Aristo diyeti: Diyet listesi ve Aristo diyeti hakkında bilinmesi gerekenler...

Aristo diyeti doğru yapılırsa kısa sürede hızla kilo vermenizi sağlar. Kişilerin yaşam biçimlerini dönüştürmeyi hedefleyen Aristo diyetinin beslenme programı çiğ sebze ve meyvelerden oluşur. Aristo zayıflama diyeti ismini felsefeci Aristo’dan almıştır. Aristo diyetinde çok dikkat etmeniz gereken önemli kurallar bulunur. Diyet aynı zamanda 8 ilkeye dayanır. Peki, Aristo diyeti nedir, nasıl yapılır? İşte, Aristo diyeti yemek listesi içeriğimizde...

Aristo diyeti nedir, nasıl yapılır? Aristo diyet listesi

Bugünlerde aristo diyeti oldukça popüler hale geldi. Birçok kişi “aristo diyeti listeleri” veya “aristo diyeti ile nasıl kilo verilir” şeklinde araştırmalar yapıp diyet hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Diyeti ilk defa duyanlar ise “Aristo diyeti nedir” sorusuna cevap arıyor. Bu konuda haberimizde sizlerle aristo diyetinin hangi şartlarda işe yarayıp yaramadığını paylaşacağız. Aristo beslenme programı, bir diyetten çok kişinin yaşam biçimini dönüştürmeyi hedefleyen bir beslenme rutinidir. Minimum 3 hafta boyunca devam edilmesi gereken diyetin en önemli özelliği; beslenme programının %80’inin çiğ sebze ve meyvelerden oluşuyor olmasıdır. Peki aristo diyeti nasıl yapılır? İşte, Aristo diyet listesi ve konuyla ilgili bilinmesi gerekenler...

Aristo Diyeti Nasıl Yapılır?

Genel olarak Aristo diyeti şu kurallar çerçevesinde yapılır:

Aristo Diyeti Nedir?

Aristo zayıflama diyeti, ismini felsefeci Aristo’dan alır. Bunun temel nedeni uygulayan kişinin yaşam biçimini iyileştirmektir. Yani bir diyetten çok, beslenme ve günlük yaşama felsefi yaklaşmayı hedefler. Bu doğrultuda kurallarını da arınma üzerine belirler. Aristo beslenme programı, üç tip arınma önerir:

3 hafta boyunca uygulanan sağlıklı ve hafif beslenme programıyla üç yönlü bir arınma hedefler. Önerdiği beslenme programıyla beyinde bulunan epifiz bezinin temizlenmesini sağlar. Epifiz bezi temizliğiyle kişinin hormonlarını yeniden düzenler ve acıkma hissiyatını kısıtlar.

Aristo Diyetinde Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Kurallar Nelerdir?

Aristo beslenme programı diğer diyet programlarına göre daha az katı kurallar içerir. Kişinin günlük yaşantısında bir iki alışkanlığını değiştirmesiyle kolaylıkla uygulayabileceği bir zayıflama programıdır. Aristo beslenme programının en katı kuralı glüten içeren besinlerin tüketilmesinin yasak olmasıdır. şu besinlerden oluşur:

Aristo Diyeti İlkeleri Nelerdir?

Aristo beslenme programı, yeni ve soft bir beslenme düzeniyle yaşam tarzı oluşturmayı hedefler. Bu sebeple Aristo diyeti, kişinin yaşam koşullarını düzenleyecek 8 ilke belirler. Bu Aristo ilkeleri şu şekildedir:

Aristo Diyeti Ne Kadar Zayıflatır?

Aristo programı doğru uygulandığında kısa sürede hızla kilo vermeye yardımcı olur. programı, 10 günde 6 kiloya kadar verdirebilmektedir. Etkili kilo verimi sayesinde vücudunun 1 haftada ortalama 1 beden incelmesini sağlar.

Aristo Diyeti Örnek Listesi

Aristo beslenme listesi evde bulunan ürünlerle kolayca hazırlanabilir öğünler sunar. Pratik ve az malzemeler ile hazırlanabilir öğünleri, protein ağırlıklı olduğu için doyurucu ve besleyicidir. Aristo diyeti örnek beslenme listesi şu şekildedir:

Kahvaltı – 08:00

Ara Öğün – 10:00

Öğle Yemeği – 12:30-13:00

Ara Öğün – 15:00-16:00

Akşam Yemeği – 19:00-19:30

ÖZGÜN
Yumurta diyeti nasıl yapılır? Yumurta diyeti potansiyel yan etkileri

ÖZGÜN
Yulaf Ezmesi Diyeti: Yulaf Lapası Tarifleri ve Daha Fazlası

ÖZGÜN
Yoğurt Diyeti: Örnek Beslenme Listesi

ÖZGÜN
Su diyeti nedir, nasıl yapılır? Yararları ve zararları neler?

ÖZGÜN
Protein Diyeti Nasıl Yapılır? Örnek Menülü Protein Diyeti

ÖZGÜN
Patates Diyeti Nasıl Yapılır?

ÖZGÜN
Maden suyu diyeti nasıl yapılır, zayıflatır mı ve daha fazlası...

ÖZGÜN
Kabak diyeti nasıl yapılır, zayıflatır mı, faydaları nelerdir ve daha fazlası...

ÖZGÜN
İsveç Diyeti 13 Gün Listesi: İsveç Diyeti Faydaları, Zararları ve Daha Fazlası...

ÖZGÜN
Hurma diyeti nedir, nasıl yapılır? Hurma diyetinde dikkat edilmesi gerekenler

ÖZGÜN
Gaps diyeti nasıl yapılır, gerekli besinler, aşamaları ve daha fazlası...

ÖZGÜN
Emziren anne diyeti nasıl yapılır, faydaları nelerdir ve daha fazlası...

ÖZGÜN
Dukan diyeti hakkında bilinmesi gerekenler...

ÖZGÜN
Candida Diyeti hakkında bilinmesi gerekenler...

ÖZGÜN
Akdeniz Diyeti Nasıl Yapılır? Örnek Akdeniz diyet listesi