T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 25 OCAK 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Futbolun bittiği an

Futbol, Sözün Özü'nde siyasi çekişmeler ve sportif hüsranlarıyla ele alınırken, Derin Sohbet'e başarısızlıklar ve skandallarla konu oluyor. Her iki program da aynı soruyu soruyor: 'Siyaset futbolu bitirdi mi?'

Son dönemde Bakan Şahin'in uyarısına rağmen, Haluk Ulusoy'un Futbol Federasyonu Başkanı seçilmesiyle Türk futbolunda yaşanan dalgalanmalar bugün iki tartışma programının konusu oluyor. Nazlı Ilıcak'ın sunduğu Sözün Özü'nde futbol siyasi çekişmeleriyle, sportif hüsranlarıyla ele alınırken, Haluk Şahin'in sunduğu Derin Sohbet'te son dönemdeki başarısızlıklar ve skandallardan yola çıkılarak "kitlelerin en büyük eğlencesi futbol da elden gitti mi?" sorusunun ardı aranıyor.

FUTBOLDA SÖZÜN ÖZÜ

Ata Aksu, Ömer Çavuşoğlu, Atilla Gökçe ve konunun uzmanlarının katılacağı Sözün Özü'nde, futbolda yaşananlar var. Nazlı Ilıcak'ın sunduğu programda, TFF seçimleri, siyasi çekişmeler ve Milli Takım'ın cezası tartışılıyor. "TFF seçimlerinde neler yaşandı?", "Fatih Terim neden istifa etti?", "Melih Gökçek ve Bakan Şahin'in arası TFF seçimleri nedeniyle bozuldu mu?", "Bütün bunlar Türk futbolunun kalitesini ne kadar etkiliyor?" gibi sorulara cevap aranacak programda, Türkiye'de futbolun seyri tartışılıyor.
KANAL 7 / 23.15

SPORDA 'DERİN' TEHLİKE

Haluk Şahin'un sunduğu Derin Sohbet de futbola odaklanıyor. Son dönemlerdeki skandallar ve başarısızlıklardan sonra konuşulmaya başlanan "Kitlelerin en büyük eğlencesi futbol da elden gitti mi?" sorusunun ardının aranacağı programda "Futbol siyasetin ağına mı düştü?" konusunu futbol yazarı ve Beşiktaş eski yönetim kurulu üyesi İbrahim Altınsay yorumluyor.
TV8 / 22.30


Acı Hayat'ın en acı günü

Kenan İmirzalıoğlu, Murat Soydan, Meral Orhansoy ve Selin Demiratar'ın rol aldığı Acı Hayat'ta bu hafta işler iyice karışıyor. Dizinin bu bölümünün konusu şöyle gelişiyor: Nermin, Ender'in yatağında gözlerini açar. İhanetini ve kirlenmişliğini düşünür ve Ender'den kaçarak kendisini eve kapatır. Mehmet ev müjdesini vermek için heyecanla Nermin'e koşar, ancak Nermin'i gördüğünde şok olur. Nermin canına kıymıştır. Nermin, ölüm-kalım savaşı verirken Mehmet Nermin'in kendisi yüzünden intihar ettiğini düşünerek vicdan azabı çeker. Ender, Sefa ve Belkıs'la Nermin yüzünden bir kez daha karşı karşıya gelir. Ama Ender, eski Ender değildir artık. Mehmet, kendisini öldüresiye döven Tekin'lerden kurtulmak için savcıyla bir plan hazırlarken, Sefa muhbirleri sayesinde planı bozar. Ender, kendisini affettirmek için Nermin'e büyük bir sürpriz hazırlarken, Mehmet Nermin için tuttuğu boş evde Nermin'in ihanet itirafıyla yıkılır.
SHOW / 20.00


Son Osmanlılar'ın sürgün hatıraları

Yapımcılığını Murat Bardakçı'nın üstlendiği Son Osmanlılar belgeselinin bu haftaki ikinci bölümüyle ekrana geliyor. TBMM'nin 3 Mart 1924 kararıyla sınır dışına çıkartılan Osmanlı Hanedanı'nın sürgün öyküsünün anlatıldığı belgeselde, Osmanlı Hanedanı'nın reisi Şehzade Osman Ertuğrul Efendi ve Neslişah Sultan gibi önde gelen mensuplarının konuşmalarının yanı sıra şu anda hayatta bulunmayan çok sayıda şehzade ve sultanın Murat Bardakçı tarafından geçmiş yıllarda özel olarak çekilmiş görüntüler, konuşmalar ve hanedanla ilgili olarak bugüne kadar hiçbir yerde yayınlanmamış çok sayıda belge ve bilgi yer alıyor.
KANAL D / 23.45


Filistin'in seçimi

CNN Türk muhabiri Bora Bayraktar ve kameraman Aydın Sulanç'ın bölgede izlenimler edindikleri 25 Ocak Filistin seçimleriyle ilgili gelişmeler gün boyu ekrana getiriliyor. Işın Gürel'in sunduğu Farkında mısınız'da, "Hamas zafer kazanırsa şiddet yeniden ortaya çıkacak mı ?" ve "El Fetih, Arafat'ın mirasına sahip çıkabilecek mi?" gibi sorulara cevap aranıyor. Programda Bora Bayraktar ile yapılan yayınlarla Filistin'in seçimi izleniyor.
Cnn Türk / GÜN BOYU


TORUN VE TORUNU
Köroğlu'nun torunu adalet için uğraşıyor

Yılmaz Köksal'ın başrolünü üstlendiği Torun ve Torunu adlı televizyon filminin ilk bölümü ekrana geliyor. Modern zamanlarda yaşayan Köroğlu'nun trajikomik öyküsünün anlatıldığı filmde, Köroğlu'nun yiğit ve gözüpek torunu adalet ve asayiş için çırpınıyor. KANAL 7 / 21.30


HIRSIZ-POLİS
Mavi, Çınar'ın polis olduğunu öğreniyor

Başrollerinde Uğur Yücel ve Timuçin Esen'in rol aldığı dizide, Çınar'ın polis olduğunu öğrenen Mavi, aşk sandığı şeyin bir tuzak olup olmadığını düşünüyor. Çınar'ı öğrenen Aksak ise yeni plan yapıyor.
KANAL D / 21.45


AVRUPA YAKASI
Aslı çaycı, Selin idare müdürü oluyor

Gülse Birsel ve Ata Demirer'in rol aldığı dizide, ofiste işlerin yürümemesiyle ilgili herkes birbirini suçlayınca patron bir süre için herkesin birbirinin işini yapmasına karar verir. Şesu moda editörü, Aslı çaycı, Burhan güzellik editörü, Selin ise idare müdürü olur.
ATV / 20.00


Absolon
Yakın bir gelecekte, korkunç bir virüs ortaya çıkar ve 5 milyardan fazla insan hayatını kaybeder. Virüse karşı Absolon adlı ilacı üreten Birleşik İlaç Şirketi, dünyanın hakimi olur. Virüse başka bir ilaç bulan Dr. Fredrick Reyna öldürülür.
Orijinal Adı: Absolon Yön: David Barto Oyn: Christopher Lambert, Lou Diamond Philips, Kelly Brooks, Ron Perlman
TV 8 / 20.30

Fırtınalı Aşk
İki gün sonraki düğününe yetişme telaşında olan Ben'in uçağı bir kaza sonucunda pistten çıkar. New York'ta çaresiz ve tek başına mahsur kalan Ben'in karşısına 'Özgür Kız' Sarah çıkar. İlk etapta sürtüşen ikili birbirine aşık olur.
Orijinal Adı: Forces Of Nature, Yönetmen: Bronwen Hughes, Oyuncular : Ben Affleck, Sandra Bullock, Maura Tierney
TGRT / 21.30

Geçen Yıl Marienbad'da
Yönetmeni Alain Resnais'e 1961 yılında Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan Ödülü kazandıran filmde, önceki yıl Marienbad'da tanıdığı evli bir kadınla aynı yerde yeniden bir araya gelen Frank'ın ona kendisini hatırlatmaya çalışması anlatılıyor.
Orj Adı: Last Year In Marienbat Yön: Alain Resnais Oyn: Delphine Seyrig, Giorgio Albertazzi, Sacha Pitoeff
TRT 2 / 23.00

Sherlock Holmes'un Dönüşü
2000 yılında tekrar hayata dönmek üzere kendini donduran Sherlock Holmes 1993 yılında geri döner. Booth'un azılı bir suçlu olduğunu öğrenen Holmes eski yöntemleriyle onu yakalamaya çalışır.
Orijinal Adı: Return Of The Sherlock Holmes Yön: Kenneth Johnson Oyn: Anthony Higgins, Debrah Farentino Türü: Polisiye
TRT 1 / 00.40

Çöldeki İzler 2
Kızkardeşi Amanda'ya karşı duyduğu imkansız sandığı aşkın ardından Ben aslında kendisinin bebekken çölde bırakıldığını ve evlat edinildiğini öğrenir. Amanda da Ben'e aşıktır ama genç adam önce Avrupa'ya giderek geçmişini araştırmak ve ailesini bulmak ister.
Orijinal Adı: Desert Of Fire 2 Yön: Enzo Castellari Oyn: Anthony Dellon
STAR / 01.10


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi