T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 3 NİSAN 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Yine yarışan yarışana

İki yıl önceki 'yarışma çılgınlığı', dans yarışmalarının reyting ve reklamları toplaması sayesinde yine başlıyor. Oktay Kaynarca'nın sunduğu Anlat Bakalım bugün ekrana merhaba derken, Popstar yakında geri dönüyor

ATV ve Kanal D'de yayınlanan dans yarışmalarının ilgi görmesi ve yayınlandığı kanala büyük oranda reklam kazandırdığının ortaya çıkması yapımcıları yine yarışmalara yönlendirdi. Ekranlara bu haftadan itibaren getirilmeye başlanacak olan iki yeni yarışmanın yanısıra varolan yarışmalar da gözönüne alınıca iki yıl önceki "yarışma çılgınlığı" yeniden mi başlıyor sorusu gündeme geldi.

Türkiye'deki adaptasyon yarışmaların ilklerinden biri olan Popstar bu haftadan itibaren ekranlara yeniden merhaba diyecek yarışmalardan biri. "Gerçek Popstar Star'dan Çıkar" sloganıyla Star'da yayına başlayacak olan yarışma, yayınlandığı dönemde yarışmacıları, sunucuları ve jüri üyeleriyle adından çok söz ettirmiş ve milyonları ekrana kilitlemişti.

Bugünden itibaren çarşamba gününe dek ön elemeleri sürecek olan yeni Popstar'ı "Stir Me Up" adlı şarkısıyla tanınan şarkıcı Hadise ve Türkiye'yi Popstar'la tanıştıran Osmantan Erkır sunuyor. Yarışmanın jürisinde ise Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe ve iki yıl önceki Popstar'daki çıkışlarıyla aylarca adından sözettiren Armağan Çağlayan yer alıyor. Önümüzdeki günlerde ekrana gelmeye başlayacak yarışmaya, müzisyen Ozan Doğulu orkestrasıyla renk katmaya hazırlanıyor.

ÇAKIR YARIŞMA SUNUYOR

Bugün start alacak bir diğer yarışma da Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı Oktay Kaynarca'nın sunmaya başladığı Anlat Bakalım. Konsepti kelime oyunlarına dayanan yarışmaya ünlü konuklar ve iddialı yarışmacılar konuk olarak katılıyor.

Yarışmacılar, verilen süre içinde, anlatılan kelimeleri bilmeye çalışıyor, bildiği kelime kadar da puan ve ödül kazanıyor. Oyunun amacı, şifreli kelimenin bulunması için en doğru ipuçlarının anlatılması ve yarışmacının da söylediği kelimenin doğru çıkmaması halinde mantıklı tahminlerde bulunması yoluyla en yüksek puanın toplanması. Bir ünlü ve bir yarışmacıdan oluşan ikişer kişilik iki takım arasında oynanan yanışma da tıpkı diğerleri gibi dünyanın birçok ülkesinde uzun yıllardır yayınlanan bir adaptasyon yarışma. Yarışmanın ilk konukları ise, Keremcem, Yasemin Ergene ve Gürgen Öz.
TGRT / 19.30

EN UZUN SOLUKLU YARIŞMA: KİM 500 BİN İSTER

Kenan Iışık'ın sunduğu Kim 500 Bin İster'de ise, liseyi dışardan bitirmiş terzi Mehmet Kılınç (45) yarışıyor. Okumaya çok meraklı olan Mehmet Kılınç kendi kendini eğiterek çok geniş bir genel kültür bilgisine sahip olmuş. Kızının düğün masrafları için paraya ihtiyacı olan Kılınç, yıllardır biriktirdiği genel kültürüyle Kim 500 Bin İster sayesinde düğün masraflarını karşılamaya çalışıyor.
SHOW / 20.00

  • TELEVİZYON SERVİSİ


    Kaybolan değerleri yâdeden iki yeni film

    Süleyman Çobanoğlu'nun öykülerini kaleme aldığı Kalp Gözü'nde iki yeni film daha ekrana geliyor. Programın kaybolan ve yükselen değerlere vurgu yapılan Sadece Sevgi adlı ilk filminde, biri paranın diğeri rahatlığın peşine düşen iki evladını yola getirmeye çalışan bir babanın dramı var. Kardeş adlı filmde ise, ise, çaresiz bir gencin düştüğü büyük bir hata ekrana getiriliyor.
    KANAL 7 / 19.45


    Birleşmiş Milletler İslam'dan ne anlıyor?

    Mahmut Osmanoğlu ve Metin Ünlü'nün hazırlayıp sunduğu Dünya ve İslam, uydudan yayın yapan Hilal TV'nin ağır toplarından biri. Programın bu haftaki konuğu Prof. Dr. Numan Kurtulmuş. Osmanoğlu ve Ünlü programda, farklı bir siyasetçi portresi çizen Prof. Dr. Kurtulmuş ile BM ve BM'nin İslam Dünyası'na dönük yüzünü masaya yatırıyorlar. HİLAL TV / 22.00


    Özgürlük gününü bekleyen ülke: Kosova

    Deneyimli gazeteci Ramazan Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Kırılma Noktası bu kez, Balkanların en kritik ülkesi Kosova'dan manzaralar yansıtıyor. Savaşta soykırıma uğrayan, şimdi de kaderini belirleyecek statü görüşmelerinin sonucunu bekleyen Kosova'yı anlatan programda, BM temsilcileri, Arnavutlar ve Türkler Kosova'nın geleceği hakkındaki beklentilerini anlatıyor.
    TRT 1 / 22.25


    AŞKA SÜRGÜN
    Resul gerçeği açıklayınca yine ortalık birbirine giriyor

    Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat'in rol aldığı dizide, Nizar'ı kimse durduramaz. Nizar Celal'i götürür. Adamı Berrin'in önüne atar. Celal ya gerçekleri söyleyecek ya ölecektir. Resul, Nizar'dan Celal'i bırakmasını ister. Son çare olarak da gerçeği söyler. Hazar-Zilan aşkına yine gölge düşer.
    ATV / 20.00


    BEŞİNCİ BOYUT
    Bir baba oğulun korku ve sevgi arasındaki ilişkisi

    Hasan Kıraç'ın yönettiği dizide, Nihat çok başarılı bir komiserdir. Eşini kaybettikten sonra oğlu Fatih'in ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenmiştir. Oğluna daha çok çalışması için baskı yapmaktadır. Bu Fatih'in evden kaçmasına neden olacaktır.
    SAMANYOLU / 20.45


    ACI HAYAT
    Mehmet intikam için ölümcül adımlar atıyor

    Kenan İmirzalıoğlu'nun rol aldığı dizide, Mehmet deftere karşılık 3 milyon dolar almaya hazırlanmaktadır. Teslimat yerini belirler. Ne var ki Bekir'in elinde bir koz vardır. Bu arada Nermin ve Ender ilişkisini derinden sarsacak bir gelişme yaşanır.
    SHOW / 21.15


    Katil
    Riley, üç yıldır bir seri katilin izindedir. Meşale adıyla anılan ve çocuklu dul kadınları kendine hedef olarak seçen seri katil işlediği her cinayetten sonra Riley'e haber vermektedir. Riley davadan alınır. Bu sırada Ulusal Güvenlik Gücü gizli bir projenin içinde yer almasını teklif eder.
    Orijinal Adı: Replicant Yön: Ringo Lam Oyn: J.-Claude Van Damme (Gerilim)
    TRT 1 / 20.20

    Şans Kapıyı Kırınca
    Küba'da çekilen filmde, Yurdum ailesi Şans Kapıyı Kırınca adlı yarışmasına katılır. Birçok hediye dağıtılan yarışma için evin reisi Kuddusi kalori değerlerini ezberler. Yarışmayı kaybederler ama, teselli olarak Barbunya'ya gönderilirler.
    Yön: Tayfun Güneyer Oyn: F. Şensoy, Asuman Dabak, İlkay Sarah, Rasim Öztekin, Z. Alasya, Tamer Karadağlı (2004)
    KANAL D / 21.45

    Guy
    Bir film projesi geliştiren genç bir kadın, sıradan bir adamı izleyerek hayatını filme aktarmaya karar verir. Kendisini asla göstermeyen bu kadından rahatsız olan ama yatak odasına kadar izlemesine izin veren adam, bir süre sonra ona alışır.
    (Guy) Yön: Michael Lindsay-Hogg Oyn: Hope Davis, Vincent D'Onofrio, Lucy Liu, Michael Massee, J. O'Donohue (1997)
    Cnbc-e / 22.00

    Yaratığın Pençesi
    Türkiye'nin dağlık bölgesinde araştırma yapan iki grup asırlardır gizlenmeyi başarmış bir gerçekle karşı karşıya kalır. Ağrı Dağı'nın içindeki ölümcül gizem ortaya çıkar. Araştırmacı gruplar bu 5 metre büyüklüğünde ve insan eti peşinde olan garip yaratıklarla mücadeleye başlarlar.
    (Pterodactly) Yön: Mark L. Lester Oyn: Coolio, Amy Sloan, Cameron D. (2005)
    STAR / 22.00

    Ölümcül Dövüş 2
    Bir grup dövüşçü, Ölümcül Dövüş adlı mücadelede, başka bir boyuttan gelen savaşçıları mağlup eder ve dünyanın yağmalanmasına engel olur. Fakat boyutlar arasındaki geçit bir kez daha açılınca dev bir yaratık meydana çıkar.
    (Mortal Kombat-Annihilation) Yön: John R. Leonetti Oyn: Robin Shou, Talisa Soto, James Remar, S. Hess (Bilim-Kurgu)
    TGRT / 23.00


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 413 50 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00
    TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi