Beşiktaş Bennasser'i takipte

Ligde zirvedeki yerini koruyan ve sezon sonunda şampiyonluk için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, diğer yandan da transfer hamlelerine başladı. İtalya’nın önde gelen haber sitelerinden Mercato, siyah-beyazlıların, Faslı orta saha oyuncusu Youssef Ait Bennasser ile yakından ilgilendiğini ileri sürdü.

Genç oyuncunun Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Süper Lig’de geride kalan 31 hafta sonunda bir maç eksiğine rağmen en yakın rakibi Galatasaray’ın 3 puan önünde yer alan Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle verilen arayı çalışarak geçirirken, diğer yandan da gelecek sezon takımını kurmak için görüşmelerini sürdürüyor. Ligde şampiyonluğa yürüyen siyah-beyazlıların gündemi ile Avrupa basını da yakından ilgileniyor.

İtalya’nın önde gelen haber sitelerinden Mercato, Beşiktaş’ın Faslı orta saha oyuncusu Youssef Ait Bennasser ile yakından ilgilendiğini ileri sürdü. Haberde; 24 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon Beşiktaş forması giyebileceği ifade edilirken, kariyerinde yeni bir çıkış arayan Bennasser’in, siyah-beyazlı ekip ile büyük oranda el sıkıştığı iddia edildi.

30 Haziran’da Monaco kulübüyle olan sözleşmesi sona erecek olan Bennasser’in, yapılan teklifi prensipte kabul ettiği belirtildi.

SPOR
Sergen Yalçın'dan Salih Uçan hamlesi