T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 17 OCAK 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Carlos'u alırım

Transferde teknik direktör Daum'un isteklerine göre hareket ettiklerini belirten Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe, Roberto Carlos'u da alabilir, başka bir yıldızı da" dedi.

F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Real Madrid'li Roberto Carlos ile ilgili olarak, "Fenerbahçe Roberto Carlos'u da alabilir, bir başka yıldızı da alabilir. İhtiyaca göre oyuncu transferi yapacağız'' dedi.

F.Bahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir toplantıdan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan başkan Yıldırım, "Transfer yaparız, ama ne zaman, hocanın verdiği rapora göre transfer yapacağız. Bir liste verecek hoca, bizim de katkılarımız olacak o listeye. (Bak şurada da böyle bir oyuncu var, ister misin) diyeceğiz. Belki (evet o da olabilir) diyecek'' diye konuştu. Aziz Yıldırım, şu anda transferle ilgili bir şey olmadığını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Şu anda yabancı transferi yapabilir miyiz? Yabancılardan birini gönderemeyiz, çünkü başarılı olmuş bir kadro var.Kimi gönderip, kimi alacaksın? Yerlilerden de var mı F.Bahçe'ye uygun gördüğünüz biri?"

'TAHRİK KÜFÜR GETİRDİ, ÖNLEDİK'

Yıldırım, Daum'un Antalya'da kampının son günü yaptığı açıklamalarla ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

"Ne dediyse doğrudur. Transfer her zaman olabilir, ama ihtiyaca bağlı. Daum, tabii kendi düşüncesini söyleyecek. Antalya'dan yeni döndüler. Oturup konuşuruz, bir transfer isteği varsa, şartlar da uygunsa yaparız. Her zaman da yaptık.''

Aziz Yıldırım, F.Bahçe-G.Saray basketbol maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Salona girdiğim andan itibaren küfür yoktu. Ama üçlük sayıyı attı o arkadaş, sonra bir hareket yaptı. Seyirci de o atmosferde kabul edilemez şeyler söylemiştir, ama biz susturduk" dedi.

'Başkanı sandıkta düşünürüz'

Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu Genel Kurulu ile ilgili bir çalışmaları olmadığını belirtirken, "Herkese eşit mesafedeyiz. Seçimleri kenarda bekliyoruz. Müdahalemiz yok. Ne vaat ediyoruz, ne vaat alıyoruz. Hiçbir şeye karışmıyoruz" diye konuştu.

Yıldırım, Haluk Ulusoy'un kendisiyle konuşmak istediğini ama görüşmediklerini, bundan sonra görüşüp görüşmeyeceğini de bilmediğini kaydetti. Yıldırım, "Ulusoy size handikap olur mu?" sorusunu, "Bunu sandıkta değerlendiririz" diye yanıtladı.

'Cavcav kendi bilir'

Yıldırım, F.Bahçe'ye hakaretten ceza alan İlhan Cavcav'ın cuma günü Şükrü Saracoğlu'na gelmesi konusunda şöyle dedi: "Gelirse gelir, ne yapayım? Devletin protokolüdür. Ama ceza aldı, galiba gelemez. Onu protesto etmek ayrı, gelmesine tepki koymak ayrıdır."

Dünya'nın 6 zirvesine Fenerbahçe bayrağı

2007 yılında kuruluşunun 100. yılını kutlayacak olan F.Bahçe'nin "100. Kuruluş Yılı'' etkinlikleri, "F.Bahçe Dünya Zirvelerinde'' adlı proje ile start alıyor. Başkan Aziz Yıldırım, "Dünyanın 6 büyük dağına, iki dağcı Türkiye ve Fenerbahçe bayrağını zirveye dikecekler'' dedi. Dağcılar Tunç Fındık ve Mustafa Kalaycı ise dünyanın en yüksek zirvelerinden altısına çıkacaklarını söyledi.

Fındık ve Kalaycı, ilk olarak bugün Güney Amerika'da Aconcauga Dağı tırmanışıyla başlayacak etkinliklerin, sırasıyla Mont Blanc, Somoni Zirvesi, Kilimanjaro Zirvesi, Ağrı Dağı ve Everest Zirvesi'ne tırmanışla tamamlanacağını dile getirdiler.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi