İstanbul'da büyük heyecan başlıyor

Kadın basketbolunun Avrupa'daki bir numaralı kupası İstanbul'da sahibini bulacak. Ülker Sporst Arena'daki FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin ilk gününde USK Prag ile UMMC Ekaterinburg ile temsilcimiz F.Bahçe iseNadezhda ile karşılacak

Haber Merkezi Yeni Şafak
Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 2015-16 sezonunun şampiyonu, bugün İstanbul'da başlayacak ve pazar günü sona erecek Dörtlü Final maçlarıyla belli olacak. Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilecek organizasyonda, sarı-lacivertli takımın yanı sıra Rusya'dan Nadezhda ve UMMC Ekaterinburg ile Çek Cumhuriyeti'nden USK Prag mücadele edecek. Dörtlü Final'in ilk maçında USK Prag ile UMMC Ekaterinburg saat 17.00'de karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE SİFTAH ARIYOR

Organizasyonun 2. maçında ise ev sahibi F.Bahçe, saat 20.00'de Nadezhda ile karşılaşacak. Geride kalan 4 sezonda da son 4 takım arasında yer alan F.Bahçe'nin hedefi zirveye çıkmak. 2012-13 ve 2013-14 sezonunda final oynayan sarı-lacivertli takım, bu kez kupayı kazanmak istiyor. Tek maç eleminasyon sistemine göre yapılacak maçlar sonunda kazanan ekipler, pazar günü şampiyonluk, mağluplar üçüncülük mücadelesi verecek. Maçlar Tivibu'dan yayınlanacak.