T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 12 MART 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Karayipler'in sevimli korsanı hazine peşinde

Ünlü oyuncu Johnny Deep'in eğlenceli 'Korsan Sparrow' rolünün büyük beğeni topladığı Karayip Korsanları televizyonda ilk kez ekrana getiriliyor. Son dönemde fantastik kurgunun en iyi örneklerinden biri olarak gösterilen film, etkileyici görsel efektler, akılda kalan müzikleri ve renkli diyaloglarıyla akşamın en iyi seyirlikleri arasında. 17. yy'da geçen filmde, yakışıklı korsan Kaptan Jack Sparrow'un, lanetli korsanlar ve kaptanları Barbossa'ya karşı verdiği mücadele anlatılıyor. Vali'nin kızı Elizabeth'in Barbossa tarafından kaçırılmasıyla başlayan maceranın anlatıldığı filmin konusu şöyle; Elizabeth kaçırılınca Jack Sparrow, Elizabeth'in çocukluk arkadaşı Will Turner ile işbirliği yaparak, onu kurtarmak için yola çıkarlar. Peşine düştükleri Barbossa ve mürettebatı lanetli bir hazinenin gazabına uğramıştır ve kaderlerine sonsuza dek ölmemek yazılmıştır. Ay ışığı çıktığında canlı iskelete dönüşen bu lanetli korsanlar, yaşam ile ölüm arasındaki sınırı aşmak ve güçlerine kavuşmak için kaçırdıkları genç kadını kullanmak istemektedirler. Üzerlerindeki lanetin kalkması ise yağmalanan hazinenin bulunup eski yerine konulm- asına bağlıdır.

Karayip Korsanları

Orjinal Adı: Pirates of the Caribbean Yapım Yılı: 2003 Yön: Gore Verbinski Oyn: Johnny Deep, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knigtley,
KANAL D - 20.00


Ustalarla çıraklar bir arada

Usta sunucu Halit Kıvanç ekranlara geri dönüyor. NTV televizyonunda başlayan programda Halit Kıvanç, tiyatro, sinema, televizyon, müzik, edebiyat gibi çeşitli dallarda ün yapmış ustalar ve kısa zamanda kendini kabul ettirip ilk başarılı adımlarını atan genç ustaları bir araya getirerek dünü ve bugünü buluşturuyor. Halit Kıvanç'la Ustalar adlı programın ilk konukları ise deneyimli oyuncu Zeki Alasya ve genç kuşağın başarılı isimlerinden biri olan Şahan Gökbakar oluyor.
NTV / 12.05


Abide şahsiyetlerin yaşamları

Samanyolu Televizyonu'nda yönetmenliğini Emine Ulu'nun üstlendiği Abide Şahsiyetler adlı yeni bir belgesel dizi başlıyor. Bu belgesellerde Türkiye'nin manevi hayatına damgasını vuran, insanların gönüllerinde taht kuran din adamlarının hayat hikayeleri yer alıyor. Belgesel dizisinin ilk bölümünde Alvarlı Efe Hazretlerinin hayat hikayesi var. Alvarlı Efe Hazretleri'nin hayatına dair bilinmeyenlerin aktarıldığı belgeselde, Alvarlı Efe Hazretleri'nin nasıl bir eğitimden geçtiği, eğitimini kimlerden aldığı, devletle milleti buluşturan çizgisi, mürşitleri, talebeleri, insanlara karşı davranışları, talebelerinin, yakınlarının ve sevenlerinin dilinden anlatılıyor.
SAMANYOLU / 13.15


Fethullah Hoca'nın fıkhı ne diyor

Hüseyin Gülerce'nin sunduğu Pazar Sohbeti'nde, Prof. Dr. Faruk Beşer, Fethullah Gülen Hoca'nın fıkhını anlatıyor. Programda Beşer, Fıkhi izahları kavramlaştırmak konusunda Gülen'in özelliği nedir? Fıkhı 'gelenek ve modern arasında bir yerdedir' düşüncesinin izahı nedir? Spor ve müziğe yaklaşımı nasıldır? gibi soruları cevaplandırıyor.
SAMANYOLU / 11.30


Vefa'nın bozası Hacıbekir'in lokumu

TV 8 ekranlarında Renkler ve Sesler adl yeni bir program başlıyor. Ayhan Sicimoğlu'nun sunumuyla ekrana gelecek programda, İstanbul'un renkleri ve sesleri ekrana yansıyor. Programın ilk bölümünde ünlü Pandeli Lokantası'nda mutfak araştırmacısı Engin Akın'ı ağırlayan Sicimoğlu ayrıca tarihi Hacıbekir Lokumcusu, Vefa Bozacısı ve Dolmabahçe Çay Bahçeasi'ni de ziyaret ediyor.
TV 8 / 14.30


Sınav stresi hiç bitmiyor

Prof. Dr.Bengi Semerci'nin hazırlayıp sunduğu Hadi Paylaşalım'da bu hafta, öğrenciler konuk ediliyor. Sınavlara hazırlık ve sınav stresinin konuşulduğu bu bölümde, lise ve üniversiteye hazırlanan gençleri neler bekliyor? Bu süreçte ailelerin karşılaşacağı sorunlar nelerdir? Gençler ve aileler bu süreyi sağlıklı geçirmek için neler yapabilirler? sorularına cevap aranıyor.
ATV / 11.45


Mülkiye'de sağ sol çatışması

Can Dündar'ın yönetmenliğinde hazırlanan Yetiştik Çünkü Biz!... adlı Mülkiye Belgeseli'nin 3. bölümünde 1960-1971 yılları arasında yaşanan sağ sol çatışmaları ve o dönemde Mülkiye öğrencisi olan Mahir Çayan, Oral Çalışlar, Cengiz Çandar, Murat Karayalçın, Abdülkadir Aksu, Atilla Koç, Mesut Yılmaz Mehmet Ağar, Baskın Oran gibi isimlerin anıları yer alıyor.
Cnn Türk / 23.10


KADIN İSTERSE
Alev Canan'ı zora sokuyor

Hülya Avşar ve Cihan Ünal'ın rol aldığı dizide, Canan, Alev yüzünden trafik kazası geçiriyor. Leyla ve Canan, kimsesiz çocuklar derneği başkanlığına aday olunca Alev, yeni planıyla Canan'ın başkanı olmasını engelliyor.
SHOW / 22.00


MESUT YAR'LA CÜMLE ALEM
Beyaz Gelincik'in Ömer'i sohbette

Mesut Yar'ın sunduğu Mesut Yar'la Cümle Alem'de bu hafta, Beyaz Gelincik oyuncularından Erkan Petekkaya, Pin Kodu adlı kitabın yazarı Dougles Forbes, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki konuk oluyor. STAR / 15.30


ROMA
Roma'da geçim sıkıntısı var

Roma İmparatorluğu dönemini anlatan dizide, halkın şikayet ve istekleri dinleniyor. Mascius, Sezar'ın verdiği parayla geçinemediklerini ve İtalya'yı istediklerini açıklıyor. Sezar Almanya yakınlarındaki engebeli araziyi öneriyor. CNBC -e / 22.00


İNADIM İNAT
Niyazi'nin annesi geliyor

Yalçın Menteş ve Necati Bilgiç'in rol aldığı dizide, İdris'in kaza geçirdiğini öğrenen boşandığı eşi Aysel hastaneye geliyor. Yıllarca öldü bildiği annesini karşısında gören Niyazi şok oluyor.
KANAL 7 / 19.45


Garip Formül
Aynı okulda okuyan ve içtikleri su ayrı gitmeyen Gary ile Wyatt karşı cinsle iletişim kuramayan iki çalışkan öğrencidir. Birgün teknoloji konusundaki becerilerini kullanarak bilgisayar yardımıyla Lisa adında mükemmel bir kadın oluştururlar.
Orijinal Adı: Weird Science Yön: John Hughes Oyn: Anthony Michael Hall, Kelly LeBrock, Ilan Mitchell-Smith, Bill Paxton
Cnbc-e / 12.00

Zor Hedef Fare
Babalarından kendilerine sadece yıkık dökük bir ev kalan Ernie ve Lars, evin milyonlarca dolar değerinde bir tarihi eser olduğunu öğrendiklerinde ellerinden çıkarmak isterler. Ancak evin sakini akıllı farenin buradan çıkmaya hiç niyeti yoktur.
Orijinal Adı Mouse Hunt, Yön: Gore Verbinski, Oyuncular: Nathan Lane, Lee Evans, Vicki Lewis, Maury Chaykin
TGRT / 19.30

Çıldırış
Körfez Savaşı sırasında yaralanan Jack, iyileşmesine rağmen sürekli hafıza problemleri yaşar. Doğduğu kasabaya Vermont'a dönmek üzere yola çıkar. Kendine geldiğinde bir akıl hastanesindedir ve bir polisi öldürmekle suçlanmaktadır.
Orjinal Adı: The Jacket Yön: John Maybury Oyn: Adrien Brody, Keira Knightley, Kris Krifferson, Kelly Lynch
KANAL D / 23.00

Komşum Bir Katil
Nicholos, Montreal'de yaşayan yakışıklı bir dişçidir. Yeni kapı komşusu Jimmy ise Chicago mafyasından kaçmakta olan bir kiralık katildir. Farklılıklarına rağmen ikisinin bir ortak noktası vardır. Bu da birilerinin onları öldürmeye çalışmasıdır.
Orijinal Adı: Whole Nine Yards, Yön: Jonathan Lynn, Oyuncular: Bruce Willis, Matthew Perry, Rosanna Arquett
ATV / 23.15

Ölmez Ağacı
Bahar, yıllardır Almanya'da ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Ağabeyi Kemal ile işçilik yaparak yaşamlarını kazanırlar. Ancak Kemal'in işsizlik korkusu nedeniyle sürekli bunalıma girip huzursuz olması, çevresine karşı hırçın davranması Bahar'ı ve karısını oldukça üzmektedir
Yönetmen: Yusuf Kurçenli Oyuncular: Hakan Balamir, Necla Nazır Türü: Dram
TRT 2 / 23.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi