T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 17 OCAK 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Ülker-R. Madrid maçı ücretsiz

Ülkerspor, ULEB Avrupa Ligi'nde yarın Real Madrid ile yapacağı karşılaşmayı basketbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecek. Ülker'den yapılan açıklamada, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.15'de başlayacak olan karşılaşmanın basketbolseverler tarafından ücretsiz olarak izlenebileceği bildirildi.


Beşiktaş, zorlu Kazan sınavında

Basketbolda ULEB Kupası C Grubu'ndaki Beşiktaş, gruptaki 10. ve son maçında, bugün Rusya'nın Unics Kazan takımıyla karşılaşıyor. Kazan kentindeki karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak. Beşiktaş'ın gruptan çıkabilmesi için lider rakibini mutlaka yenmesi ve rakiplerinin yenilmesi gerekiyor.


G. Sigorta gözünü galibiyete dikti

Voleybol Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nda, bugün Azerbaycan'ın Azerrail Bakü takımıyla karşılaşacak. Menajer Nalan Ural, hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Maçı kazanıp, çeyrek finale yükselmek istiyoruz'' dedi. Seyircilerin ücretsiz izleyebilecekleri maç Haldun Alagaş'da saat 16.00'da aynanacak.


Denizlispor'da 3 imza

Denizlispor, ara transfer döneminde anlaşmaya vardığı Alex, Ahmet ve Levent ile resmi sözleşme imzaladı. Menajer Can Çobanoğlu, yaptığı açıklamada, Radek, Selim Teber, Ender, Serdal, Ömer Rıza ve Volkan Al ile yollarını ayırdıklarını, bunların yerine Selahattin, Alex Alves, Levent, Ahmet, İbrahim Ege ve Mehmet Yılmaz ile anlaştıklarını söyledi.


UEFA yılın takımını açıkladı

UEFA'nın internet sitesinde 1,5 milyon kişinin oylarıyla belirlenen yılın takımı şu oyunculardan oluştu: Cech (Chelsea); Cafu (Milan), Terry (Chelsea), Puyol (Barcelona), Maldini (Milan); Luis Garcia, Gerrard (Liverpool), Ronaldinho (Barcelona), Nedved (Juventus); Eto'o (Barcelona), Shevchenko (Milan). Teknik direktör: Jose Mourinho (Chelsea).


Malatya'nın yenileri iddialı

Malatyaspor'un yeni transferleri Evren ve Serdal, yeni takımlarında başarılı olacaklarını söylediler. Ankaragücü'nden alınan Evren, Malatyaspor'da başarılı olmaya geldiğini belirterek, "Malatyaspor, ligde bulunduğu yeri haketmiyor. İkinci yarıda alacağımız başarılı sonuçlarla Malatyaspor'u üst sıraları taşıyacağız" dedi. Serdal da, memleketinin takımına geldiği için mutlu olduğunu söyledi.


Murat, D.Bakır'ı bırakıyor

Diyarbakırspor kalecisi Murat Yiğiter, ailevi nedenlerden dolayı Diyarbakırspor'dan ayrılma kararı aldığını söyledi. Bugüne kadar hiçbir kulüple para yüzünden bir sorun yaşamadığını ifade eden Murat, "Kendi memleketimi parayla pulla satacak değilim. Ailevi nedenlerden dolayı Diyarbakırspor'dan ayrılma kararı aldım'' şeklinde konuştu.


Samsun'dan imza şov

Samsunspor ara transferde CSKA Sofya'dan Gueye, Rusya Terek'ten Tamer, altyapıdan Samet ve Sefa ile sözleşme imzaladı. Karadeniz ekibi, Senegalli savunma oyuncusu İbrahima Gueye'yi (28), eski oyuncusu Tamer (29) ile 2.5 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı. kırmızı-beyazlılar, altyapıdan da Sefa (17) ve Samet'le de (18) 5'er yıllığına anlaştı.


Konya şimdi daha güçlü

Konyaspor, devre arasında 4 futbolcuyu renklerine bağladı. Ankaraspor'dan Cemal ve Yıldırım Bosnaspor'dan kaleci Eray'ı renklerine bağlayan Konyaspor, bu transferlerin ardından Venezuella Milli Takımı'nda da forma giyen Caracas takımından Jobanny Rivero ile Levent'in karşılığında Denizlispor'dan genç oyuncu Volkan Al'ı ve bir miktar para aldı.


Gebrselassie'den 20. rekor

32 yaşındaki atlet Haile Gebrselassie Arizona'da koşulan orta mesafe maratonunda 58 dakika 55 saniye ile dünya rekorunu yeniledi. 10.000 metrede iki kez Olimpiyat şampiyonu olmuş olan Etiyopyalı atlet, tur da Paul Tergat'ın 20. kilometre rekorunu geçti ve kariyerinde 20. kez dünya rekoru kırmış oldu.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi