Metin Albayrak: Talisca burada mutluyum dedi

Beşiktaş Yöneticisi Metin Albayrak, Anderson Talisca hakkında, "Önümüzdeki sene de bizde oynayacak. Bize burada mutlu olduğunu söyledi. İnşallah tamamen kontratını alırız" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi DHA
Talisca bu sezon 11 maçta 7 ol kaydederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Beşiktaş Yöneticisi Metin Albayrak transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Albayrak, ekonomik şartlar oluşmaz ise santrafor transferi yapmayacaklarını söylerken kendilerine günde 45 oyuncu teklif edildiğini belirtti.

Talisca'nın Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu ve bonservisini almak istediklerini ifade eden Metin Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:
  • "Ekonomik şartlar oluşmazsa santrfor almayacağız"
  • Devre arası transferleri zordur. Genelde sezon sonu kontratlar biter ve o çerçevede anlaşmalar olur. Başkanımız ve transfer komitemizin belirlediği pozisyonlara takviye yaptık. Santrfor ihtiyacımız olduğuyla alakalı haberler çıkıyor. Bu çerçevede birkaç oyuncuya teklifte bulunduk ama biz transfer yapmış olmak için transfer yapmak istemiyoruz. Türkiye'nin, Beşiktaş'ın ekonomik durumları belli. UEFA konjonktürü var. O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Olursa, sürpriz olur ama forvet transferi yapmayabiliriz.
  • "Aziz Yıldırım'ın söyledikleri doğru"
  • Hepimiz Türk futboluna hizmet ediyoruz. Türk futbolunda gelecek vaat eden oyuncu sayısı çok az. Bunun planlaması daha önce yapılmalıydı. 4 sene önce biz bu planlamayla geldik ama ne hikmetse sonra TFF kulüplerin baskılarından sonra 14 yabancıya döndü. Biz Türk oyunculara çok güveniyoruz. Bir başarı olacaksa onların çok büyük katkı sağlayacağına inanan kulübüz. Her kulübün kendi felsefesi vardır, saygı duyuyorum. Aziz bey genel anlamda Türk futbolu için doğru bir tespitte bulunmuştur. ''
  • "İnşallah Talisca'nın bonservisini alırız"
  • 'Talisca için yapmış olduğumuz 2 senelik kiralık anlaşması var. Opsiyon bizim tarafımızda. İki senelik oyuncumuz. Önümüzdeki sene de bizde oynayacak. Satın alma opsiyonu zaten kontratta var. Burada çok mutlu. Hatta geçen hafta Ümraniye'ye gittiğimizde başkanla görüştü ve başkana burada çok mutluyum. Burayı kendi kulübüm gibi görüyorum dedi. Biz de onu çok seviyoruz futbolcu ve kişiliğiyle. İnşallah tamamen kontratını alırız. O çerçevede hareket ediyoruz.