F1

'Hamilton emekli olabilir'

Eski F1 pilotu Jackie Stewart, başarılı pilot Lewis Hamilton hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Stewart'a göre; Hamilton, dördüncü şampiyonluğunun ardından emekli olabilir.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Eski F1 pilotu Jackie Stewart, Hamilton'ın dördüncü şampiyonluğunun ardından emekli olabileceğini belirtti.

Jackie Stewart, “O üçten daha fazla şampiyonluk kazanacak. En az dört veya beş.Belki yaşam tarzı nedeniyle dördüncü şampiyonluğunun ardından müzik işine girebilir. Zincirleri ve küpeleri oldukça dikakt çekiyor ama bu onun istediği hayat. Yaşam tarzı böyle. Bazı pazarlarda bu kesinlikle olumlu olur. Ama Formula 1'de biraz alışılmadık. O inanılmaz başarılar elde etti ve çok para kazandı. Şimdi 31 yaşında. Ben 34 yaşında bırakmıştım" dedi.

Formula'nın ünlü pilotuna özçekim soruşturması
Formula 1'de son iki sezonun şampiyonu Büyük Britanyalı pilot Lewis Hamilton, motosiklet kullanırken yaptığı özçekim videosu nedeniyle soruşturma şoku yaşadı.

Lewis Hamilton 2007 yılından bu yana Formula 1'de yarışıyor ve mücadele ettiği her sezondan en az bir galibiyet ile ayrılmayı başardı. 2008, 2014 ve 2015 yıllarında üç kez şampiyon olmayı başaran Hamilton, 2016 şampiyonluğunun da favorisi konumunda.