|
T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
||
| D Ü N Y A | 7 OCAK 2006 CUMARTESİ | ||
|
|
Tony Blair'den intikamını Big Brother'da alacak
Irak savaşı karşıtı İngiliz milletvekili George Galloway, İngiliz Kanal 4 televizyonu tarafından yayınlanan ''Big Brother'' adlı yarışmaya katıldı.
Irak savaşı karşıtı İngiliz milletvekili George Galloway, İngiliz Kanal 4 televizyonu tarafından yayınlanan ''Big Brother'' adlı yarışmaya katıldı. Galloway, kendisi gibi ünlü diğer yarışmacılarla birlikte evde 23 gün geçirecek. Galloway'in yanı sıra şovmen Michael Barrymore, İngiltere milli takımı teknik direktörü Sven-Goran Eriksson ile aşk yaşamasıyla tanınan Faria Alam, Amerikalı basketbol yıldızı Dennis Rodman ve ünlü model Jodie Mars da evde 23 gün geçirecek. Dördüncüsü yapılan ''ünlüler yarışmasında'' ayrıca aktrist Rula Lenska, dizi oyuncusu Traci Bingham, pop star Pete Bums, müzisyen Goldie Lookin ve rapçı Maggot gibi isimler de yer alıyor. Yarışma evine girerken de Başbakan Tony Blair'e muhalefetini sürdüren Galloway, bu yarışma sayesinde toplumun bütün kesimlerine kendisini tanıtma imkanı bulacağını söyledi. HEDEFİ BLAİR Yarışmaya girmesinin Blair için ikilem yaratacağını belirten Galloway, ''Bir yandan evden bir an önce atılmamı ve yarışmayı kaybetmemi isteyecek, diğer yanıyla da ayağının altında olmayışımdan mutluluk duyup içeride kalmamı isteyecek'' dedi. Galloway, İşçi Partisi milletvekili olarak Irak savaşına karşı yaptığı sert muhalefet yüzünden Blair'in tepkisini çekmişti.
|
|
|
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Kültür |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
| Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |