Gaziantep hava durumu - Sağanak yağış etkili oldu!

Gaziantep hava durumu bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Gaziantep'te sağanak yağış nedeni ile bazı ev ve iş yerlerini su bastığı bildirildi. Meteoroloji'den yapılan son hava durumu değerlendirmelerini ve kentten son gelişmeleri buradan inceleyebilirsiniz. İşte son gelişmeler.

Haber Merkezi Diğer AA
Gaziantep hava durumu tahminlerini haberimizden inceleyebilirsiniz. Edinilen son bilgilere göre, Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu. Kenette yağış nedeni ile bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İşte Gaziantep hava durumu raporu ve detaylı bilgiler.

Gaziantep hava durumu için tıkla

Gaziantep'te etkili sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

Kent genelinde yarım saat süren sağanak sonrasında Şirinevler ve Perilikaya mahallelerinin yanı sıra Gaziantep-Kilis Karayolunda su birikintileri oluştu. Cadde ve sokaklarda rögar kapaklarının tıkanması nedeniyle bazı ev ile iş yerlerini su bastı.

Hayatı olumsuz etkileyen yağış, ulaşımı da aksattı. Sürücüler ile vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı araç sürücüleri araçlarında mahsur kaldı. Arızalanan araçlar, çekicilerin yardımıyla kurtarıldı.

Öte yandan İpekyolu Seyrantepe Mahallesi civarında da yağışlar nedeniyle 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada, maddi hasar oluştu.