T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 16 NİSAN 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Rüştü aldı götürdü!

F.Bahçe, ancak "acıların takımı" olduğu dönemde böyle bir hezimet yaşamıştı. Vestel Manisaspor'dan tam 5 gol yiyen sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk yarışında çok ağır yara aldı.

Averajla G.Saray'ın önünde lider olan F.Bahçe, V.Manisa deplasmanında sürpriz bir yenilgi aldı. G.Saray bugün bir puan dahi alsa ilk sıraya yerleşecek. Maça hızlı başlayan F.Bahçe, 13. dakikada Anelka ile öne geçti. 28. dakikada Vestel, Holosko ile eşitliği yakaladı. Uzatmalarda Caner'in şık vuruşu ilk yarının skorunu belirledi. 54. dakikada Nobre skora denge getirdi. Bir dakika sonra ise Manisa Sinan ile öne geçti. 72'de Sinan Kaloğlu, farkı ikiye çıkardı. 79'da Servet'le F.Bahçe tekrar umutlandı. Son dakikada Aurelio tarafından düşüreülen Sinan penaltıdan skoru belirledi.

Çıldırtan anons

Maçın bitimiyle birlikte stat hoparlöründen yükselen anonslar, stadı savaş alanına çevirdi. "Lay, lay, lay Fenerbahçe, olamazsın şampiyon" şeklindeki anonslar sakin sakin tribünleri terketmekte olan F.Bahçeli seyircileri çileden çıkardı. Sahaya koltukları fırlatan taraftarlara polis müdahele etti. Bu sırada bazı polisler yaralanırken, çoksayıda F.Bahçeli taraftar da aldıkları jop darbeleriyle yaralandı. Anonsu yapan kişi olaylar üzerine kaçarken, ona mikrofonu veren görevli gözaltına alındı.

G.Saray için oynamayın

Devre arası soyunma odasına inen F.Bahçe Başkanı Yıldırım, Manisalı futbolculara "Adam gibi oynayın, Galatasaray için değil, kendiniz için oynayın" diye bağırdı.

Maçın devre arasında soyunma odası koridorlarında olaylar yaşandı, ilginç diyaloglar geçti. Soyunma odasına gidişte, F.Bahçeli Aurelio ile Vestel Manisasporlu Yılmaz tartışmaya başladı. İki futbolcunun diyaloğu koridorda devam ederken araya Tuncay ve diğer futbolcular girdi. Tuncay orada bulunan polislere tepki göstererek, "Neden öyle bakıyorsunuz da müdahale etmiyorsunuz" dedi.

O sırada soyunma odasına gitmekte olan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da olaya tanık oldu ve polislerden görevlerini yapmasını istedi. Öfkelenen Yıldırım, Vestel Manisasporlu futbolculara da çıkışarak, "Adam gibi oynayın. G.Saray için oynamayın. Kendiniz için oynayın" sözleriyle çıkıştı. Öte yandan, Deniz Barış'ın Tahkim Kurulu'na yaptığı ikinci itiraz dün olağanüstü toplanan kurul tarafından oybirliğiyle reddedildi.

Manisa, F.Bahçe'ye 5 golü 5 eksikle attı

Vestel Manisaspor, Fenerbahçe karşısında 5 gollü galibiyete tam 5 önemli futbolcusundan yoksun olarak ulaştı. Son Çaykur Rizespor karşılaşmasında kırmızı kart gören Meduna, Johana ve kaleci Bülent ile sakat olan D'Haene ile Selçuk dün takımlarındaki yerini alamadı. Hakan Balta, Tufan, Sinan ve Zafer Vestel'de yeni şans bulan futbolcular oldu. Öte yandan F.Bahçe ligde en son 5 gollü yenilgiyi 1999-2000 sezonunda deplasmanda G.Antepspor'dan 5-1'le almıştı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi