T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 8 MAYIS 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Heyecan dorukta

İlgiyle takip edilen dizilerde sevilen karakterler şu sıralar büyük belalarla karşı karşıya kalıyor. Yaşananların üstesinden nasıl gelineceği ise izleyicilerde merak uyandırıyor.

Pazartesi akşamları yayınlanan diziler rating yarışında üst sıraları kimseye kaptırmıyor. İzleyicilerin ilgiyle izlediği dizilerde, sevilen karakterlerin başı beladan bir türlü kurtulmuyor. Heyecanın dorukta olduğu dizilerde bu akşam yaşanacaklar kısaca şöyle:

BEYAZ GELİNCİK

Altan Erkekli, Erkan Petekkaya ve Mehmet Günsür'ün rol aldığı dizide, Ceren ve Diyar peşlerindeki silahlı adamları kapı dışarı etmeyi başarır ancak kendileri içerde kilitli kalır. Kızların kurtarıcısı Ömer ve Melih olur. Kendisini gazeteci olarak tanıtan bir adam Ömer'i arayıp görüşmek ister. Ömer yola çıkar ancak kendisini ölümle yüzyüze bulur. Aziz, Meryemce'yi arayıp rahatsız edince Meryemce tek çözümün Aziz'i sonsuza kadar susturmak olduğunu düşünür.
ATV / 21.45

ACI HAYAT

Kenan İmirzalıoğlu ve Selin Demiratar'ın rol aldığı dizide, öldüğü sanılan Mehmet'i karşısında bir işadamı olarak gören Filiz büyük bir şaşkınlık yaşarken ondan etkileneceğinin ilk sinyallerini de verir. Mehmet'in yaşadığını Nermin'den gizleyen Ender, kıskançlık krizlerinin etkisiyle Nermin'e saldırır. Ender'in saldırgan tavrına anlam veremeyen Nermin'i ise zor günler beklemektedir. Belkıs ve Sefa, Nermin'in çocuğunu düşürmek için acımasız bir plan yapıp harekete geçerler. SHOW / 21.15

AŞKA SÜRGÜN

Başrolünü Mahsun Kırmızıgül ile Beren Saat'in paylaştığı dizide, Resul ne olursa olsun Dilan ve Civan'ın evliliğini engellemekte kararlıdır. Resul çığırından çıkar, tetiği ha çekti ha çekecektir. Zilan Resul'ü atlatabilecekleri bir plan hazırlar. Hazar'a gelen bir telefon Zilan'la Hazar'ın arasını açar. Zilan radyoterapi sonrası Hazar'ı şok edecek kararını açıklar.
ATV / 20.00

YAŞANMIŞ ŞEHİR HİKAYELERİ

Başrollerinde Şevval Sam, Onur Şan ve Rojda Demirer'in oynadığı dizide, kardeşini öldürüp cezaevine giren Bedri, yer altı dünyasının ünlü ismi Nuro Baba'nın koruması altına girer. Ece'nin hayatında Sedat'tan intikamını alacağı dişli bir adam vardır. Cavit gazeteleri, TV kanalları olan güçlü bir adamdır. Ece, bu gücü sonuna kadar kullanmaya kararlıdır.
KANAL D / 20.00


Çin'e kurulan iş köprüleri ekranda

TÜSİAD'ın Çin gezisi CNN Türk ekranlarında takip ediliyor. Gezi İstanbul'dan Ebru Baki, Çin'den Merva Ulusoy ile ekrana taşınıyor. Ebru Baki gezi öncesi Çin'i yakından incelerken, Merva Ulusoy da gezi sırasında Çin'de bulunarak TÜSİAD'ın Çin temaslarını takip ediyor. Programlarda, 'Çin, Türkiye için ne anlama geliyor? Kimleri tehdit ediyor? Katılımcılar Çin gezisinde ne arıyorlar?' gibi sorulara cevap aranıyor.
Cnn Türk / 14.10


İran'da yaşananları nasıl okumalıyız?

Feridun ve Arzu Erdoğral'ın sunumu ile ekrana gelen Basında Bugün'de Irak ve İran'da yaşanan gelişmeler değerlendiriliyor. Gündemin önemli başlıklarının ele alındığı programda,

Amerika'nın Irak'ta yaptıkları, uluslararası strateji uzmanlarının bu durumu nasıl yorumladığı, son dönemde ABD'nin İran'a karşı yönelttiği tehditler, Başbakan Erdoğan'ın İran Cumhurbaşkanı Ahmedinecad ile görüşmesi etraflıca ele alınıyor. HİLAL TV / 08.00


Obezite ile mücadele yolları

Hülya Aydın'ın sunduğu Yeni Vizyon'da, sinema, tiyatro, kitap, sergi ve moda dünyasından haberler geniş bir yelpazede ele alınıyor. Programın sağlık köşesinde ise obezite konusu işleniyor. Obezite Danışmanı Dr.Haluk Saçaklı'nın konuk olduğu programda, sağlıklı kilo vermenin sırları ve dengeli beslenmenin önemi anlatılıyor. TV 8 / 11.30


KALP GÖZÜ
Yolun sonundan geri dönen hayatların öyküsü

Süleyman Çobanoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Kalp Gözü'nde bu hafta, Yolun Sonu ve Kayıp Hayatlar adlı iki öykü ekrana geliyor. Yolun Sonu'nda, bir gencin kardeşini kurtarmak için yaptıkları ekrana gelirken, ikinci öyküde ise işten çıkartılan bir adamın başına gelenler anlatılıyor.
KANAL 7 / 19.45


BASIN ODASI
SPK Başkanı Cansızlar soruları cevaplandırıyor

Murat Birsel'in sunumuyla ekrana gelen Basın Odası'na Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Doğan Cansızlar konuk oluyor. Murat Birsel, Ahmet Ergen ve Gülümhan Gülten'in sorularını yanıtlayan Cansızlar, Morgate Yasası başta olmak üzere gündemi değerlendiriyor. NTV / 17.05


BEŞİNCİ BOYUT
Evlatlarıyla gurur duyan bir babanın yıkımı

Hasan Kıraç'ın yönettiği Beşinci Boyut'ta bir babanın hayal kırıklığı anlatılıyor. Bir oğlunun savcı, diğerinin iş adamı ve kızının da mutlu bir ev hanımı olduğunu düşünen Ahmet Bey, İstanbul'a gelip çocuklarına sürpriz yapınca gerçeklerin çok farklı olduğunu öğreniyor.
SAMANYOLU / 20.45


Süper Baba
Bir rastlantı sonucu ev arkadaşı Kevin'in çocuğu Julian'a bakmak zorunda kalan Sonny, çocukla arasında oluşan bağ üzerine kendisini onun babası gibi gösterir. Çocuk bakmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını çok geçmeden anlayan Sonny, zamanla Julian'a bağlanır,
Orijinal Adı: Big Daddy Yön: Dennis Dugan Oyn: Adam Sandler, Joey Lauren Adams, Rob Schneider, Steve Bushemi
TRT 1 / 20.20

Kıyamet
Büyük bir fırtına, tüm dünyayı tehdit etmektedir. Bilimadamı Faith, fırtına uzmanı Tommy ve Judith, fırtınanın merkezine doğru yolculuğa çıkar ve fırtınanın kaynağını bulmaya çalışırlar. ilk amaçları fırtınanın nedenini öğrenmektir.
Orjinal Adı: Category 7 : The End of the World Yön: Dick Lowry, Oyn: Shannon Doherty, Randy Quaid, Gina Gerson
KANAL D / 21.50

Romeo Ölmeli
Acımasız geleneklerin sıkı sıkı sardığı iki büyük aile büyük bir savaşın içindedir. Çetelerden birinin başındaki Po öldürülür. Eski bir polis olan ve hapishanede tutuklu bulunan büyük kardeşi Han bunu duyunca Hapishaneden kaçar ve vakit kaybetmeden kardeşinin katillerinin peşine düşer.
Orijinal Adı: Romeo Must Die Yön: Andrzej Bartkowiak Oyn: Jet Li, Isaiah Washington, Russell Wong, DMX, Aaliyah
STAR / 22.00

Mystery, Alaska
Alaska'da Mystery kasabasında yaşayanların tek ortak tutkusu buz hokeyidir. Charles, Sports Illustrated dergisine bir mektupla durumu bildirir. Bir spor kanalı kasaba takımıyla, New York Rangers arasında bir maç ayarlar.
Orijinal Adı: Mystery, Alaska, Yön: Jay Roach Oyuncular: Russell Crowe, Hank Azaria, Mary McCormack, Burt Reynolds
TGRT / 23.30

Uzayda Dehşet 3
Kody ve Rea uzayda yol almakta olan bir uzay gemisinde çeşitli araştırmalar yapmaktadırlar. Fakat aniden kendi gemilerine çarparak onların da rotasını şaşırtan terkedilmiş uzay gemisi ortaya çıkar ve bu gemiyi araştırmaya koyulurlar.
Orijinal Adı: Shadowchaser 3 Yönetmen: John Eyres Oyuncular: Sam Bottoms, Musetta Vander Türü: Macera
SHOW / 01.15


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi