T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 3 OCAK 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Trabzon bağrına bastı

Geçmişe sünger çeken bordo-mavili taraftarlar, yeni yönetimin ilk flaş transferini hemen benimsedi. Havalimanından kulübe sevgi çemberinde giden Fatih Akyel, "Futbolu burada bırakacağım" dedi.

Trabzonspor'un geçen ay göreve gelen yeni yönetim kurulu, ilk transferini Fatih Akyel ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayarak yaptı. Daha önce F.Bahçe-Trabzonspor maçından sonra bordo-mavili taraftarlara yönelik davranışları nedeniyle bazı taraftarlardan tepki alan genç oyuncu, dün ise Trabzon havalimanında sevgi gösterileriyle karşılandı. Taraftarların bağrına bastığı Fatih Akyel daha sonra sevgi gösterileri arasında kulübe giderek burada sözleşme imzaladı.

'HOCA ÇOK İSTEDİ'

Törenden sonra konuşan başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, milli takım forması giymiş başarılı bir oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Transferlerimizi teknik heyetin raporu doğrultusunda sürdürüyoruz. Fatih, hocamızın istediği bir oyuncuydu. Hocamız bize Fatih'in mevkisinin en iyi oyuncularından biri olduğunu söylediği için bu transferi yaptık. Tüm camiaya hayırlı olsun'' diye konuştu.

  • Fuat GUGULOĞLU

    Bu sevgiye layık olacağım

    Fatih Akyel, Trabzon'da gördüğü büyük sevgi karşısında duygulanırken, "Zaten geçmişte yaşanan tatsız olaydan hemen sonra da Trabzonspor camiasından özür dilemiştim. Şimdi burada herşey çok güzel. Bu ilgiyi boşa çıkarmayacağım. Jübilemi bile yeni kulübümde yapacağım" dedi.

    Tek yumruk olacağız

    Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Trabzon-spor camiasını bir araya getirerek tek yumruk olacaklarını söyledi. Trabzon'a dün gelen Albayrak, havalimanında taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı. Albayrak'a çiçek veren yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu, "Albayrak başkan Trabzonspor şampiyon'', "Büyük başkan'' şeklinde tezahüratlarda bulundular. Daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne giden başkan Albayrak'ı kulüp divan kurulu başkanı Nizamettin Algan ve denetleme ile sicil kurulu üyeleri ziyaret etti. Başkan Nuri Albayrak, yeni bir ekiple uzun bir maratona çıktıklarını belirterek, "Kurumsallaşma ve Trabzonspor'un kendi ayağı üzerinde durmasını sağlamak adına çalışmalar yapacağız'' dedi. Yönetim, futbolcu ve teknik heyette sürekliliğinin sağlanması gerektiğini kaydeden Albayrak, "Bunun dışında da amacımız Trabzonspor camiasını bir araya getirmektir. Camiayı bir araya getirerek hepimiz tek yumruk olacağız. Bize destek verenlere ve kulübe hizmeti geçmiş herkese teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

    Transfer 15 günde tamamlanacak

    Trabzonspor'un dünkü yönetim kurulu gündeminde transfer vardı. Teknik direktör Vahid Halilhodziç'in raporu doğrultusunda transfer politikasının masaya yatırıldığı toplantıda izlenecek yol ve listedeki isimler tartışıldı. Toplantıda yabancı ve yerli oyuncu transferlerinin 15 gün içinde bitirilmesi kararı alındı. Öte yandan, Bordo-mavililer, bu doğrultuda ilk etapta gündemde yer alan Gençlerbirliği'nden Uğur Boral, Gökhan ve Ankaragücü'nden de Umut'un transferleri için temaslarını sürdürüyor. Bu arada, Denizlispor'un Mehmet Yılmaz transferindeki ısrarı sürüyor. Yönetim bu oyuncuyu takasta kullanmayıp para karşılığında satmayı planlıyor.

    İkinci yarı hazırlıkları bugün başlıyor

    Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Bordo-mavililer, 6 Ocak'a kadar antrenmanlarını Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürdükten sonra 9 günlük kamp çalışmaları için Antalya'ya gidecek. Teknik direktör Halilhodziç, kampta yoğun yükleme yapacak.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi