Tivibu Spor canlı izle! Şampiyonlar Ligi maçları!

Tivibuspor canlı izleme bilgileri haberimizde. Şampiyonlar Ligi maçlarından bazıları Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak izlenecek. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de Tivibu Spor kanalını izleyebilirsiniz.

Haber Merkezi Diğer
Tivibu Spor canlı izleme bilgilerini sizler için hazırladık. Şampiyonlar Ligi maçları bu akşam şifreli kanal üzerinden ekranlara gelecek. Taraftarlar ise web yayınları üzerinden Tivibu Spor kanalını izleme şansına sahip olacak. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden Tivibu Spor kanalının resmi adresine gidebileceksiniz.

Tivibu Spor canlı izleme bilgileri

Rebrov: “Beşiktaş'ın atak yönlerini biliyoruz”

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov, “Beşiktaş'ın atak gücünü iyi biliyoruz. Çok gol attıklarını ve atak yönlerini de biliyoruz. Elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız” dedi.
Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'de Teknik Direktör Sergiy Rebrov, Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacakları mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Maçın oynanacağı Vodafone Arena'da düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş'ın atak yönünü iyi bildiklerini belirten Rebrov, "Beşiktaş'ın atak gücünü iyi biliyoruz. Çok gol attıklarını ve atak yönlerini de biliyoruz. Savunmada da fazlasıyla gol imkanı veriyorlar. Biz elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız ve buna göre oynayacağız” dedi.
Rebrov, İstanbul'daki taraftarların muhteşem olduğunu ve çok fanatik olduklarını dile getirdi. Rebrov, taraftarlarla buluşmayı her zaman istediğini de sözlerine ekledi.

“Beşiktaş'a karşı az pozisyona girersek işimiz zor”
Takımda çok sayıda genç oyuncu olduğunu dile getiren Ukraynalı çalıştırıcı, "Futbol her skora açık bir oyundur. Dinamo Kiev, yarın öncelikle kendi oyun tarzını sahaya yansıtmak isteyecektir. Grupta kimin önde olacağı ancak maç bittikten ve netice aldıktan sonra belli olacak. Skorlar ne kadar pozisyona girdiğimize ve bunlardan ne kadar sonuç elde ettiğimize bağlı. İlk maçta az pozisyona girdik. Beşiktaş'a karşı da böyle yaparsak işimiz çok zor olacaktır” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçına hazır
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. hafta maçında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını Vodafone Arena'da ağırlayacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup katılmadı.

Basına açık bölümde siyah-beyazlı futbolcular kondisyon ve pas çalışmaları gerçekleştirdi.