Esra Erol'a kötü haber: Yeni format da olmadı

RTÜK'ün evlilik programlarını kaldırmasıyla birlikte format değiştiren Esra Erol, yeni programıyla da eleştirilerin hedefi oldu. Uyarılara rağmen izdivaç programındaki adayları, "barıştırma" bahanesiyle tekrar ekrana taşıyan Erol'un programıyla ilgili RTÜK'e şikayet yağdığı iddia edildi.

Haber Merkezi Diger
Esra Erol'un barıştırma programı RTÜK'e şikayet edildi.

İzdivaç programı sunucusu Esra Erol, yıllardır değiştirmediği formatında RTÜK'ün uyarıları ve vatandaşın şikayetleri sonrası farklılık yaptı. Artık evlilik konularına yer vermeyen Erol'un, izdivaç programındaki adayları "barıştırma" adı altında tekrar ekrana taşımasına izleyiciler tepki gösterdi.

Milliyet'in haberine göre, izdivaç programından rahatsız olan ve RTÜK'e şikayet yağdıran izleyiciler, Esra Erol'un yeni programını da şikayet etti. RTÜK'ün ilk toplantıda konuyu ele alacağı iddia edildi.

Yeni formatla 2 haftadır ekrana gelen Esra Erol, reytinglerde çakıldı. Erol, Total'de ve AB grubunda ancak 18'inci olabildi.

Esra Erol reytinglerde çakıldı

Alişan'ın televizyon programı iptal edildi

İzdivaç programlarının gerçek yüzü
2007 yılında ilk olarak Esra Erol'un Flash Tv ekranlarında sunuculuğunu yapmasıyla başlayan izdivaç programları, yayınlandığı ilk günden itibaren Türkiye'de belki de hem en çok izlenen hem en fazla eleştirilen program olma özelliğini taşıyor.