T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 6 OCAK 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Dış politika masada

ABD'nin açıklamaları ışığında İran ve Suriye'nin geleceğinin tartışılacağı İskele Sancak'ta, Orta Doğu'nun haritası değişebilir mi? Türkiye'nin tavrı ne olmalı? sorularına cevap aranıyor.

Türkiye'nin dış politikası, İran gerginliği ve ABD'nin açıklamaları bu hafta Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta masaya yatırılıyor. Gazeteci ve konularında uzman kişilerin konuk olduğu programda, 'ABD-İran-Suriye hattında yaşananlar konusunda Türkiye nasıl bir tavır takınmalı? Yeni krizler çıkar mı? Ortadoğu'nun haritası yeniden değişir mi?' gibi sorulara cevap aranıyor. Ortadoğu'yu bekleyen gelişmelerin tartışılacağı programda, Ortadoğu yeniden karışacak mı? ABD Irak'tan çıkacak mı yoksa tamamen yerleşiyor mu? İran ve Suriye'ye müdahale söz konusu mu? Olası bir müdahalede Türkiye nasıl etkilenir? Yeni krizler bölgenin haritasını değiştirir mi? Türkiye'nin dış politikası ne olmalı? Yeni bir krizde Türkiye nasıl davranmalı?' gibi sorular ışığında Ortadoğu'nun geleceği tartışılıyor. Türkiye'nin dış politikasının konuşulacağı İskele Sancak'a gazeteci yazar Ömer Lütfi Mete, gazeteci yazar Hüsnü Mahalli, ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Duygu Sezer Bazoğlu konuk olarak katılıyor.
KANAL7/23.15


Doğalgaz sorunu

Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın'ın birlikte hazırladığı 5n 1k'da son günlerde yaşanan doğalgaz krizi ele alınıyor. Programda, dünya, Rusya-Ukrayna arasındaki doğalgaz krizini konuşurken 'Türkiye doğalgazda ipin ucunu kaçırdı mı? Bu kriz Türkiye'yi de etkiler mi? Neden doğalgazı pek çok ülkeden daha pahalıya satın alıyoruz?' gibi sorular masaya yatırılıyor.
CNNTÜRK/21.00


Nilüfer ekranda

Can Kozanoğlu ve Kanat Atkaya'nın hazırladığı Arka Sayfa'ya Nilüfer konuk oluyor. "Karar Verdim" albümüyle sessizliğini bozan Nilüfer, uzun bir aradan sonra ilk kez bir televizyon programına katılıyor ve yeni albümünden müzik kariyerine kadar pek çok konuda soruları yanıtlıyor.Programda ayrıca Atkaya ve Kozanoğlu, seçtikleri kitap ve filmler üzerine değerlendirme yapıyor.
NTV/23.30


Best of Şahan

Şahan Gökbakar'ın hazırladığı Dikkat Şahan Çıkabilir bu akşam, en sevilen bölümlerinden örneklerle ekrana getiriliyor. Best Of Dikkat Şahan Çıkabilir'de ünlü haberciler; Ali Kırca ve Uğur Dündar en ilginç haberleriyle gündeme damgasını vuruyor, Haydar Dümen, Medyum Memiş, Ahu Tuğba, kadınların sorunlarını değerlendiriyor. Mustafa Topaloğlu Ceviz Kıran'a konuk oluyor.
ATV/22.00


BÜYÜK YALAN
Rüksan evi terk ediyor, aile telaşta

Başrollerini Emrah, Halil Ergün ve Sinem Öztufan'ın üstlendiği dizide, Emirhan annesine Okan ile ilgili gerçeği söyler. Rüksan evi terk eder, Ethem'le Emirhan tartışır. Şengül gerçekleri öğrenmek adına Hanife Ana'yı ziyarete gider.
ATV/20.00


YABANCI DAMAT
Atina'dan kötü haber geliyor

Nehir Erdoğan ve Özgür Çevik'in rol aldığı dizide, Memik ve Eftalya'nın samimiyetini tüm aile fark eder. Nazire araba kullanmaya çalışırken kaza yapar. Nazlı ve Niko'ya Atina'dan kötü bir haber gelir.
KANAL D/20.00


ŞUBAT SOĞUĞU
Aziz Tarman'in gizli ekibi devrede

Kenan Bal ve Suavi Eren'in rol aldığı dizide, Mehmet Aziz gizli ekibini harekete geçirecek şifreli mesajı yolluyor. Yakup Kenanlı Bakan çocuğu Ferit'i yakın takibe alırken en önemli görev Nedim'e düşüyor.
SAMANYOLU / 22.00


Hipnoz kurbanı dedektifler

İnce Woody Allen zekasının örneklerinden biri olan Akrebin Laneti adlı film bu akşam ekrana getiriliyor. İlginç kurgusu, ustaca kullanılmış ışık oyunları ve başarılı müzikleriyle beğeni toplayan film, Cuma akşamı gösterilen filmler arasında en iyi seyirliklerden biri. İki dedektifin aşkı, hırsı ve eski ile yeni arasındaki rekabetin anlatıldığı film 1940'larda geçiyor. Yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu Woody Allen'in üstlendiği yapımda, Allen'e başarılı oyunculuğu ile Helen Hunt eşlik ediyor. Filmin konusu şöyle; Çalıştığı sigorta şirketinin en başarılı müfettişi olan C.W. Briggs ile ofisi organize etmesi için işe alınan Betty Ann'in yıldızı pek barışmamıştır. Betty Ann, C. W.'nin yöntemlerini modası geçmiş bulmaktadır. Bir gün hep birlikte sihirbaz Volton'un gösterisine giderler. Volton ikiliyi hipnotize ederek birbirlerine âşık olduklarını sanmalarına yol açar. Ayrıca komut verdiği C.W., mücevher hırsızlığına başlar.
Orijinal Adı: Curse Of Jade Scorpion Yön: Woody Allen Oyn: Woody Allen, Dan Aykroyd
TRT 1 - 00.45


Küçük Askerler
Bugüne dek yaratılmış en gelişmiş aksiyon kahramanlarının orijinalleri arasında geçen savaş anlatılan filmde, İki asker grubu arasında başlayan savaşlar, Aberathy ailesiyle Fimple ailesinin evleri arasında gelişecektir.
Orijinal Adı: Small Soldiers Yön: Joe Dante Oyn: Gregory Smith, Jay Mohr
STAR - 20.00

Onegin
St. Petesburg'un varlık içinde yüzen, sıkıntılı ve depresif soylularından biri olan Yergeniy Onegin kendisine miras kalan taşra köşküne gider. Burada komşusu Lensky, onun nişanlısı Olga ve Tatyana'nın duygularıyla oynayacaktır.
Orijinal Adı: Onegin Yön: Martha Fiennes Oyn: Ralph Fiennes, Liv Tyler, Toby Shephers, Lena Headey, Martha Donovan
TV8 - 20.30

PANİK ATAK
Saldırıya uğrayan Marie, olayın etkisiyle travma geçirir. Artık onun için dört duvar arasında kabuslar ve panik ataklarla dolu bir yaşam başlamıştır. Marie çok garip davranışları olan tehlikeli ve gizemli Tom'la ev arkadaşıdır.
Orj Adı: Housebond Yön: Mari Kornhauser Oyuncular: Peter Sarsgaard, Angeline Ball Katharina Wressnig Türü: Gerilim
TGRT- 21.30

Yakın Plan Gerçek
Kimi magazin gazeteleri için serbest çalışan bir fotoğrafçının öyküsünün anlatıldığı filmde, olay mahalline polisten önce gitmesiyle ünlü Leonard günün birinde çekici bir gece kulübü işletmecisi adına özel dedektiflik yapmaya kalkıyor.
Orj Adı: The Public Eye Yön: Howard Franklin Oyn: Joe Pesci, Richard Riehle, Bryan Travis Smith, Max Brooks
Cnbc-e - 22.00

Mumya Geri Dönüyor
Imhotep'in mumyası İngiltere'de bir müzededir ve bazı güçler tarafından canlandırılmaya çalışılmaktadır. Diğer taraftan Mısır'da Imhotep'in azılı düşmanı bir başka savaşçı mumya ise binlerce yıllık uykusundan uyanmak üzeredir.
Orijinal Adı: Mummy Returns Yön: Stephen Sommers Oyn: Brendan Fraser, Rachel WeiszTürü: Macera
SHOW - 22.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00 TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi