YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


İlk golünü atan Boşnak futbolcu takımını ateşleyen isim oldu: 5-2

FENER BALİÇ'LE COŞTU

Bu sezon ilk kez yedek kalan Boşnak futbolcu, ikinci yarıda oyuna girdikten sonra maçın gidişatını değiştirdi. 1.5 yıl sonra golü hatırlayan Baliç, iki de asist yaptı.

Denizlispor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynayan Sarı-Lacivertli takımı farka taşıyan diğer goller Andersson, Ogün, Rapaic ve Serhat'tan geldi.

İlk yarı goller karşılıklı

Denizlispor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynayan Fenerbahçe, farklı galip geldi: 5-2. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maça kontrollü başlayan Sarı-Lacivertliler, son haftaların suskun golcüsü Andersson'un 23. dakikada attığı golle öne geçti: 1-0. 39. dakikada Denizlispor, Ali ile eşitliği yakaladı: 1-1. Bu yarının sonuna doğru Fenerbahçe'nin çabaları sonucu değiştirmedi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Baliç girdi oyun değişti

İkinci yarıya Yusuf'un yerine Baliç'le başlayan F.Bahçe adeta coştu. 50. dakikada Ogün'le bir kez daha öne geçen Sarı-Lacivertliler, 52. dakikada Baliç'in pasında Rapaic'le farkı ikiye çıkardı. Oyuna damgasını vuran Boşnak futbolcu 55. dakikada 1.5 yıl sonra ligdeki ilk golünü atarak farkı 3'e çıkardı: 4-1. Denizli, Coşkun'la farkı ikiye düşürdü: 4-2. Maçın skorunu ise ikinci yarıda oyuna giren Serhat tayin etti: 5-2.

HAKEMLER: Ali Uluyol **, Sürhat Müniroğlu **, Zeki Aksoy **
F.BAHÇE: Rüştü **, Ogün **, Mustafa **, Zoran Mirkoviç **, Rapaiç *** (Dk.83 Serhat *), Revivo **, Lazetiç **, Abdullah **, Andersson **, Yusuf ** (Dk.46 Baliç *), Misko Mirkoviç **
DENİZLİ: Abdoulaye **, Ali **, Timuçin *, El Saka **, Badra *, Levent **, Youssef **, Tolunay **, Muzaffer *, Coşkun ** (Dk.84 Hakan Çimen ?), Veysel ** (Dk. 58 Seyfi *),
GOLLER: Dk. 23 Andersson, Dk. 39 Ali, Dk. 50 Ogün, Dk.52 Rapaic, Dk.55 Baliç, Dk.74 Coşkun, Dk.90 Serhat
SARI KARTLAR: Revivo, Lazetiç, Andersson, Serhat -Ali, Levent, Timuçin,
KIRMIZI KART: Dk. 87 El Saka

 
Spor Yazarları

Ali Gümüş :
Şikayet ediyorum
Semih Yuvakuran :
İşte Fener bu




Kağıda basmak için tıklayın.

OĞUZ TONGSİR YAZIYOR
Galatasaray nereye koşuyor? Geçen yılın UEFA ve Süper Kupa Şampiyonu bu takım, neden tanınmaz bir halde?
KARTAL LİGE SARILDI
Beşiktaş'ın ligde kaybettiği 7 puanın önemli olmadığını belirten teknik direktör Scala, "Rakiplerimizle aramızda puan farkı yok. Artık lige motive olup zirveye oturmalıyız" dedi.
Jardel'e kapı açıldı
Benfica'nın 30 milyon dolar önerdiği Brezilyalı futbolcuya, G.Saray yönetiminden yeşil ışık. Celal Gürcan, "Gitmek isteyene dur demeyiz" dedi.
Trabzon'da her maç final
Bordo-Mavili takım, bugün Avni Aker'de Antalyaspor'u ağırlıyor. Bulak, futbolcularını rehavete girmemeleri konusunda uyarırken, Sergen'i de maç kadrosuna aldı.
Kendi evinde bugün ligin güçlü ekibi Antalyaspor'la karşılaşacak olan lider Trabzonspor'da teknik direktör Giray Bulak, futbolcularını rehavete girmemeleri konusunda uyardı. Bu yüzden Yimpaş maçında iki puan kaybettiklerini söyleyen Bulak, "Biz her maça final havasında çıkacağız. İşi baştan sıkı tutacağız" dedi.
Teknik direktör Giray Bulak, Antalyaspor karşısında sol kulvarda Orhan, Abdülkadir ve Jarkov arasında tercih yapacak. Sarı kart cezası sona eren Osman yeniden forma giyecek. Ayak bileğinde ödem oluştuğu gerekçesiyle Yimpaş Yozgatspor maçında oynayamayan Sergen, bugünkü maçta forma giyecek.
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bu kez Bulgaristan'a yöneldi. Bordo-mavililer CSKA Sofya takımında forma giyen Yanke'yi transfer etmek için kolları sıvadı. Teknik direktör Giray Bulak'ın bu transferin bir an önce bitirilmesini istediği, yönetimin de genç hocaya bir hafta içinde bitirme sözü verdiği öğrenildi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...