Olcay Şahan'ın transferi için olay iddia

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a transfer olan Olcay Şahan konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Bordo mavililerin sadece 200 bin euro ödeyerek aldığı futbolcunun transferiyle ilgili Beşiktaş ve Trabzonspor arasında gizli bir anlaşmanın olduğu ifade edildi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a transferinde Beşiktaş'la bordo mavili kulüp arasında gizli bir anlaşmanın olduğu belirtildi.
Beşiktaş'ın Olcay Şahan'ı 200 bin euroya Trabzonspor'a göndermesinin yankıları sürerken iki kulüp arasında ilginç bir anlaşmanın yapıldığı belirtildi.

Trabzonspor'un takımdan ayrılması beklenen Mehmet Ekici'yi bu transfer için Beşiktaş'a önerdiği öğrenildi. Siyah beyazlıların oyuncuyla şimdiden söz keserek sezon sonunda da imzaları atmak istediği ifade edildi. Ancak Ekici'nin Fenerbahçe'de oynamak istemesi sebebiyle bu transfer bir türlü sonuçlanamadı.

Kulislerde konuşulanlara göre; Trabzonspor, Mehmet Ekici'yi Beşiktaş'a transfer olması konusunda ikna edemezse Olcay Şahan için 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın "Mehmet Ekici bizim menfaatlerimiz doğrultusunda Beşiktaş'a gitmeli" sözünün de bu anlaşma çerçevesinde söylendiği aktarılıyor.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Mehmet Ekici'yi Fenerbahçe'ye kaptırmak istemeyen Beşiktaş'ın da oyuncunun menajerleriyle görüşerek sorunu çözmeye çalıştığı ifade edildi.








Olcay Şahan'dan duygulandıran veda konuşması
Trabzonspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği Olcay Şahan bugün siyah beyazlı takımın idmanını ziyaret ederek arkadaşlarına veda etti.








Olcay Şahan'ın maliyeti belli oldu