T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 3 OCAK 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ya para ya veda

Ödemelerden hala ses çıkmazken, bugün toplanacak futbolcular, önce para konusunun çözümlenmesini isteyecek. Yerliler kızgın, yabancılar ise ayrılma yanlısı.

Galatasaray, yaşadığı büyük maddi sıkıntıların ağır yüküyle ligin ikinci yarısı için hazırlıklara başlıyor. Ligin son haftasında Kayserispor ve kupadaki Malatyaspor maçları öncesi, alacakların ödenmemesine isyan edip sahaya çıkmamayı bile dile getiren futbolcular, bugünkü idman öncesi konuyu yine gündeme getirecek.

Sarı-kırmızılılar, paralarının ne zaman ödeneceği konusunda yönetimden kesin taahhüt beklerken, başkan Canaydın'ın da futbolculardan yine sabır isteyeceği öğrenildi.

Yerli futbolcuların da alacaklarının ödenmemesine tepkili olduğu ve bazı transfer görüşmeleri yaptığı belirtilirken, asıl sorun yabancı oyuncularda. Tatile gitmeden önce yönetime ultimatom veren İliç, Tomas ve Heinz'in bugün de paralar konusunda ikna edilememesi halinde Antalya kampına katılmayı reddecekleri ifade edildi.

MONDRAGON DİREKT KAMPA

Bu üç futbolcunun Antalya kampına gitmemekle yetinmeyip, bedelsiz serbest kalma haklarını dahi kullanabilecekleri belirtilirken, parasını aldığı söylenen Mondragon ise direkt Antalya'ya geçerek ikinci yarı hazırlıklarına katılacak. Song ile Saidou ise Afrika Kupası nedeniyle devre arası hazırlıkları ve ligin ilk iki haftasında yok.

  • Savaş ÇORLU

    Bir darbe de Aysal'dan

    Başkan Canaydın ile buluşup kulübü rahatlatmak üzere 30 milyon dolar vereceği haberleri yayılan işadamı Ünal Aysal, bunu yapmayacağını açıkladı. Aysal, şimdiye kadar bir çok bankadan daha fazla mali yüke girdiğini ve içeride büyük teminatları olduğunu belirtirken, "Daha fazla risk almak mantıklı değil" dedi. Canaydın'ın arkadaşı olduğunu ama iki seçimde de kendisine oy vermediğini belirten Aysal, "Para babası gibi gösterilmekten nefret ediyorum. Bugün futbolcuya ver, yarın aşçıya. Vermekle bu iş olmaz. Zaten elini cebine atan yönetici de yok. Bakan da vermez. Genel kurulda haksızlığa uğradığını düşünüyor" diye konuştu.

    Ayhan: Parayı çoktan unuttuk

    Dün Florya Tesisleri'ne gelen bazı G.Saraylı futbolcular, kendi aralarında kısa süreli bir görüş alışverişinde bulundular. Ayhan Akman, tesislerden çıkarken, kapıda bekleyen gazetecileri görünce, "Hayırdır, ne bekliyorsunuz" diye sordu. Gazetecilerin, "Paralarınızı alıp almadığınızı öğrenmek için buradayız" sözleri üzerine Ayhan, "Biz artık beklemiyoruz. Siz niye bekliyorsunuz. Bence siz de umudunuzu kesin" şeklinde konuştu.

    Talih Kuşu Gürsoy'a kondu

    G.Saray İkinci Başkanı Ergun Gürsoy'un, yaptırdığı kapalı yüzme havuzuna bağış toplamak amacıyla tanesi 1000 avrodan sattığı milli piyango biletlerinden, elde kalan ve eşi tarafından satın alınan 5 tanesine toplam 80 bin YTL ikramiye çıktı. Toplam 100 yılbaşı biletinden, başkalarına satılan 95 bilete ikramiye isabet etmezken, şans Ayşe Gürsoy'la birlikte kulübe de güldü. Ayşe hanımın parayı, havuz inşaatına bağışlayacağı öğrenildi.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi