Fenerbahçeli Kadlec Sparta Prag ile anlaştı

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in ardından bir ayrılık daha gerçekleşiyor. Takımın Çek futbolcusu Michael Kadlec, Çek Ligi'nin güçlü ekibi Sparta Prag ile anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki futbolcunun sarı lacivertli kulüple sözleşmesi sezon sonunda sona eriyordu.

Haber Merkezi Diğer
Fenerbahçe
Süper Lig'de 31.hafta sonunda Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde olan ve şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık gerçekleşiyor.

Sarı ­lacivertli yönetim, Galatasaray derbisi öncesi ilk 11'de olmadığını öğrenince teknik direktör Pereira'ya rest çeken ve süresiz kadro dışı kalan Caner Erkin'le yolları ayırma kararı almıştı. Skorer'in haberine göre; Caner'in ardından Çek savunmacı Michael Kadlec de ülkesinin köklü takımlarından Sparta Prag ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Kadlec'i 1 Temmuz 2013'te 5 milyon euro karşılığında Bayer Leverkusen'den transfer etmişi. 31 yaşındaki sol bekin ayrılması sonrası Fenerbahçe'de iki sol bek oyuncusu da takımdan ayrılmış olacak.


Ayrılacağını açıklamıştı
Michael Kadlec transferiyle ilgili olarak önceki günlerde yaptığı açıklamada “Avrupa'dan teklifler var. Ancak henüz hiçbirini kabul etmedim. EURO 2016 sonrası İstanbul'a döneceğim. Ardından menajerimle teklifleri değerlendirip yeni kulübüm konusunda karar vereceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Kadlec, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 23 resmi maçta forma giymiş ve 1658 dakika sahada kalmıştı. Çek defans oyuncusu, bu sezon ilk 11'de fazla forma şansı bulamadığı için daha fazla forma giymek istediği bir takıma gitmek istediğini ifade etmişti.


Aziz Yıldırım'dan taraftara çağrı
Roma Salih Uçan'ı Fenerbahçe'ye geri gönderiyor
GFB'den 'Diego ve Yıldırım' açıklaması