T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
G Ü N D E M 12 ŞUBAT 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Köşkler sevgiyi tarihle buluşturuyor

Sevgiyi tarihle buluşturmayı hedefleyen BELTUR, 14 Şubat'ta Sarı Köşk ve Küçük Çamlıca Köşkü ile Feshane Lale Cafe-Restaurant'ın kapılarını sevgililere araladı

  • OKTAY MEHMET
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde ilk kez halka açtığı köşkler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kapılarını sevgililere aralıyor. Büyük İstanbul Eğitim ve Sağlık Yatırımları İşletme ve Ticaret A.Ş.'ye (BELTUR) bağlı faaliyet gösteren köşklerin 14 Şubat Sevgililer Günü için başlattığı hazırlıklar tamamlandı. Sevgilileri ağırlamaya hazıranan Feshane'deki Lale Cafe-Restaurant, Emirgan'daki Sarı ve Küçük Çamlıca Köşkü'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde özel menü ve zengin müzik performanslarına yer verilecek. Lale Cafe Restaurant'ta Yücel Arzen, Sarı Köşk'te ise 'Rock Sound'lu Türk müziği tarzıyla çıkış yapan Tuncay Türkyılmaz sahne alacak. Sevgililer Günü'nü üç köşkten birinde yaşayacaklar kişi başıona 50 YTL ödeyecek.

    TARİH VE AŞK BİRARADA

    BELTUR Genel Müdürü Ertan Keleş, 14 Şubat'ta tarihi aşk ve sevgiyle buluşturacak BELTUR'un sevgililere unutamayacakları bir gece yaşatacağını söyledi. Keleş, "Köşkleri tercih eden vatandaşlarımız, köşk mutfağının zengin menüsünün yanı sıra Türk misafirperverliğine yakışır şekilde ağırlanacak. Misafirlerimize gece özel olarak hazırlanmış lavanta keseleri hediye edeceğiz. Daha sonra bunu gelenek haline getirerek, diğer günlerde de müşterilerimize sunacağı"dedi.

    Köşkler iş dünyasına açıldı

    BELTUR, ilk kez 2005'te köşklerin kapılarını iş dünyasına açtı. Önde gelen bir çok şirket lansman ve performanslarını artırmaya yönelik toplantılarını köşklerde gerçekleştirdi. BELTUR, 2006'da daha geniş kitlelerin köşklerle tanışmasını sağlamak için bir takım yeni projeler hazırladı. BELTUR önemli kararlar alırken, eski müşterilerinin görüşlerine başvuruyor. Keleş, yeşil ve mavinin tarihle buluştuğu köşklere yabancı misafirlerin de büyük ilgi gösterdiğini, TÜRSAB ile yapacakları bir anlaşma ile İstanbul'u ziyaret eden turistlerin gezi programına köşklerin de dahil edilmesini sağlayacaklarını kaydetti.


  • Korkutan patlamalar


    Pakistan için söyleyecekler

    Pakistan depreminden zarar görenlere yardım topmak amacıyla Gevende, Ayyuka, Ceza, Murat Ertel (Baba Zula), Hayko Cepkin ve Buzuki Orhan sahneye çıkacak. 22 Şubat Çarsamba akşamı saat 21:00'de gerçekleştirilecek konserin tüm geliri Pakistanlı depremzedelere gönderilecek. Cive Pakistan-Live in Istanbul adını taşıyan konserde gecenin DJ'ligini Murat Beser ve Barboros Devecioğlu üstlenecek. Balans Music & Performance Hall'deki konserin giriş bileti 15 YTL.


    AFM mezunları sertifikalarını aldı

    AFM Güvenlik, Eğitim ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti., güvenlik elemanlarını eğitimden geçirerek sertifikalarını dağıttı. 12 aylık bir eğitimden geçen kursiyerler, müşterilerin malvarlığının korunması, şüpheli durumların ortadan kaldırılması, olay oluşmadan takip edilmesi ve proaktif yaklaşma, bu hizmetleri minimum maliyetle ve kaliteli verilmesini sağlamak, personelin motivasyonu, personelin performansı, disiplini ve dürüslüğü ile topluma örnek olmasını sağlama konularında eğitildi. 1997'den beri hizmet veren şirket, ISO 9001:2000 Kalite belgesine, TSE belgesine, TÜRKAK belgesine, Güvenlik ve Eğitim İzin belgesine sahip.


    'İnternete bomba'da 4 PKK'lıya gözaltı

    Çevik Kuvvet'te görevli polislerin de gittiği internet kafeye düzenlenen ve 1 kişinin öldüğü, 7'si polis 15 kişinin yaralandığı bombalı saldırı olayında 4 kişi gözaltına alındı. Patlamanın plastik patlayıcı A4 ile gerçekleştiği belirlendi. Örgüt yanlısı yayın yapan internet sitesinde bombalamayı PKK'nın yan kuruluşu TAK örgütü üstlendi. Polis, bombacının kimliğini açıkamazken, bombacıya yardım yataklıkta bulunduğu ileri sürülen ve eylemde kullanılan bombayı kırsalda İstanbul'a getiren 4 kişi yakalandı. Gözaltındaki PKK militanları sorgulanırken yaptıkları son bombalama olayı ve yapacakları başka eylemler hakkında da soruşturuluyor.

  • SALİH AYDIN


    Pendik'te kaçak CD operasyonu

    Pendik Gazipaşa'daki Zeytinler İşhanı'nda ruhsatsız 8 dükkânda, 10 bine yakın bandrolsuz CD ve kaset ele geçirildi. Pendik Belediyesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün birlikte gerçekleştirdiği operasyonlarda işhanında bulunan 8 dükkan mühürlenerek faaliyetten men edilirken, dükkan sahipleri ifadeleri alınmak üzere emniyete sevk edildi.


    İTÜ mezunu hırsız yakalandı

    Kadıköy'de önceki gece yarısı ihbar üzerine polis,3 hırsızlık zanlısını 34 NUY 85 plakalı Skoda marka otomobile malzeme yüklerken yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların araca yükledikleri malzemelerin çalıntı olduğu anlaşıldı. Yakalanan üç kişiden biri olan Fahrettin Ç.'nin, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunu olduğu anlaşıldı.

  • İSTİHBARAT SERVİSİ

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi