T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
E K O N O M İ 3 TEMMUZ 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Şirketlerden haberler

Hatemoğlu yaz kampanyası

Hatemoğlu, yaz sıcağında serinletmeye devam ediyor. Ferahladığınızı hissedeceğiniz kıyafetler, şimdi çok cazip fırsatlarla tüm Hatemoğlu mağazalarında sizleri bekliyor. 349,50 YTL'ye 3 takım elbise, 253 YTL'ye 3 ceket, 103 YTL'ye 3 pantolon ve 123 YTL'ye 3 gömlek Temmuz ayı sonuna kadar Hatemoğlu'na gidin, üçlü kampanya avantajını yakalayın!


Olivium'dan 6. yaş fırsatları

Fırsatlar Merkezi Olivium Outlet Center, 6. yaşında 6 talihliye Konfor Mobilya'dan yatak odası, yemek odası, salon takımı, genç odası, Ariston'dan buzdolabı, fırın ve bulaşık makinesi, World Travel Service'den Alanya Banana Otel'de 6 günlük harika bir tatilden oluşan set hediye ediyor. 18 Haziran-18 Ağustos'ta geçerli kampanyaya, 25 YTL ve üzerinde alışveriş yapıp çekiliş kuponunu dolduran herkes katılabiliyor.


Cacharel bembeyaz

Cacharel 2006 koleksiyonunda yer verdiği beyaz takım ve pantolon alternatifleri ile erkekleri bilindik kalıplardan çıkarıyor. Keten rahatlığını beyaz rengin cazibesi ile bütünleyen tasarımlarda rahatlık ön planda. Özgür ve enerji dolu bir yaşam tarzı ile duygusallığı bir arada sunan Cacharel yaz koleksiyonu, beyaz takımlar veya birbiriyle uyumlu modeller sunuyor. Daralan erkek siluetlerinin öncülerinden Cacharel, en sıcak yaz günlerinde dahi yumuşak, tiril tiril kumaşlarla bembeyaz bir cazibe sunuyor.


Unisys'ten kargoda devrim

Unisys CPS (Kargo İşletim Sistemi) 85 ülkede2 bin 400 nakliye şirketinin 4 bin 700 şubesine hizmet veriyor. Teknoloji kullanımında Asya şehirleri başı çekiyor; Tokyo birinci sırada yer alırken hemen arkasından Şangay geliyor. Unisys son açıklamasında, havayolu kargo taşımacılığında elektronik rezervasyon sisteminin Asya başta olmak üzere tüm dünyada hızla büyüdüğünü bildirdi. Tokyo, Unisys'in Kargo İşletim Sistemi hizmetlerinden elektronik rezervasyon ve sevkıyat yönetim hizmetleri alımında birinci sırada yer alıyor.


Atlasjet'ten İzmir seferleri

Kurulduğu günden itibaren kaliteli ve güvenli uçuşu maksimum hizmetle sağlayan, aynı zamanda Türkiye'nin ilk IATA özel havayolu şirketi olan Atlasjet, İzmir çıkışlı direkt uçuşlarına devam ediyor. Bundan böyle İzmirliler Atlasjet'in düzenlediği karşılıklı seferlerle zaman kaybetmeden kolay ulaşımı elde edecekler. Atlasjet yolcuları İzmir'den direkt seferlerle İstanbul dışında Kıbrıs Ercan ve Adana'ya da uçabiliyorlar.


Levis'tan yaza özel

Hareket etme özgürlüğü kavramının üstüne kurulup, Jam ve kaprilerle zenginleştirilen Levi's Engineered Jeans, 2006 ilkbahar yaz sezonunda gençlerin en gözde modellerinden oldu. Şimdi yaz indiriminde bu modellere kolaylıkla sahip olabileceksiniz. Esin kaynağı spor kıyafetler olan ve yaza uygun hafif kumaştan yapılmış canlı renkli üstler, yine Levi's çizgileriyle dolu. Zengin ve zarif görünümünü silicon yıkama tekniğine borçlu olan üstler de indirime giren ürünler arasında.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


   İş'in Sırrı

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi