T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 3 OCAK 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Anelka satılık değil

Fenerbahçe, Newcastle United'in Owen'ın sakatlanmasıyla yeniden gündemine aldığı Fransız oyuncuyu bırakmayacağını bir kez daha açıkladı. Sözleşmesindeki maddeyi hatırlatan yönetim, "Ancak 20 milyon avro getiren Anelka'yı alır" dedi.

F.Bahçe yönetimi, Newcastle United'ın , golcü oyuncusu Owen'ın sakatlanmasıyla yeniden transferini gündeme aldığı Anelka'yı satmayacağını açıkladı. Fransız yıldızı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan İngiliz ekibinin yeniden harekete geçmesine tepki gösteren yönetim, Anelka'nın gidiş koşullarının belli olduğunu, sözleşmesindeki bir madde gereği "20 milyon avro bonservisi ücreti verenin alabileceğini" duyurdu. Başkan Aziz Yıldırım da para için hiçbir futbolcularını ve bu arada kesinlikle Anelka'yı satmayacaklarını belirtti.

NİHAT UMUDU SÜRÜYOR

F.Bahçe'nin transferinde ısrarlı olduğu Nihat'ın, Spartak Moskova'ya imza atmaması ise kafaları karıştırıyor. Bu oyuncudan umudunu kesmeyen yönetimin Nihat'tan gelecek ışığı beklediği iler sürüldü.

Bu arada yönetimin, "Devre arasında transferi düşünmüyoruz" açıklamasına rağmen Ankarasporlu Erman Özgür ve Ersen Martin'in transferleri için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Bu iki oyuncunun transferi için ikinci başkan Nihat Özdemir'in görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.

  • Ahmet BIYIKLI

    'Savunma yapmayı Fener'de öğrendim'

    Ümit, 4'lü savunmayı 24 yaşında geldiği sarı-lacivertli takımda öğrendiğini açıklarken, eleştirilere de bir anlam veremediğini söyledi. Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat, Futbol Federasyonu'nun Tam Saha dergisine önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli formayı 24 yaşından beri giydiğini belirten başarılı futbolcu, dörtlü sayunmayı F.Bahçe'ye geldikten sonra öğrendiğini açıkladı. Avrupa'daki futbolcuların 9 yaşındayken bunları öğrendiğine dikkat çeken Ümit, "Bugün sağda da oynuyorum, solda da oynuyorum, stoper de oynuyorum. Ama bunu başarmak için çok çabaladım. Hocamız bizi her yerde oynatmasaydı, belki bugün 2.lig takımında oynuyor olurdum" diye konuştu.

    ELEŞTİRİLERİ HAK ETMİYORUM

    Dünya'da kendisi kadar eleştiriyle oynayan futbolcu bulunmadığnı kaydeden kaptan Ümit, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben iyi bir profesyonel ve futbolcu olduğuma inanıyorum. Çünkü işimi en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum. Ancak bunu birileri görsün diye farklı bir çaba içerisine girmem. Elimden geleni yapıyorum. Başarılı olabilmek için sürekli bir yerlerde olmak ve orada kalabilmek lazım. İstikrar çok önemlidir. Fenerbahçe bu istikrarı yakaladı. Artık Şampiyonlar Ligi takımı olarak anılmaya başlandı"

    Başarının sırrı düzenli aile yaşantısı

    "Futbolcuyu başarıya taşıyan 3 unsur var. Birincisi yetenek, ikincisi çalışmak, üçüncü de bunları işlevsel hale getiren aile hayatı ve özel yaşantı. Bu üçü ayrılmaz bir bütündür. Bu bütünlüğü sağlamak eğitimle, ondan önce de karakterle gelebilecek bir şey. Bu çevreyle, gezmekle, okumakla olur"

    Daum, kampta göz açtırmayacak

    5 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak F.Bahçe'de futbolcuları kampta ağır bir idman programı bekliyor. 14 günlük devre arası tatilinin ardından sarı-lacivertli futbolcular, Antalya'da ikinci yarıya günde 3 idmanla hazırlanacak. 9 günlük kampta teknik direktör Daum, futbolcuları ikinci yarıya 24 antrenman ve 2 hazırlık maçı yaptırarak hazırlayacak. Bu arada kampa başkan Aziz Yıldırım ile yöneticilerin de katılacakları bildirildi.

    4 futbolcudan erken işbaşı

    Lige verilen ara nedeniyle izinli olan F.Bahçe'de, bazı futbolcular çalışmaya başladı. Fenerbahçeli futbolcular Ümit, Selçuk, Rüştü ve Servet izinlerinin bitmemesine rağmen, Samandra Tesisleri'ne gelerek kapalı salonda ve sahada özel çalışma yaptılar. Bu arada teknik direktör Daum'dan izin alan Brezilyalı oyuncular Luciano, Aurelio, Nobre ve Alex, Antalya'da başlayacak ikinci yarı hazırlık kampına katılacak.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi