Instagram'da takibi bırakanları bulacağınız güncelleme yayınladı

Popüler sosyal medya devi Instagram, sizi takip etmeyi bırakan kişileri kolaylıkla bulabileceğiniz bir güncelleme yayınladı. Sizi takip etmeyi bırakan kişileri bulabilmek için artık kişinin profiline bakmanız yeterli olacak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Instagrama gelen yeni özellik sayesinde sizi takip etmeyi bırakan kişileri bulmak artık çok kolay.

Popüler sosyal medya devi Instagram, sonunda kullanıcılarını büyük bir dertten kurtaran güncellemeyi yayınladı. Bu güncelleme ile Instagram kullanıcıları artık kendilerini takip etmeyen kişileri kolaylıkla görebilecek.

Instagram’da daha öncesinde sizi takipten çıkaran kişileri bulabilmek için üçüncü parti uygulamalardan yardım almanız gerekiyordu. Yüksek takipçiye sahip kullanıcılar için ise takibi bırakan kişiyi bulmak adeta bir işkence haline geliyordu.

Yayınlanan yeni güncelleme ile gelen özellik sayesinde kişinin sizi takip edep etmediği profiline bakarak artık kolaylıkla görebiliyorsunuz. Kişinin profiline girdiğinizde kişiyi takip edenlerin üst kısmında artık seni takip ediyor ibaresi yer alıyor.

Söz konusu özellik ne yazık ki şimdilik Android kullanıcıları için geçerli. iOS kullanıcılarının ise yakın zamanda bu özelliğe kavuşacağı düşünülüyor.