iPhone’nun ekranını kırana kötü haber

Yeni cihazlarının yanıtımı ile eski cihazlarında indirime giden Apple, sessiz sedasız servis ücretlerinde fiyat artışına gitti. Yapılan artışta en çok dikkat çeken parça ise ekran değişimi oldu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
ABD'li teknoloji lideri Apple, sessiz sedasız servis ücretlerini arttırdı.

ABD’li teknoloji devi Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinin tanıtımının ardın, eski modellerinde fiyat güncellemesine gitti. Bu güncellemede yaptığı indirim kararı ile Apple hayranlarını sevindiren üretici firma, bu seferde sessiz sakin yaptığı servis ücretlerindeki artışla kullanıcılarının üzdü.

Ekran değişim ücretini iPhone 8 modeli için 629 TL, iPhone 8 Plus modeli için ise 719 TL olarak belirleyen Apple, en büyük zammı ortalama 100 TL'lik fark ile iPhone 6s ve iPhone 7 serisi modellerine uyguladı. iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c ve iPhone 5 modellerine ise 20 TL'lik bir fiyat artışı uyguladı.

Teknoloji devinin en gözde cihazı iPhone X’in ekran değişim ücreti hakkında henüz bir fiyat bilgi bulunmazken ekran değişim ücretinin 100 TL bandında olacağı düşünülüyor.