Nur Yerlitaş'ın skandalı 80 bin liraya mal oldu

Instagram hesabından yaptığı canlı yayın sırasında şehitler hakkında skandal sözler sarf eden Nur Yerlitaş'a sanat dünyasından birçok tepki geldi. En son Serkan Kaya'nın klibinde oynayan Yerlitaş, klipten çıkarıldı. Kaya, 80 bin lira harcayıp şehitlere hakaret eden Nur Yerlitaşsız yeni bir klip çekti.

Haber Merkezi Diğer
Nur Yerlitaş'ın canlı yayında şehitlere sarf ettiği saygısızca sözler tepkiye neden olmuştu.

Şarkıcı Serkan Kaya 1 ay önce çekilen ve 80 bin lira harcanan 'Kara Gözlüm'ün klibinin 1 dakikalık bölümünde Nur Yerlitaş'ı oynatmıştı. Nur Yerlitaş'ın şehitler hakkındaki sözleri tepki alınca klip çöpe atıldı. 80 bin lira daha harcanıp yenisi çekildi.

Nur Yerlitaş, Instagram'dan yaptığı canlı yayında, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullanmış, bu sözler nedeniyle gerek sosyal medyada gerekse sanat camiasında modacıya tepkiler yağmıştı.

Sosyal medya Yıldız Tilbe’nin Kudüs mesajını konuşuyor

Nur Yerlitaş'a tepkiler dinmiyor: Kovuldu!

Nur Yerlitaş'tan canlı yayında skandal sözler!
Nur Yerlitaş, dün akşam bir arkadaşının doğum günü partisinde sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Yayın sırasında söylediği skandal sözlere tepkiler bir anda çığ gibi büyüdü. Konuşma sırasında ünlü modacı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı. Yerlitaş'a takipçileri, "Size yakışmadı yazık", "Ekran önünde sevimli görünen yüzünüz göstermelikmiş" "Onlar olmasa siz o masada oturabilir miydiniz?" ve "Siz ve söyleminiz çok çirkindi esefle kınıyorum sizi" gibi yorumlarda bulundu.