Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZAR
16 TEMMUZ 2000

Güncelleme: 01:00 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...


Baskılar eğitimlerini engelleyemedi

Onlar kazandı

Başlarını açmadıkları için okula alınmadılar, şimdi Avrupa'da okuyorlar. Onların başarı öyküsünde Türkiye'ye bir ders var

Aynur, Burçin, Feyza

AYNUR

Hocamız niçin burada okuduğumu sordu. Ben de anlattım. Bir yazılı kağıdıma, bir bana baktı ve "Bu kadar başarılı bir öğrencinin kıyafetinden dolayı okula alınmamasına anlam veremiyorum" dedi.

BURÇİN

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 3. sınıftan kaydımı alıp yurt dışında bir tıp fakültesine kaydımı yaptırdım. Türkiye'deki onca horlanmadan sonra Avrupa'da güleryüzle karşılanınca çok şaşırdım.

FEYZA

Başörtülü olduğum için okuldan atıldığımı söyleyince sınıf arkadaşlarım inanamadılar. Bir Yunanlı arkadaşın 'Bizim ülkemizde hiç bir sorun yaşamadan eğitiminizi görebilirsiniz' demesi beni çok üzdü.

________________________________Devam »

Yüreğimiz ağzımızda

İSTANBUL Valiliği'nin resmi kuruluşlara gönderdiği 'deprem ihbarı' paniğe yol açtı. 17 Ağustos'dan beri deprem korkusuyla yaşayan İstanbul'da çok sayıda vatandaş geceyi dışarıda geçirdi.
________________________________Devam »

Hazar'da yeni oyunlar

Hazar'ın statüsü ile ilgili bölge ülkeleriyle yoğun temasta olan Rusya, Türkiye'den geçecek Bakü-Ceyhan ile Trans-Hazar boru hattı üzerinde söz sahibi olmak istiyor
________________________________Devam »

BAZ'a sivil isyan var

Doğalgaz için saldırıyorlar TÜSİAD Başkanı Erkut Yücaoğlu ile ekonomiden Avrupa Birliği'ne, HADEP'li belediye başkanlarının tutuklanmasından cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili tartışmalara kadar birçok konu üzerinde konuştuk.
11 milyar marklık jurnal
Merkez Bankası'nın Frankfurt ve Berlin şubelerinin Alman Malî Polisi tarafından basılmasının arkasında, Almanya'daki işçilerin birikimlerini toplamak isteyen bankaların çatışması çıktı.
TBMM AB için toplansın
AB Komiseri Verheguen, Türkiye'nin tam üyelik sürecinin işlemesi için üç ay içinde olumlu adımlar atmasını istedi, ancak Meclis 1 Ekim'e kadar tatil, 15 Ekim'e kadar da Başkanlık seçimi var. FP, "Meclis'i erken açalım" diyor
Ali Kırca ölümden döndü
ATV Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca, 7 metreden asansör boşluğuna düşerek yaralandı. Kırca, kazayı vücudunun çeşitli yerlerinde meydana gelen kırıklarla atlattı.
Fehmi Koru
'Acayip' bir ayıp

Mehmet Barlas
Bu kadar acımasız olmak şart mıdır?



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...