T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 25 TEMMUZ 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Zellweger ile ikiz kulelerde yüksek politika

CNN Türk 'Yıldızlar Aramızda' belgeselinin ikinci bölümünü ekrana getiriyor. Bu bölümde oyuncu Zellweger, gazeteci Christiane Amanpour ile ikiz kulelerde keyifli bir sohbette

CNN Türk'te geçen hafta ilk bölümü yayınlanan 'Yıldızlar Aramızda' belgeseli ikinci bölümüyle ekranda. Sinema, televizyon, mimari, tasarım, moda, yemek, müzik, spor gibi farklı alanlardan iki liderin bir araya gelip birbirlerinin tutkularını araştırdığı belgeselde bu akşam Oscar'lı ünlü oyuncu Renee Zellweger ve CNN International'ın ünlü muhabiri birbirleriyle gazetecilik hakkında söyleşiyor. Chicago filmiyle bilinen Renee Zellweger, kahraman olarak adlandırdığı Christiane Amanpour ile karşılaşıyor. Renee Zellweger Texas Üniversitesi'nde gazetecilik okuduğu yıllarda hayran olduğu CNN muhabiri Amanpour ile dünyanın durumu ve habercilikle ilgili sohbet ediyor. İkili birlikte, CNN'in Manhattan'daki haber merkezine ve eskiden İkiz Kuleler'in bulunduğu anıta gidiyorlar. Söyleşide biri, ilk elden dünyadaki fakirliği, kötü yönetimleri, iklim değişikliğini, dini çelişkileri ve savaşları görmüş bir kadın, diğeri gazeteciliğe meraklı, Oscar'lı, genç oyuncu Renee Zellweger hayatı, savaşları, politikayı derinlemesine konuşuyor. Üniversitede gazetecilik okuyan başarılı oyuncu Renee Zellweger, Christiane Amanpour ile hayalleri, evde onları bekleyenleri ve korkularını da anlatıyor. Belgeselde Reene Zellewefer Christiane'nin, savaşın yıktığı ülkelere gidiyor olmasına rağmen asansörden korktuğunu da açıklıyor. Belgeselde ikilinin bilinmeyen yönleri ve gazeteci ile oyuncunun hayata ortak bakışı ekrana geliyor.
CNN TÜRK / 22.15


Deniz Feneri ekibi Bilecik'te çeşme açıyor

İbrahim Uğurlu ve Uğur Arslan'ın birlikte sunduğu programda bu akşam Deniz Feneri Derneği'nin Bilecik'te yaptırdığı çeşmenin açılışı ekrana getiriliyor

İbrahim Uğurlu ve Uğur Arslan'ın birlikte sunduğu Deniz Feneri'nin bu akşamki durakları Sakarya, Bilecik ve Maraş. Programda ilk olarak eşini kaybettikten sonra dört çocuğuyla ortada kalan Hacer Yıldırım'ın çağrısına kulak veriliyor. Sakarya'da yaşayan eşi bir yıl önce vefat eden, dört çocuğu ile birlikte yıkılmak üzere olan bir evde kirada oturmak zorunda kalan Hacer Hanım'a Deniz Feneri gönüllüleri yetişiyor. Deniz Feneri Derneği'nin başlattığı kampanya çerçevesinde Bilecik'in Bozüyük ilçesininin Aşağı Armutlu köyünde yaptırılan çeşmenin açılışının ekrana geleceği programda ayrıca köydeki 34 mağdur aileye gıda, temizlik seti, ev eşyası ve çocuklara da oyuncak dağıtılıyor.
KANAL 7 / 23.15


Türkülü bir gece izleyiciyi bekliyor

Her hafta sürpriz sanatçıların sunduğu Türkü Gecesi'ni bu akşam Bülent Serttaş, Selahattin Alpay, Nuray Hafiftaş ve Arzu sunuyor. Sevilen konuklar türküleriyle ve hoş sohbetleriyle programa renk katıyor Programa Latif Doğan, Oğuz Yılmaz, Turgay Başyayla ve Hülya Bozkaya en sevilen parçalarıyla katılıyor.
TGRT / 21.15


İz bırakanların hayatları ekranda

Selahattin Kocaraslan'ın sunduğu İz Bırakanlar programında başarılı insanların hayatları, dünyanın sır tutan coğrafyalarında bıraktığı izlerle ele alınıyor. Programda iz bırakanlartakip ediliyor ve yaşamları tüm detaylarıyla ele alınıyor. HİLAL TV / 20.50


AĞLAMA ANNE
Ayşegül annesinin geçmişini öğrenince

Ayşegül annesinin karşı çıkmasına rağmen Tarık'la evlenir. Fakat evlendikten sonra annesini hiç görmemiştir. Annesi üç yıl sonra kızı Ayşegül'ü ziyarete gelir. Fakat ortaya acı bir gerçek çıkar. Ayşegül'ün annesiyle kayınpederi Halil Bey arasında geçmişte bir gönül ilişkisi yaşanmıştır.
KANAL 7 / 21.30


FIRTINA
Ali ve Zeynep Batum yolunda, Hasan köyde

Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım'ın rol aldığı dizide Ali, babasını kurtarmak için Zeynep'i de yanına alıp tekneyle Batum'a gidiyor. Hasan kilise ayini sırasında köyünün yolunu tutuyor. Babasının köyde olduğunu öğrenen Ali ve Zeynep geri dönmeye karar veriyorlar. Emine oğlunu karakoldan kurtarmak için Ali'nin peşine düşüyor.
KANAL D / 20.30


ANADOLU'DAN GELDİK
Anadolu türküleriyle dolu bir program

Sümer Ezgü'nün sunduğu programa başarılı yorumcu Orhan Hakalmaz ve bağlama ustası Zeki Çağlar Namlı konuk oluyor. Programda Sümer Ezgü'nün konuklarıyla gerçekleştirdiği sazlı sözlü sohbeti ve muhteşem türkü ziyafeti ekrana geliyor.
TV 8 / 21.00


Misket
Kır ağa eşini kaybetmiş yalnız bir adamdır. Bir gün köyün kızlarından Huriye'yi istetir fakat Huriye varmak istemez. Çünkü Huriye'nin gönlü Osman Efe'dedir. Huriye'yi almak için Osman Efe'yle Kır Ağa kavga eder. Kavga sonunda kazanan Huriye'yi alacaktır.
Yön: Hüdaverdi Yavuz Aydenk Oyn: Bülent Bilgiç, Gümze Çapur, Tümay Torun, Sezai Yeşilyurt, Ümit Güzel
KANAL 7 / 15.00

Jesus Christ Süperstar
Yönetmenliğini Norman Jewison'ın yaptığı, Broadway müzikalinden uyarlanan film "Rock opera" formatıyla ekrana geliyor. Filmde Hz. İsa'nın hayatındaki çileyle dolu olan son bir haftası detaylarıyla anlatılıyor.
Orj. Adı: Jesus Christ Superstar Yön: Norman Jewison Oyn: Ted Neeley, Carl Anderson, Yvonne Elliman, Barry Dennen CNBC - E / 22.00

Takip
Bill, yazılarına konu bulmak için sokakta rastladığı kişileri takip eden, bir yazardır. Başkalarını röntgenleyen Cobb'u tanıyınca aynı kişiyi iki kere takip etmeme kuralını bozar. Bir süre sonra ikilinin ilişkisi sağlıksız olmaya başlar.
Orijinal Adı: Following Yön: Christopher Nolan Oyn: Jeremy Theobald, Alex Haw, Lucy Russell, John Nolan, Dick Bradsell
TV 8 / 22.30

Sonsuz Aşk
Dr. Darrow, aynı hastanede çalıştığı çocuk doktoru olan karısının ölümünü kabullenmeye çalışmaktadır. Joe, bu arada ölümden dönen bazı çocukların etkisiyle Emily'nin kendisiyle iletişim kurmaya çalıştığına inanır.
Orijinal Adı: Dragonfly Yönetmen: Tom Shadyac Oyuncular: Kevin Costner, Ron Rifkin, Linda Hunt Türü: Macera
SHOW / 00.00

Acımak Yok
Yönetmenliğini Mikael Hylin'in yaptığı film, dünyaca ünlü uyuşturucunun ölümüyle başlar. Bu ölüm olayının sonucunda Ronald Hassel'e görev düşer. Ronald Hassel ise bu olayı araştırıp bir sonuca ulaştırmak zorundadır.
Orj. Adı: Hassel Yönetmen: Mikael Hylin Oyn: Lars-Erik Berenet, Regina Lund
TRT 1 / 01.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi