğünde yin Sisköy'de karşılaşırlar. Bu kez Asiye'nin dilsiz kızı Fidan, düğüne babası Adem ile gelen Yunus'un rüyasında gördüğü kısmeti olduğunu düşünür ve gözlerini ondan alamaz.
ATV/20.00


Artvin'de öküz taksiler

Şoray Uzun'un sunumuyla ekrana gelen Şoray Uzun Yolda programında bu akşam Artvin'den ilginç görüntüler var. Zorlu kış şartlarında, doğaya karşı savaşan Artvin halkının yaşamından kesitler sunulan programda, arabaların giremediği yerlerde hizmet veren öküz taksiler, Yusufeli ilçesinde Gürcü geleneklerine göre kına gecesi, kolu kaşık, bıçak, makas, çeken mıknatıs teyze, kendi mezarını hazırlayan adam, dünyanın en büyük ikinci kanyonuolan Cehennem Kanyonu, kesat geçen balık avı ve Artvinlilerle yapılan söyleşiler yer alıyor.
KANAL 7 / 19.45


CENNET MAHALLESİ
Maharetli maymun ortalığı karıştırıyor

Melek Baykal ve Özkan Uğur'un rol aldığı dizide, Ayşe eve bir maymun getiriyor. Pembe maymunun maharetli olduğunu görünce ondan hizmetçi ve dansöz olarak yararlanıyor. Maymunun sırrı ortaya çıkınca Beter'le Ferhat maymunu kaçırmaya karar veriyorlar.
SHOW / 20.00


HAYAT TÜRKÜSÜ
Hayat hastalanıyor Kumru başında

Devin Özgür Çınar ve Tolga Evren'in rol aldığı dizide Hayat hastalanıyor, Kumru torunu olduğunu bilmeden Hayat'a bakıyor. Bir gün yemekte Hayat'a Gülcihan'ın hikayesini anlatıyorlar, Hayat da annesi olduğunu bilmeden bu hikayeyi dinliyor.
TRT 1 / 20.05


AYNA
Ayna'ya Kırgızistan'dan görüntüler yansıyor

Saim Orhan'ın hazırlayıp sunduğu Ayna'da bu hafta Kırgızistan'dan ilginç görüntüler ekrana getiriliyor. Kırgızistan'da sokak röportajlaı yapan Ayna ekibi, buradaki Türk kolejlerinde eğitim gören öğrencilerin ilginç gösterilerini de görüntülüyor.
SAMANYOLU / 23.10


Küçük Ev
Ahmet, teknesiyle balık tutarak ailesini geçindirmeye çalışmaktadır. Tek gayesi oğlu Sezer'in tahsil hayatını sürdürecek parayı bulabilmektir. Kendisini birlikte çalışmaya zorlayan kaçakçı çetesi ve onlardan haraç toplayan belalı Tayyar huzurunu gölge düşürecektir.
Yön: Safa Önal Oyuncular: Sezer İnanoğlu, Necla Nazır, Erol Taş, Beyk İmamverdi, Ayşe Öke, Osman Alyanak
KANAL 7 - 14.30

Bitirim İkili
Hong Kong polisine bağlı dedektif Lee'nin en çok değer verdiği varlık, Çin ABD Konsolosu'nun 11 yaşındaki kızı Soo Yung'dır. Bir gün, Soo Yung kaçırılır. Bunun üzerine Lee, Amerika'ya gönderilir. FBI'dan James de bu iş için görevlendirilmiştir.
Orijinal Adı: Rush Hour Yön: Brett Ratner Oyn: Jackie Chan, Chris Tucker, Tom Wilkinson, Chris Penn, Elizabeth Pena
TGRT/19.30

Tehlikeli Yaratık
Japon bilim adamları okyanusun dibinde buldukları dev bir cismi incelemektedir. Bu arada aynı zamanda da garip bir şekilde birden ortaya çıkıveren dev yaratık Godzilla'yı ortadan kaldırmak üzere askeri tedbirlere başvurmak zorunda kalmışlardır
Orijinal Adı Godzilla Yönetmen: Takao Okawara Oyn: Takhiro Murata, Naomi Nishida, Hiroshi Abe Yapım Yılı: 2000
STAR / 23.20

Sahte Kimlik
Bir tanesi kalpazanlık ve dolandırıcılıkta teknik bilgisi olan, diğeri ise mücevher konusunda uzman iki hırsız, hapishaneden kaçtıktan sonra , 20 yıl önce çalınan bir elması elde etmek üzere yola koyulurlar. Ancak biri yanlışlıkla bir gazeteciyi öldürür ve olaylar karışık bir hal alır.
Orj Adı: Cletis Tout, Yönetmen: Chris Ver Wiel, Oyuncular: Christian Slater, Tim Allen, Portia De Rossi, Richard Dreyfuss
ATV / 00.15

Leland Birleşik Devletleri
Matthew Ryan'ın yönetmenliğini üstlendiği Leland Birleşik Devletleri'nde 15 yaşındaki bir çocuğun başından geçenler anlatılıyor. Genç Leland işlediği cinayet yüzünden ıslahevine düşer ve burada öğretmenlik yapan aynı zamanda bir yazar da olan Pearl Madison ile tanışır.
Orijinal Adı: United States Of Leland Yönetmen: Matthew Ryan Hoge Oyn: Kevin Spacey, Lena Olin Türü: Dram
TRT 1 / 00.40


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi