T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 27 MART 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Trabzonspor'a ittifak darbesi

Karadeniz ekibi 3 puan için gittiği Erciyes'te şok yaşadı. Trabzon etkisiz kalınca evsahibi ekip 74'de İlkem'in golüyle 3 puanı kaptı. Avrupa hedefine sarılan bordo-mavililerin hesapları alt üst oldu.

Trabzonspor için ligde üçüncülük hedefi açısından büyük önem taşıyan Kayseri Erciyes deplasmanı hüsranla sonuçlandı. Beşiktaş'ın Konyaspor'a kaybetmesiyle umutları artan Trabzonspor'un önünde sadece Kayserispor engeli kalmıştı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Karadeniz ekibi durgun futbolunun faturasını ağır ödedi. 4. dakikada Trabzonspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Kayseri Erciyesspor defansının ofsayt diye duraklamasından yararlanan Yattara,sağ taraftan topu kale alanına ortaladı. Defanstan seken topla buluşan Fatih Tekke'nin kaleci ile karşı karşıya pozisyondaki vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti. Bu atak sonrası etkisiz kalan Trabzonspor karşısında ev sahibi ekip daha etkiliydi. İkinci yarıya daha istekli başlayan Karadeniz ekibi 74. dakikada korner atışı sonrası İlkem'in karambolden bulduğu golle yenik duruma düştü: 1-0. Golden sonra oyun disiplininden uzaklaşan Trabzonspor atakları sonucu değiştirmedi. En son yenilgisini Kayserispor'dan alan, son 7 maçta 5 galibiyet iki beraberlik çıkaran Trabzonspor'un yenilmezlik serisine Erciyesspor son verip üç puanı hanesine yazdırdı. Üçüncü sırada bulunan kardeş kulüp Kayserispor'a avantaj sağladı.

İlk isabetli şut 80. dakikada

Erciyes deplasmanında kötü bir futbol sergileyen Trabzonspor'un ilk isabetli şutunu Fatih Tekke 80. dakikada yaptı. Bordo-mavililerin 5 şutundan sadece 1'i isabetliydi. Erciyes'in başarılı defans oyuncusu İlkem, Yattara'ya geçit vermezken maçın tek golüne imza atıp takıma 3 puan kazandıran oyuncu oldu.

Siz nasıl yıldızsınız

Erciyes maçı sonrası sinirli bir şekilde soyunma odasına giren teknik direktör Vahid Halilhodziç'ten bütün futbolcular payını aldı. Boşnak hocanın özellikle Fatih, Gökdeniz, Yattara gibi oyunculara çıkıştığı öğrenilirken, "Hepiniz yıldızsınız ama sahada hiçbirinizi göremedim. Böyle yıldızlık olmaz. Biran önce kendinize gelin dediği öğrenildi.

Gökhan'da öncelik Trabzon'un

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı olan kardeşi Mustafa Boydak maç öncesi Trabzonspor yönetim kuruluna bir yemek verdi. Başkan Nuri Albayrak, daha önce istedikleri ancak Kayserispor'un hedeflerinden dolayı alamadıkları Gökhan Ünal için Kayserispor'un Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'den söz aldı. Muhtemel transferde öncelik Trabzonspor'un olacak.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi