Arda Turan'dan dikkat çeken Galatasaray beğenisi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in transferi için çalışma sürdürdüklerini açıkladığı Arda Turan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir beğenide bulundu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Barcelona'nın yeni teknik direktörü Valverde, Chapecoense ile oynanan maçta Arda Turan'a şans vermedi.

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmaya çalıştığı Arda Turan, sosyal medyadan sürpriz bir harekete imza attı.

30 yaşındaki futbolcu, Instagram hesabından bir taraftarın kendisi hakkında yaptığı paylaşımı beğendi.

Arda Turan'ın Galatasaray'dan ayrılışına ağladığını ifade eden bir taraftarın bu paylaşımı, Arda Turan tarafından beğenilince sarı kırmızılı taraftarlar bunu bir mesaj olarak algıladı.

Dursun Özbek ne demişti?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün Türk Telekom Stadı'nda katıldığı bir lansmanda Arda Turan'ın futbolda Galatasaray'da bırakması gerektiğini ve transferi için çalıştıklarını ifade etmişti.

"Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylı, ben de çok seviyorum. Elbette ki Arda'nın hizmet vereceği yer Galatasaray'dır. Arda'nın Galatasaray'a gelmesini ve kariyerine burada son vermesini istiyoruz. Bu yönde de bir çalışmamız var"

Lucescu: Milli Takımın Arda'ya ihtiyacı var
A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne getirilen Mircea Lucescu için Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Lucescu, "Arda'yla görüşeceğim, telefon açacağım. Türk halkının ne kadar duygusal olduğunun farkındayım. Onun acı çektiğini görebiliyorum. Milli takımın ona onun da Milli takıma ihtiyacı var." diye konuştu.