SEDAT SÖNMEZ : Siz Yaşam Ünitesine Değil, Yaşam Ünitesi Sizin Peşinizden Gelsin!

Sönmez Group son dönemlerde ismini sıklıkla duyurmakta olan başarılı bir şirket grubudur. Sedat Sönmez tarafından CEO’luğu yapılan Sönmez Group, çok çeşitli iş alanları ile gerek ülkemizde gerekse dünyada pek çok ülkeye kaliteli hizmetler vermektedir.

Haber Merkezi Diğer
sedat sönmez
Organizayon işlerini yürüten Başkent Advertising, savunma önlemleri için KBRN ( Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer ) hizmetleri, Sönmez Tent işleri, İnflatables hizmetleri, İnşaat sektörü için AFFA İnşaat hizmetleri, baskı işleri için Bfarm baskı hizmetleri ve yaşam ünitesi konusunda Chembio Shelter hizmetleri sağlamaktadır Piyasadaki bu hızlı gelişimini emin adımlarla yürütmeye devam eden Sönmez Group, son yıllarda Turkcell gibi Türkiye'nin önde gelen iletişim şirketleri ile birlikte kaliteli hizmetler sağlamaktadır. Sönmez Group şirketler grubu ülkemizde ve dünya ülkelerinde en çok sevilen ve tercih edilen hatırı sayılır firmalardan biridir.

Chembio Shelter

“Siz yaşam ünitesine değil, yaşam ünitesi sizin peşinizden gelsin" sloganı ile yılların deneyimi ile kaliteli hizmetler veren Chembio Shelter firması, Sönmez Group'un şirket gruplarından bir tanesidir. Başarılı yatırımcı Sedat Sönmez'in CEO'luğunu yürüttüğü bu şirket daha çok maden ve enerji endüstrisi, çadır kurulumu, kaçış sağanakları ve yüksek basınçlı vana gibi felaket durumlarında ya da önlemlerinde gerekli olan pek çok ürün çeşidini bulundurmaktadır.

Sedat Sönmez CEO'luğunda işlerini devam ettiren Chembio Shelter firması, oldukça kaliteli malzemeler kullanarak başarılı hizmetler vermektedir. Sönmez Group'un yapmış olduğu Chembio Shelter işlerinin kalitesi ve ayrıca da referanslarının güvenleri sektördeki diğer şirketlerin karşısında emin adımlarla yürümesini sağlıyor. Günümüz piyasasına bakıldığı zaman son derece zorunlu ihtiyaçlarını bilen ve işlerinde kullanan Sönmez Group şirketler grubu, başarılı gelişmesini gittikçe devam ettirmektedir. Ülkemiz ekonomisini yapmış olduğu kaliteli işlerle kalkındırmaya devam eden Sönmez Group yeni şirket grupları ile de karşımıza çıkacak gibi görünüyor.