T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 22 OCAK 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Tek derdi Anelka

Süper performansıyla zirvenin rakipsiz lideri Fenerbahçe 100. yılını şampiyon olarak karşılamaya hazırlanırken, çok şey beklediği Anelka'dan istediği verimi alamıyor.

F.Bahçe, önceki gün ligin ikinci yarısının açılış maçında G.Birliği'ni farklı yenip yoluna devam ediyor. Sarı-lacivertli takım, futboluyla çok beğenilmese de, silahlarını etkili kullanmayı bilip, zirvede rakipsiz yer almayı sürdürüyor. Ancak bu iyi gidişin içinde bir nokta var ki, herkesin kafasında soru işareti yaratıyor.

Anelka, hakkındaki yoğun transfer söylentilerinin de etkisiyle eski performansının bir hayli uzağında oynuyor.

Fransız yıldız, G.Birliği maçındaki performansıyla zorlu maçlar öncesi teknik direktör Daum ve yönetimi endişelendirdi.

KONYA'DAN BERİ KAYIP

İngiliz kulüplerinin transferini gündemden düşürmediği Anelka, G.Birliği karşılaşmasında yine kendisinden beklenen performanstan uzak kalarak taraftarlara hayal kırıklığı yaşattı. Kafası karışık olan Fransız yıldız, G.Birliği maçında 17 kez faule maruz kalırken 3 kez de ofsayta yakalandı.

Taraftarların büyük desteğine rağmen Anelka, 8 kez kaleye şut attı, ancak bunlardan birini bile gole çevirmeyi başaramadı. Karşılaşmadaki tek olumlu hareketi, Marcio Nobre'ye verdiği gol pasıydı.

Anelka'daki düşüş, istatistiklerde de açıkca kendini gösteriyor. Sezona iyi başlayan yıldız futbolcu, son 11 lig maçında ise tek gol dahi atamadı. Fransız futbolcu, son olarak Konya'da, günlerce tartışılan faullü pozisyondu gol atmışti.

  • AHMET BIYIKLI


    Samba hep zirvede

    Ligde dolu dizgin hedefe koşan F.Bahçe'yi Brezilyalı futbolcular sırtlıyor. Sürekli tartışılan Nobre 10 gole imza atarken Alex'i geçip takımın en golcüsü oldu. Luciano ise 1 golde kaldı ama hücuma ciddi katkı sağlıyor. Alex 9 gol ve 12 asistle takımın en etkili futbolcusu oldu. Aurelio'nun ise ligde 3 golü bulunuyor.


    'Bu goller bize yetmez'

    F.Bahçe'nin G.Birliği'ni 3-0 yendiği maçın gollerini atan Nobre ve Önder, kendilerine bu gollerin yetmeyeceğini söyledi. İki oyuncu, "Şampiyonluğu yaşayan oyuncular olarak bu yıl bu konsantrasyonla devam edersek takım olarak kimse bizi tutamaz. Çünkü arkadaşlarımız tek bir şey düşünüyor. Kazanmak'' dedi.


    'İlk işleri yabancı sayısı olsun'

    F.Bahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Futbol Federasyonu yeni yönetiminin, yabancı futbolcu sayısı konusundaki isteklerini gözden geçirmesini istedi. Özdemir, yabancı futbolcu sayısının artırılması konusundaki taleplerini yinelerken, "Camia olarak yabancı sayısının artırılmasını istiyoruz'' diye konuştu.


    Yüksel Günay 3 yıl daha Divan Başkanı

    F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu seçimlerinde, Yüksel Günay yeniden başkanlığa seçildi. Seçimlere katılan 278 üyenin tamamının oyunu alan Günay, yenilenen tüzük gereği 3 yıl süreyle başkanlık yapacak.


    Fener'den yeni rekor: 21 milyon $ kâr

    Divan Kurulu'nda F.Bahçe'nin 2009 yılına kadar toplam 107.6 milyon dolar borcunun bulunduğu bildirildi. Bu süre içinde gerçekleşmesi beklenen alacakların ise 128.9 milyon dolar olduğu açıklandı.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi