T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 6 OCAK 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ne parası, yürüyün kampa

Parasızlığa rest çekerek, "Beşiktaş'a yakınız" diyen Tomas ve İliç ile toplantı yapan başkan Canaydın "duygularına hitap ederek" krizi dondurmayı bildi.

Galatasaray'da Tomas ve İliç için tam bir seferberlik yaşandı ve kriz tatlıya bağlandı. Dün Mecidiköy'deki Sportif A.Ş binasına çağrılan iki futbolcu ile toplantı geç saatlere kadar sürdü. Toplantıda 2 saat kalan başkan Özhan Canaydın ve Ergün Gürsoy çıkışta , "Sorun yok, kampa katılacaklar" dedi. Daha sonra ise, Fatih Gökşen, Sportif Direktör Bülent Tulun ve kulüp avukatı Mehmet Helvacı, görüşmelere devam ettiler.

Galatasaraylı Sanayi Genç İşadamları Derneği (GSİYAD) Başkanı Mesut Gümüştaş da Sportif A.Ş'ye gelerek, Canaydın'a futbolculara ödenmesi için kendi imkanlarından para getirdi. Gümüştaş, toplantıda yarım saat kaldıktan sonra çıkışta, "Bu akşam Galatasaray'a bir katkımız olduysa, ne mutlu bize. Tomas ve İliç'in takımda kalması için her türlü desteği dernek olarak verdik" diye konuştu.

GEMİYİ TERKETMEYİN

Edinilen bilgilere göre Canaydın, görüşmede futbolculara, "İkinci yarı başlamadan paraları alacaksınız. Benim sözüm senettir. İster gidin, ister kalın. Ama bence arkadaşlarınızı yalnız bırakmayın.Gemiyi terketmeyelim" dedi. Başkanın "İlle ödeme istiyorsanız da bir miktar size avans verebilirim" demesi üzerine İliç ve Tomas, "Buna gerek yok. Takımla birlikte alırız" diye konuştu. Canaydın da gülerek, "Hadi yürüyün kampa, Size de para vermiyorum" diyerek iki oyuncuyu kapıdan çıkardı.

  • Savaş ÇORLU

    Turgay Vardar'a hüzünlü veda

    G.Saray Genel Sekreter Yardımcısı Turgay Vardar'ın cenazesi dün öğlen Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine, G.Saray Başkanı Özhan Canaydın ve yöneticilerin yanı sıra, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, başkan adayları Haluk Ulusoy, Ayhan Bermek ile futbolculardan Hakan Şükür, Hasan Şaş, Ergün, Mondragon, Tomas ve İliç ile eski futbolcular Arif, Emre, Hakan Ünsal katıldı.

    G.Saraylı pes etmez!

    Antalya'da çalışmalarını sürdüren G.Saray'ın yerlileri, parasızlık nedeniyle çok sıkıntı çektiklerini ancak bunun zirve yarışını bırakacakları anlamına gelmediğini söyledi. G.Saray'da geçtiğimiz gün başkan Canaydın'la görüşüp, para almamalarına rağmen kampa giden yerli futbolcular, yaşanan ekonomik krizden çok olumsuz etkilendiklerini söyledi. Ancak sarı-kırmızılılar, paranın her şey demek olmadığını belirterek, "Biz bu formaya layık olmayı her zaman ilk planda tuttuk. Yine öyle yapacağız" diye konuştu. Para krizinin UEFA Kupası'nın alındığı dönemde dahi var olduğunu söyleyen futbolcular, sonuçta kimsenin kulüpte parasının kalmadığını bildiklerini ifade etti. Sarı-kırmızılılar, "Biz yarışta var olmaya devam edeceğiz. Para alamadık diye pes edecek değiliz. İnanıyoruz ki, başkanımız ve yöneticilerimiz sonuçta hakkımızı verecektir." dedi.

    Antalya'da tempo artıyor

    Sarı-kırmızılı takımın ikinci yarı hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Gerets dünden itibaren tempoyu yükseltmeye başladı. Yaklaşık 1.5 saat süren sabah antrenmanında düz koşu ve istasyon çalışmasının ardından futbolcuları iki gruba ayıran Gerets, yüksek tempoda koşu yaptırdı. İdmanın ikinci bölümünde ise pas çalışması yapıldı. Kaleciler Aykut ve Fevzi ise yardımcı antrenör Reinhard Stumpf yönetiminde özel olarak çalıştı.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi