Aydın'da esrarengiz gökyüzü olayı

Aydın'da dün akşam başlayan sağanak yağmurla birlikte gecenin ilerleyen saatlerinde gökyüzünü kaplayan bulutların renk değiştirmesi görüntülendi. Sağanak yağmurla birlikte gökyüzünde çakan şimşeklerin ardından gerçekleşen doğa olayı esrarengiz anların yaşanmasına neden oldu.

Haber Merkezi IHA
Bulutların sırası ile mavi, yeşil ve mor renklere bürünmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Aydın'da dün akşam başlayan sağanak yağmurla birlikte gecenin ilerleyen saatlerinde gökyüzünü kaplayan bulutların renk değiştirmesi objektiflere yansıdı.

Aydın'da gece 22.30 ile 23.00 saatleri arasında gökyüzünde yaşanan ilginç hava olayı objektiflere yansırken, bulutların sırası ile mavi, yeşil ve mor renklere bürünmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Sağanak yağmurla birlikte gökyüzünde çakan şimşeklerin ardından gerçekleşen doğa olayı esrarengiz anların yaşanmasına neden oldu.

Yaklaşık yarım saat süren bu durumun ardından gökyüzü normale döndü.

5 günlük Aydın hava durumu

Batı Karadeniz'de 6 ile kar yağışı uyarısı

İstanbul'a 20 saatlik yağış geliyor

İstanbul, Ankara, İzmir ve 14 ile kuvvetli yağış uyarısı

FOTOĞRAF 14
Yurttan kar manzaraları
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Erzurum ve Erzincan çevrelerinde öğlen saatlerinden itibaren yağmur, karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar yağışı öngörülürken, yağışların akşam saatlerinden itibaren bölge genelinde etkili olması bekleniyor.