T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 8 OCAK 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Orta Dünya'da savaş NEW YORK'TA AŞK

Sinemaseverler için bu akşam, fantastik bir maceranın heyecanı ile dramatik bir aşkın öyküsü ekrana geliyor.

Yaşamı, Orta Dünya adlı bilinmyen bir mekanda, yeni ırklarla ve hatta olar için oluşturulan dille yorumlayan efsanevi roman Yüzüklerin Efendisi'nden sinemaya uyarlanan üçlemenin ilki Yüzük Kardeşliği bu akşam ekrana geliyor. İyiyle kötünün mücadelesi, hırsın dostluk üzerindeki yozlaştırıcı etkisi ile sadakatin ve insani vasıfların test edilişini anlatan filmde, bir elf, bir büyücü, bir cüce, iki insan ve dört Hobbit'in karanlığın efendisi Sauron'un yarattığı yüzüğü yok etmek için çıktıkları yol hikayesi anlatılıyor. Filmin konusu kısaca şöyle; Medeniyetin geleceği, yüzyıllardır kayıp olan 'Tek Yüzük'e bağlıdır. Kader yüzüğü, kendisine miras olarak kalan Hobbit Frodo'nun avuçlarına bırakır. Karanlıklar Efendisi Lord Souron da yüzüğün peşindedir. Ve Orta Dünya'da yaşayan bütün ırklar Sauron'un eline geçmemesi için yüzüğün yok edilmesine karar verir. Frodo ve arkadaşları Mordor adlı yerde yüzüğü ateşe atarak imha etmek için yola çıkarlar.
Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
Orijinal Adı: The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring Yapım Yılı: 2001 Türü: Fantazi-Macera Yön: Peter Jackson Oyn: Elijah Wood, Iah McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian Holm KANAL D 22.00

Ve genç kadın orta yaşlı adama aşık olur

Romantik dramın iyi örneklerinden biri olan New York'ta Sonbahar'la dokunaklı bir aşk öyküsü ekrana geliyor. 40'lı yaşlarında çapkın ve yakışıklı bir erkek ile 20'li yaşlarında genç ve güzel bir kadın arasındaki aşkın anlatıldığı film, Çinli yönetmen Joan Chen imzası taşıyor. Bu akşam yayınlanacak filmin konusu kısaca şöyle: Şehrin gözde çapkınlarından biri olan ve ismi çok sayıda kadınla birlikte anılan Will Keane'in hayatı, 21 yaşında, bir yetişkinin hayatını keşfetmeye hevesli Charlotte Fielding ile tanışınca tamamen değişir. Birbirlerine aşık olurlar. Will, Charlotte'ın kalbinde bir tümör olduğunu ve az bir ömrü kaldığını öğrenince onun kalan zamanını mutlu geçirmesi için elinden geleni yapmaya karar verir.

Orijinal Adı: Autun In New York Yön: Joan Chen Oyn: Richard Gerre, Wivona Ryder, Anthony LaPaglia, Elaine Stritch, Vera Farmiga Yapım Yılı: 2000
TRT 1 - 20.25


BOŞANAN EŞLER DOST KALIR MI?

Reha Muhtar'ın yönettiği tartışma programı Ateş Hattı'nda bu hafta Boşanan eşler dost kalabilir mi?, Evliyken yürütülemeyen beraberlikler boşandıktan sonra nasıl dostça bir hal alıyor? gibi sorulara cevap aranıyor. Programda, boşanmalarına rağmen, ilişkilerini devam ettirebilen hatta aynı evi paylaşan, birlikte tatile çıkan çiftler, duygularını, yaşadıklarını izleyicilerle paylaşıyor. Uzman konuklar eşliğinde konunun tartışılacağı programa ayrıca sürpriz konuklar da katılacak.
ATV / 23.00


Prof. Dr. Semerci hayatı paylaşıyor

Prof. Dr. Bengi Semerci'nin hazırlayıp sunduğu "Hadi Paylaşalım"a Hamdi Alkan konuk oluyor. Sevincin, üzüntünün, kimseye anlatılamayan sorunların, problemlerin paylaşılırsa hayatın kolaylaşıp güzelleşeceğini söyleyen Prof. Dr. Bengi Semerci bu hafta yarı yıl tatili ile birlikte karne alan öğrencilerin heyecanını, ailelerin çocuklarına göstermesi gereken yaklaşımları ele alıyor. Ayrıca programa konuk olan Alkan ile uzun bayram tatili ve bayramda sohbet konuşuluyor.
ATV / 11.45


Airport, İstanbul semalarında

Güntay Şimşek'in hazırladığı, Airport'ta bu hafta Brezilya'dan, Vietnam'a, Nepal'den Amerika'ya kadar 2005'te Airport ekibinin gittiği 12 ülkeden renkli görüntüler ekrana geliyor. 2005'in en güzel havacılık olayları, akrobasi gösterileri ve yenil uçaklara yer verilecek programda, Organize İşler filminin pilot olan görüntü yönetmeni Uğur İçbak ile bir söyleşi yer alyor. Airport'ta ayrıca Paraşütlü uçak Crrus ile İstanbul üzerinde uçuş yapılıyor.
ATV / 15.15


Uzmanlar kuş gribini anlatıyor

Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce'nin hazırlayıp sunduğu Pazar Sohbeti'nde bu hafta kuş gribi ele alınıyor. Programa İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr Recep Öztürk, İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof Dr. Hüseyin Yılmaz ve Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu Başkan Yardımcısı Tülay İncebıyık katılıyor.
SAMANYOLU / 11.30


Mahalleli sol şerite giriyor

Meltem Yılmaz'ın hazırladığı Sol Şerit programıne Cennet Mahallesi oyuncuları katılıyor. Programda, 40 yaşında olmasına rağmen araba kullanmayı bilmeyen ünlü ve Cennet Mahallesi oyuncularının trafik maceraları anlatılıyor. Kadınlar trafiğe çıkmasın diyen manken Çağla Kubat'ın kadınları kızdıracak bir öneri sunduğu programda ayrıca Banu Zorlu'ya yapılan kamera şakası ekrana getiriliyor.
SHOW / 15.00


Bayram geldi alışveriş zamanı

Abdullah Türksoy ve Veda Öztürk'ün hazırladığı İş'te Hayat'ta bu hafta, bayram öncesi tesettür defilesi, moda kıyafetler hakkında ayrıntılı bilgi veriliyor. Bayan giyiminde bu yılki moda renkler ve çizgilerin anlatıldığı İş'te Hayat adlı programda bayram alışverişleriyle ilgili bir dosya yer alıyor. Çeşitli sektörlerin büyüteç altına alındığı programda ayrıca pop müziğin sevilen ismi Tarık Mengüç'le yapılan bir söyleşi yer alıyor.
KANAL 7 / 13.15


KADIN İSTERSE
Demet babasını kurtaracak mı?

Hülya Avşar ve Cihan Ünal'ın başrollerini üstlendiği dizide, Barış Zafer'i vuruyor. Demet babasının suçsuz olduğunu kanıtlamak için bir ipucu ararken eski bir tanığa ulaşıyor.
SHOW / 22.00


İNADIM İNAT
Kim bu falda çıkan adam?

Yalçın Menteş ve Necati Bilgiç'in rol aldığı dizide, Dursun ve İdris iş arayışına giriyor. ikili fal baktırınca ikisinin de falında kelli felli bir adam çıkıyor.
KANAL 7 / 19.45


SON KANIT
Jordan, son kanıtın peşinde

Adli Tabip Jordan ve arkadaşları bu bölümde bir polis cinayetini aydınlatmaya çalışıyorlar. Araştırmalar polisin yasa dışı bir adamı takip ederken öldüğünü gösteriyor. Çok geçmeden polis katili de öldürülüyor.
TGRT / 00.00


ÇAPKIN
Çapkın girdiği iddiadan pişman

Okan Yalabık ve Özlem Conker'in rol aldığı dizide, kız kardeşler, çok mutludurlar. Çapkın da Alev'e aşık olmuş ancak Alev'i iddia konusu yaptığı için pişmanlık duymaktadır.
SHOW / 20.00


Sıradan Hayat
Kendisine kötü davranan kocasını terk eden Marianne ve 18 yıl önce terk ettiği ailesine dönen garson Darly birlikte Darly'nin eskiden yaşadığı Alaska'ya doğru yola çıkar. İki kadın bu yolculukta birbirinden ilginç olayla karşılaşacaktır.
Orijinal Adı: Leaving Normal Yön: Edward Zwick Oyn: Meg Tilly, Christine Lahti, Patrika Darbo, Lenny von Dohlen
Cnbc-e - 12.00

Red Kit 4
Arizona'da beyaz adamlarla yerliler arasında uzun yıllar sürecek bir barış yapılır. Ancak Daisy'de kavgalar ve kanunsuzluk başlar. Kasaba kısa sürede belalı kasaba olunca, iyilik için savaşan Red Kit kasabaya gelir. Orijinal Adı: Lucky Luke Yönetmen: Terence Hill
Oyuncular: Terence Hill, Nancy Morgan, Fritz Sperberg, Ron Carey
Kanal 7 / 16.30

Romeo Ölmeli
Acımasız geleneklere sıkı sıkıya bağlı iki büyük aile, amansız bir savaşın içindedir. Asyalı çetenin lideri Po öldürülür. Ölüm haberi büyük kardeşi Han'a ulaşır. Han, hapishaneden kaçarak Amerika'ya gelir kardeşinin katillerinin peşine düşer.
Orijinal Adı: Romeo Must Die Yön: Andrzej Bartkowiak Oyun: Jet Li , Isaiah Washington, Russell Wong , DMX, Aaliyah
TGRT/19.45

Denizaltında Panik
Amerikan Donanması'na ait U.S.S. Portland denizaltısı, Kuzey Kutbu'na bir keşif gezisine çıkar. Gemide, bilimsel bir proje yürüten üç de sivil vardır. Yolculuk sırasında bir çarpışma yaşanır. Rus denizaltısı batar Portland ağır hasar alır.
Orijinal Adı: Subdown Yön: Alan Smithee Oyn: Stephen Baldwin, Gabrielle Anwar, Chris Mulkey, Tom Conti Türü: Macera TV8 - 23.25

Kör Ufuklar
New Mexico'nun bir kasabasında vuralarak hafızasını kaybeden Frank, karısı olduğunu öğrendiği Chloe ve hemşire Liz'in yardımıyla geçmişini öğrenmeye çalışmaktadır. Bu sırada Frank, kendini Amerikan başkanına düzenlenen suikast çemberi içinde bulur.
Orijinal Adı: Blind Horizon Yön: Michael Haussman Oyn: Val Kilmer
SHOW - 02.30


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00 TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi