T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 12 NİSAN 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Futbol ve müzik sohbeti

Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in katıldığı Sözün Özü'nde futbol-terör-doping konuları ele alınırken Orhan Gencabay'lı Siyaset Meydanı'nda sanatçının 40 yıllık müzik serüveni konuşuluyor

Nazlı Ilıcak'ın yönettiği Sözün Özü'ne Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin katılıyor. Bakan Şahin'in stüdyo konukları Ömer Çavuşoğlu ve Aziz Üstel'in sorularını yanıtlayacağı programda, futbol, şiddet, terör, doping konuları masaya yatırılıyor. Diyarbakırlı sporcular ve yöneticiler; Halil Mutlu, Halil Akkoş ve antrenörler de Sözün Özü aracılığıyla sorularını Şahin'e iletiyorlar. Spordaki şiddetin etraflıca tartışılacağı programda, Türkiye'de spor dibe mi vurdu? Türkiye kendini iyi savunamadığı için mi FIFA'dan ceza aldı? Spor mahkemesi kararı değişir mi? Güneydoğu'da oynanan maçlarda PKK, tribünlerde kendi propagandasını mı yapıyor? Son dönemde özellikle Güneydoğu'da yaşanan futbol terörü neden engellenemiyor? Doping skandallarıyla ilgili federasyonlar ne gibi çalışmalar yaptı? gibi sorulara cevap aranıyor.
KANAL7 / 23.45

GENCABAY'LA YOLCULUK

Ali Kırca'nın sunumuyla ekrana gelen Siyaset Meydanı'na bu hafta, sanatçı Orhan Gencebay konuk oluyor. Çok tartışılan ve geniş kitlelerce beğeniyle takip edilen Gencebay canlı yayında dünden bugüne bir yolculuk yapıyor.
ATV /00.40


Ask Oyunu birinci Cemile iddialı

Diziler arasındaki rekabette Aşk Oyunu birinciliğini sürdürken, yeni başlayan Cemile yarışa iddialı girdi

Kanallardaki dizi rekabeti kıyasıya sürüyor. Bir taraftan alıştığı dizileri takip eden izleyici, yeni başlayan dizilere de kayıtsız kalmıyor. Çarşamba akşamlarının birincisi ATV'de yayınlanan Aşk Oyunu olurken, ilk bölümüyle 4., ikinci bölümüyle 7. olan SHOW'un Cemile'si de yarışa iyi bir noktadan başladığını kanıtlıyor. Bu akşamki dizilerin konuları şöyle:

CEMİLE
Türkan Şoray ve Bulut Aras'ın rol aldığı dizide, yaralanan Cemile'nin cebinden Kemal'in numarası çıkıyor. Hastaneden aranan Kemal, buraya geliyor. Kızına söz etmese de olayı öğrenen Demet Cemile'yi ziyaret ediyor. Cemile hastanenin çamaşırhanesinde çalışmaya başlıyor.
SHOW / 20.00

AŞK OYUNU
Kerem Cem ile Yasemin Ergene'nin başrollerini üstlendiği dizide, Ekin Sarp'la birlikte doktora gidiyor. Sarp, Serkan ve Yelda'nın yardımıyla Ekin'e bir doğum günü partisi hazırlıyor. Ekin bu sürprize sevinirken, Sarp oldukça düşünceli görünüyor.
ATV / 20.35

MAVİ RÜYA
Melda Bekcan ve Ali Başar'ın rol aldığı dizide, Lüsifer, Zeynep'e tuzak kuruyor ve Ateş'i Zeynep'e teslim ettikten sonra onları Komiser Davut'a ihbar ediyor. Ateş, kaçmaya çalışırken vuruluyor.
SAMANYOLU / 19.55

KEZBAN YENGE
Şensel Uykal ve Parkan Özturan'ın rol aldığı dizide, trafik kazası geçiren Burhan, hafızasını kaybediyor. Bekir ve Hamide, Sülbiye'den kurtulmak için, Burhan'a Cemile ile sözlü olduğunu söylüyor. Burhan da bu söylenene inanıyor.
KANAL7 / 19.45


Döğen'den hayatın sırları

Arzu Erdoğral'ın sunumuyla ekrana gelen Çay Saati'ne bu hafta yazar Şaban Döğen konuk oluyor. Yazarın kitapları ve hayat görüşü üzerine gerçekleştirilen sohbette, Döğen, Hayatı yeniden inşa etmek için ne yapmalı?Hayatı daha sevimli, daha güzel, daha cazip hale getirmek için dikkat edilmesi gereken Hususlar nelerdir?Farkında olmadığımız zenginliklerimiz neler?"Keşke" siz bir dünya nasıl mümkün? gibi sorularını cevaplandırıyor.


Kalp Gözü'yle 100. bakış

Süleyman Çobanoğlu'nun sunduğu Kalp Gözü'nün 100. programı nedeniyle önceki gün Kanal 7 binasında bir kokteyl düzenlendi. Süleyman Çobanoğlu, Kalp Gözü ekibi, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda, Kalp Gözü'nün başarısı kutlandı. Çobanoğlu, yaptığı konuşmada iki yıldır başarılı işlere imza atıldığını belirtirken, Zekeriya Karaman, Kalp Gözü'nün en uzun soluklu program olduğunu dile getirdi ve ekibe teşekkür etti.


ZAMANI GELDİ
Zara'dan keyifli bir müzik şöleni

Zara'nın sunumuyla ekrana gelen Zamanı Geldi adlı müzik programına bu hafta, Murat Göğebakan ve Mustafa Yıldızdoğan konuk oluyor. Rock müziğin güçlü sesi Murat Göğebakan'ın sevilen şarkılarını seslendirdiği programda, Mustafa Yıldızdoğan da Türkiyem adlı türküsünü seslendiriyor.
TRT 1 / 21.50


ANLAT BAKALIM
Ünlülerin başı bu defa kelimelerle dertte

Oktay Kaynarca'nın sunduğu Anlat Bakaılm adlı yarışma programı, ünlü konuklar ve iddialı yarışmacıların katılımıyla sürüyor. Eğlenceli kelime oyunlarının oynandığı programda, yarışmacılar verilen sürede anlatılan kelimeleri bilmek için yarışıyorlar.
TGRT / 19.30


KİMSE YOK MU
Ailesine bakan bir çocuğun yardım talebi

Ceren Abdullah'ın sunduğu Kimse Yok mu'da Kütahya ve Aydın'dan iki öyküye yer veriliyor. Kütahya'da, yatağa bağlı olan baba ve hasta anne üç çocuğu için yardım bekliyor. Ailenin bakımını üstlenen kız çocuğu için ekip seferber oluyor.
SAMANYOLU / 21.10


Ateş Krallığı
Quinn'in annesi, bir ejderhayı asırlık uykusundan uyandırır. Bu hata dünyanın sonunu getirecektir. 20 yıl sonra dünyanın çoğu ejderhanın alevleriyle yerle bir olmuşken, Quinn lideri olduğu hayatta kalan küçük topluluk için mücadele eder.
Orj Adı: Reign of Fire Yön: Rob Bowman Oyn: Matthew McConaughey, Izabella Scorupco Christian Bale, Yapım Yılı 2002
TGRT / 21.00

Vurucu Tim
Polis okulundan mezun olan Darren ve Alex ilk işlerinde şehrin en büyük baş belalarıyla karşı karşıya kalır. İkili, büyük bir organizasyonda Kartel'in önemli isimlerinden biri öldürülünce işe koyulur. Şehir büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.
Orijinal Adı: China Strike Force Yönetmen: Stanley Tong Oyuncular: Aaron Kwok, Noriko Fujiwara, Coolio
STAR / 21.45

Casusluk Oyunu
CIA'de 30 yıl başarıyla görev yapan Muir, genç ortağı Tom'un Çin'de casusluk yaparken tutuklandığını ve idam edileceğini öğrenir. ABD Başkanı da Çin'e gidecektir ancak Tom gözden çıkarılmıştır. Muir ortağını kurtarmak için Çin'e gider.
Orijinal Adı: Spy Game Yönetmen: Tony Scott Oyn: Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack, Stephen Dillane
TV8 / 22.00

Sessiz Tanık
Karen, Andy ve Billy bir film çekimi için Moskova'ya gider. Billy çekim sonrası sütüdyoda bir cinayete tanık olur. Ancak buna kimse inanmaz. Filmde çalışan tüm ekip bu cinayetin içindedir ve hepsi bu olayı inkar eder. Billy hayatta kalmak için tehlikeli bir maceraya atılacaktır.
Yönetmen:Anthony Waller Oyuncular: Alec Guinnes, Evan Richards
SAMANYOLU / 22.00

Hayaletler Şehri
Jimmy, uluslararası bir dolandırıcılık işine karışmıştır. Fakat işler beklediği gibi gelişmemiştir. Bir süre sonra başı belaya giren Jimmy, Amerika'da aranmaya başlar. Ortalıktan kaybolmaya karar verir ve Güney Asya'ya doğru yola çıkar.
Orijinal Adı: City Of Ghosts Yön: Matt Dillon Oyn: Matt Dillon, James Caan
TRT 1 / 01.25


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi