Süper Lig'de yapılan bütün transferler: Takımlar hangi oyuncuları kadrolarına kattı?

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi Türkiye için sona ererken, Süper Lig'de 3 ekip dışında takımlar kadrolarını güçlendirmeye çalıştı.

Arşiv

Transfer yasağı bulunan Altay'ın yanı sıra Beşiktaş ve Demir Grup Sivasspor da kadrosuna takviye yapmadı. Fenerbahçe ise yalnızca sezon başında Watford'a gönderdiği Ozan Tufan'ı kadrosuna geri çağırdı.

Visca Trabzonspor'da

Transferin en hareketli takımlarından lider Trabzonspor, Medipol Başakşehir'in önemli isimlerinden Edin Visca'yı kadrosuna katarak dikkati çekti. Bordo-mavili ekip Tymotesz Puchacz, Jean Kouassi ve Yusuf Erdoğan'ın yanı sıra 5 genç oyuncuyu da renklerine bağladı.

Gomis ile yeniden

Galatasaray ise eski oyuncuları Bafetimbi Gomis ve Semih Kaya'nın yanı sıra Fiorentina'dan Erick Pulgar ve Barcelona'dan kaleci Inaki Pena'yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Gedson Rizespor'da

Çaykur Rizespor ise Benfica'dan Gedson Fernandes'i sezon sonuna kadar kiralayarak transfer döneminin en çok konuşulan takımlarından biri oldu. Rizespor ayrıca transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala, Papiss Cisse'yi de kadrosuna kattı.

Süper Lig kulüplerinde ara transferde gelen ve giden oyuncular şöyle:

Trabzonspor

İttifak Holding Konyaspor

Adana Demirspor

Aytemiz Alanyaspor

Medipol Başakşehir

Fenerbahçe

Beşiktaş

Atakaş Hatayspor

Gaziantep FK

Yukatel Kayserispor

VavaCars Fatih Karagümrük

Galatasaray

Kasımpaşa

Göztepe

GZT Giresunspor

Fraport TAV Antalyaspor

Çaykur Rizespor

Altay

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor