Fabri: Kariyerimin en kötü gecesiydi

Beşiktaş'ın Devler Ligi'nde oynadığı Dinamo Kiev mücadelesinde yenen 4. golden sonra gözyaşlarına hakim olamayan Fabricio Agosto İspanyol basınına konuştu. Başarılı file bekçisi, hakemin kararlarını hala anlamadığını vurgulayarak, "Çaresizce ağladım çünkü kariyerimin en kötü gecesiydi" dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
İspanyol kaleci maç bitiminde soyunma odasına giderken oldukça üzgündü.
Şampiyonlar Ligi'nden tartışmalı hakem kararlarıyla elenen Beşiktaş'ta kaleci Fabricio Agosto İspanyol spor gazetesi Marca'ya röportaj verdi.

İspanyol kaleci Dinamo Kiev maçını kariyerinin en kötü gecesi olarak nitelerken, şu açıklamaları yaptı:

  • "Çaresizce ağladım"
  • Maç için büyük umutlarımız vardı çünkü turu geçmek bizim elimizdeydi. Rakip hiçbir şey oynamadı ancak takım arkadaşımızın oyundan atılmasıyla bize hiçbir şans bırakılmadı. Çaresizce ağladım çünkü kariyerimin en kötü gecesiydi. Çok öfkeliydim çünkü bunu hak etmiyorduk. Hala hakemin verdiği kararı anlamıyorum.
  • "Soyunma odasında birbirimizi teselli ettik"
  • Turu geçkmek için her şey elimizdeydi ancak çok acılı bir süreç geçirdik. Soyunma odasına girdiğimde arkadaşlarım gözlerimin yaşlı olduğunu görünce beni teselli etmeye çalıştılar ama aslında herkes birbirini teselli ediyordu.
  • "Taraftar inanılmazdı"
  • Havalimanına indiğimizde yüzlerce taraftar bizi karşılamaya gelmişti. 6-0'a rağmen bizi alkışladılar, şarkılar söylediler. Taraftar inanılmazdı. Onlar için Beşiktaş hayattaki en büyük şeylerden biri. Bir hobi gibi. Dün basketbol maçına gittim. Orada da bana destek oldular. Sanırım benim için bir şarkı yapmışlar ama henüz anlamıyorum.

  • "Aldığım karardan çok memnunum"
  • İstanbul'da yaşamadığınız sürece orayı gerçekten anlayamazsınız. Beşiktaş'a 3 yıllığına imza attım ve aldığım karardan dolayı çok memnunum. Çok mutluyum. Şimdi ligde ve Avrupa Ligi'nde yolumuza devam ediyoruz. Mümkün olduğu kadar ileri gitmek istiyoruz.

Bu arada, Beşiktaş taraftarlarının havalimanında takımlarını karşılaması Fransız basınında da gündem oldu. Fransızların ünlü spor gazetesi L'Equipe olayı, "6-0'lık sonuca rağmen Beşiktaş taraftarları inanılmaz bir karşılama yaptı" başlığıyla verdi.