T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
E K O N O M İ 7 OCAK 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Pegasus, 25 Ocak'ta KKTC seferine başlıyor

Pegasus Havayolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Trabzon ve Van'a uçuş gerçekleştiren şirketin, 25 Ocak Çarşamba gününden itibaren de KKTC seferlerine başlayacağını açıkladı. Açıklamada, İstanbul, Ankara ve Adana'dan gerçekleştirilecek uçuşlar için biletlerin satışa sunulduğu kaydedildi.


Doğuş Holding'in kredi notu yükseldi

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Doğuş Holding'in, döviz ve yerel para birimi cinsinden kredi notunu, B(+)'dan BB(-)'ye yükseltti. Fitch'den yapılan açıklamada, Doğuş grubunun pozitif reyting izlemeden çıkarıldığı ve durağan görünüm verildiği kaydedildi. Kredi notunun yükseltilmesinin, grubun nakit durumundaki artışı yansıttığı vurgulandı.


Boeing, 2005 yılını rekorlarla tamamladı

Havacılık şirketi Boeing'in, 2005 yılında aldığı 1.002 adet net ticari uçak siparişiyle yeni bir rekor kırdığı bildirildi. Boeing'den yapılan açıklamada, 2005 performansıyla 1988'de kaydettiği 877 adetlik sipariş rekorunu yenileyen şirketin geçen yıl 72 ayrı müşteriden, iptal ve değişiklikler hariç toplam 1.029 sipariş aldığı kaydedildi.


Halk Bankası girişimcilere kredi vadesini 10 yıla çıkardı

Halk Bankası'nın, işyeri edinmek isteyen girişimciler için kullandırdığı "İşyeri Edindirme Kredisi''nin vadesini 10 yıla uzattı. Bankadan yapılan açıklamada, en az 3 yıl faaliyet göstermiş olan her kişi ve firmanın başvurabileceği kredinin geri ödemelerinin, aylık eşit taksitler şeklinde yapıldığı dile getirilen açıklamada, geri ödemelerde konut kredisine endeksli olarak faiz uygulandığı ve faizinin yüzde 1,30 olduğu belirtildi.


AÇILIŞ
ALBARAKA TÜRK 43. ŞUBESİNİ BALGAT'TA AÇTI

Albaraka Türk Katılım Bankası'nın Ankara'daki dördüncü şubesi Balgat'ta açıldı. Açılışa Devlet Bakanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Recai Kutan, Albaraka Türk Genel Müdürü Adnan Büyükdeniz, Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, bazı milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.


ÇEKİLİŞ
SİZ KART'tan HEDİYE yaĞMURU

Kuveyt Türk'ün, kredi kartı olarak geçtiğimiz yıl hizmete sunduğu "Siz Card" ın 1 Milyon Dolarlık Hediye Kampanyası , 2 Ocak da yapılan 4. çekilişle sona erdi. Talihlileri yeni yıla yeni otomobilleri ile girmenin mutluluğunu yaşadılar.


PERAKENDECİLİK
TANSAŞ'IN 218. MAĞAZASI BURSALILARIN HİZMETİNDE

Tansaş'ın 218. mağazası Bursa Sönmez Plaza'da açıldı. Açılışta konuşan Tansaş Genel Müdür Yardımcısı Orkun Özdemir, "Bugüne kadar göreceli olarak daha kısıtlı bir bütçeyle faaliyet göstermiştik ama Koç Grubu'nun da gücüyle çok ciddi atılımlar yapacağımızı düşünüyoruz" dedi.


TESCO:TÜRKİYE'DE ÜRETİLEN ÜRÜNLER ÇOK KALİTELİ

Antalyada Tesco-Kipa'nın yedinci mağazasının açtılış töreninde konuşan Tesco-Kipa Operasyon Direktörü Douglas Cocheone, İngiltere'deki mağazalarında da Türk ürünleri sattıklarını belirterek, "Onlarca ülkede bulundum, Türk ürünleri çok iyi. Türkiye meyve sebze konusunda ihracatı çok yüksek bir ülke" dedi.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


 ANKET

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi