T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 3 TEMMUZ 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bu programda Keyfim Yerinde

TV8'de ekrana gelen Keyfim Yerinde'nin sunucusu Duygu Giray, "Bu kadar iş yaptıktan sonra ilk defa keyfim yerinde diyebiliyorum" şeklinde konuşuyor

Tv8'de geçen ay yayınlanmaya başlayan Keyfim Yerinde'nin sunucusu Duygu Giray, programda, alternatif tıp ve bitkilerle tedavi yöntemleri gibi birçok konuya yer verdiklerini belirtiyor. Programın amacının izleyiciyi ağlamaklı dizilerden ve programlardan biraz da olsa uzaklaştırmak olduğunu söyleyen Giray "Ayrıca her hafta bir ünlüyle İstanbul'a yakın uygun fiyattaki yerlere gidip, gizli güzellikleri gösteriyoruz. Bu kadar iş yaptıktan sonra ilk defa keyfim yerinde diyebiliyorum" şeklinde konuşuyor.

MONTAJDAN SUNUMA HERŞEYLE İLGİLENİYOR

Daha önce ekonomi, spor ve haber spikerliği de yapan Giray, ayrıca sinema ve kamera şakaları gibi birbirinden farklı programların sunuculuğunu üstlenmiş. Giray sunuculuk serüvenini "Haber spikerliği eğitimi alarak Reha Muhtar'la çalıştım. Cine5'te Mehmet Barlas'la birlikte Başka Yerde Yok programında Çağla Kubat'la birlikte dönüşümlü olarak sunuculuk ve haftasonları haber spikerliği görevlerini üstlendim. Habercilik anlamında benim için son nokta ise CNBC-E'de yaptığım ekonomi haberleri spikerliği oldu" şeklinde anlatıyor.

Keyfim Yerinde programıyla televizyon dünyasında bir yol ayrımına geldiğini ve şerit değiştirdiğini kaydeden Duygu Giray, "Program hazırlamak ve sunmaktan büyük keyif alıyorum, habercilik bir bayan için iyi bir referans olabilir ama eğer bir programın yapımından yönetimine, montajından sunumuna kadar her şeyi siz hazırlıyorsanız bu insana ayrı bir haz veriyor" şeklinde konuşuyor. Medyadaki yanlışları eleştiren Giray "On yıldır medya dünyasında gördüğüm birşey var, hiçbir birikimi ve yeteneği olmayan insanlara, sırf ünlü oldukları için program sunduruluyor ve ben bu durumu hazmedemiyorum" diyor.

  • TELEVİZYON SERVİSİ


    Bir ırkın geleceği onun hafızasında

    Giacomo Battiato'nun yönetmenliğini üstlendiği Sırdaş bu akşam ekrana getiriliyor. Nazilere karşı direnişe geçen genç bir kadının yaşadıklarının anlatıldığı filmin konusu kısaca şöyle: II. Dünya Savaşı'nın ortalarında Maria Von Gall adlı kadın, Nazi'lere karşı direnişe geçer. Fransa'daki Yahudileri tahliye edebilmek için İsviçre bankalarındaki birikmiş fonları kullanmaya karar verir. Fakat yakalana-cağını anlayınca, çok önemli bilgileri ve bu hesaplara erişim için gerekli kodları, güçlü bir hafızaya sahip olan oğlu Thomas'a ezberletir. Fakat bir süre sonra Thomas, Nazilerle işbirliği yapan acımasız profesör Gregor Laemmle'nin hedefi haline gelir.

    Orj. Adı: Entrusted Yönetmen: Giacomo Battiato Oyuncular: Klaus Maria Brandauer, Giovanna Mezzogiorno, Thomas Shangster TRT1 / 21.50


    Batı Trakya'dan izlenimler

    Banu Avar'ın sunumuyla ekrana gelen Sınırlar Arasında bu hafta Batı Trakya'ya gidiyor. Selanik'ten İskeçe'ye tarih içinde bir yolculuk yapılan programda, Pontus soykırım heykelini 19 mayıs 2006'da Selanik'in ortasına diken Selanik valisinin açıklamasına yer veriyor. Programda ayrıca Yunanlı eğitimcilerin 'Batı Trakya'da Düşmanı Eğitmek' adlı ders notlarını, kapatılan dernekleri ve meçhul vakıf malları ile ilgili son gelişmeler ele alınıyor.
    TRT 1 / 23.40


    Doğu'nun kayıp çocukları

    CNN Türk, bugünden itibaren hafta boyunca 'Güneydoğu'nun Kayıp Çocukları' haber dizisini gün boyu haber bültenlerinde ekrana taşıyor. Güneydoğu'da çocuklar kaçırılıyor, hırsızlık şebekelerine kiralanıyor, uyuşturucuyla, hırsızlığa zorlanıyorlar. Suça itilen çocuklarla konuşan Muhabir Göksel Özköylü, çocukların nasıl hırsızlık, kapkaç eğitimi aldığını ve ailelerin çocuklarını nasıl kiraya verdiğini ekrana getiriyor.
    Cnn Türk /Gün Boyu


    İKİ AİLE
    Eda köşkte yuva açabilecek mi?

    Başrollerinde Emre Kınay ve İclal Aydın'ın rol aldığı dizide Ferit köşkün tavanında yakalanıyor. Eda köşkte yuva açmak için ruhsat alma işlemlerini başlatıyor. Bu duruma çıldıran Oğuz alış veriş yaparak bahçeyi kendine göre dolduruyor.
    STAR / 20.00


    GİZLİ PATRON
    Evin gizli patronu işyerine de el atıyor

    Ebru Cündübeyoğlu ve Hazım Körmükçü'nün rol aldığı yeni dizide, radyo patronu Ayhan, işletme fakültesi mezunu eşi Türkan'ı çalıştırmıyor. Ayhan ekonomik krize girince şirketi ondan habersiz, Türkan alıyor.
    ATV / 20.30


    BEŞİNCİ BOYUT
    Meltem evliliği için çocuk hırsızı oluyor

    Meltem ve Erdal çiftinin çocukları olmamaktadır. Kocasını kaybetmek istemeyen genç kadın, şişmanlar ve hamile olduğu yalanını söyler. Yalana devam eden Meltem hastaneden yeni doğmuş bir bebek çalar.
    SAMANYOLU / 21.15


    Gerçek Macaw
    Korsanlar, Amazon ormanlarında ganimetleri gemilerine yüklerler fakat gemide yangın çıkar. Olayın tek tanığı papağan Mac'dir. Aradan zaman geçer ve Mac hazineyi bulmak için Sam'la adaya gider. Ancak hazinenin yerinde tatil köyü vardır.
    Orijinal Adı: The Real Macaw Yönetmen: Mario Andreacchio Oyuncular: Jamie Craft, Jason Robards, Deborra
    TV8 / 21.00

    Yalan Dünya
    Çin Halk Cumhuriyeti'nin geçirdiği radikal değişime odaklanan, dünyadaki büyük anıt ya da binaların replikalarının bulunduğu bir eğlence parkında geçen film, güvenlik görevlisi Taisheng ile parkta dansçı olarak çalışan Tao'nun romantik ama çıkışı olmayan ilişkilerini anlatıyor.
    Orijinal Adı: The World Yapım, Yön: Zhang Ke Jia Oyn: Tao Zhao, Taisheng Chen, Jue Jing, Zhong-wei Jiang, Yi-qun Wang
    Cnbc-e / 22.00

    Küçük Çin'de Büyük Bela
    Sıradan bir kamyon şoförü olan Jack arkadaşının Çin'den gelen nişanlısı Miao'yu San Fransisko havaalanından alacaktır. Ancak havaalanına vardığında, Miao'nun Çinliler tarafından kaçırıldığını görür. Miao'yu kurtarmaya karar verir.
    Orijinal Adı: Big Trouble in Little China, Yön: John Carpenter Oyn: Kurt Russell, Kim Catrall, Dennis Dun, James Hong
    KANAL 7 / 23.15

    Kontrol Dışı
    Stanford mezunu iki genç, bilgisayar dehası olarak kabul edilmektedir. Dev bir şirketin sahibi olan Gary Winston, son derece gelişken bir uydu iletişim sistemiyle ilgili bir proje için bu gençleri işe almak ister. Ancak planları görünenden çok farklıdır.
    Orj Adı: Anti Trust, Yön: Peter Howitt Oyn: Ryan Philippe, Rachel Leigh Cook, Claire Forlani, Tim Robbins, Douglas McFerran
    KANAL D / 00.00

    Kırmızı İşaret
    Açık denizlerde tehlikeli maddelerle dolu tankerlerin dolaşması çevre için riskli sonuçlar doğurmaktadır. Bir gemi gecenin bir vakti alarma geçer. Gemi Kosovar adlı terörist bir grup tarafından kaçırılmıştır ve kaçıranlar liderlerinin kurtuluşunu ister.
    Orj Adı: Red Mark Yön: Jordi Frades Oyn: Ana Alvarez, Josep Linuesa
    STAR / 00.20


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 448 90 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00
    TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    KON TV: (0332) 444 01 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi