T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

TERİM PATLADI

İmparator, "bazı işsiz hocalar g.saray'a gelmek için aracı kullanıyor" diyen fatih altaylı'yı şerefsizlikle suçladı

Galatasaray'da teknik direktörlük için Fatih Terim ismi ön plana çıkarken Sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanı Fatih Altaylı'nın açıklamaları "İmparator"u kızdırdı. "İşsiz teknik direktörler Galatasaray'a gelmek için aracı kullanıyor. Lucescu sportif açıdan bu kulübün gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktörüdür" diyen Fatih Altaylı'ya çok sert yanıt veren Fatih Terim "İnsan, basını, kalemini, televizyonu şerefsizce kullanmamalı. Ben bugüne kadar hiçbir işe talip olmadım, hep beni istediler" diye konuştu.

KAPIMDA YALVARIYORDU

Başkan Özhan Canaydın'ın "Galatasaray'daki varlığından kimse rahatsız olmamalı" dediği Fatih Terim, Altaylı hakkındaki suçlamalarını şöyle sürdürdü: "Bugün Lucescu'yu en iyi teknik direktör ilan edenler, kapıma gelip yalvardıklarında böyle konuşmuyorlardı. Bir gün öyle, bir gün böyle konuşan bu çocuğu kaale almıyorum. Futboldan anlamayan bu çocuk şimdi panik içinde şampiyonluk fotoğraflarına girmeye çalışıyor."

ASIL PATLAMA HAFTAYA

Adana'da panelde konuşan Terim, hedefleri konusundaki kararını bir-kaç gün sonra açıklayacağını söyledi.

SUSMAM İKRARDAN DEĞİL

Teknik direktör Fatih Terim, hedefleri konusundaki kararlarını açıklayacağını, bunun için birkaç gün daha sabredilmesi gerektiğini belirterek, hakkındaki eleştiriler karşısında susmasının "ikrardan değil, efendiliğinden" kaynaklandığını söyledi. Terim, Adana Ticaret Odası Sosyal Eğitim Vakfı'nca (ATOSEV) düzenlenen ve burs alan öğrencilerin katıldığı basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SAVAŞA DEVAM

"Daha önce, hedeflerimi Nisan sonu Mayıs ayı başlarında açıklayacağımı söylemiştim. Bunun için birkaç gün daha sabredin, Zamanlamayı ayarlamazsanız herkese cevap vermekten kendi işinizi yapamazsınız. Muhatap alacağınız insan size muhatap olmalı. Biz açık ve dürüst savaşmaya alışmışız. O dediğiniz kişiler malesef bunlardan nasibini almamışlar. Ancak, ömrümüz boyunca ilkelerimiz için savaştık. Bundan sonra da devam edeceğiz"

HAKETTİĞİNİ ALACAKLAR

"Zamanı geldiğinde herkes hakettiği kadarını alacaktır. Şimdiye kadar böyle oldu, bundan sonra da öyle olacak. Bizim susmamız ikrardan değil, efendiliğimizden, güzellikler ve hoşluklar olsun diye. Ama yalanlarla dolanlarda küçük adam olup, büyük görünmeye çalışanlarla savaşacaksın. Anlaştığım zaman açıklarım. Bu soruya kaçamak değil, hiç cevap vermiyorum."

UEFA KUPASI'NI UNUTAMAM

"Futbolda her şey olabiliyor. Galatasaray ve Fiorentina'daki başarılar bizi Milan'a taşıdı. Hayatımdaki her karara noktayı ben koydum. Hiçbir şeyden pişman değilim. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. UEFA Kupası'nı unutmam mümkün değil. 100 yılda yapılmamış bir şeyin unutulması mümkün değil"

SÖZ VERİRSEM YAPARIM

"Şampiyonlar Ligi Kupası için söz vermedim. Söz verdiğimiz zaman yaparız. Sadece ben değil başka arkadaşlarım buna ulaşacaktır. Ulaşması gerekir. 70 milyonluk ülkede böyle birileri çıkacaktır. Başka ülkeler, kendi değerlerine sahip çıkıyor, maalesef Türkiye'de durum böyle değil. Futbolun dışında hiçbir yatırımım yok ve ondan başka bir şey düşünmüyorum."

Spor Yazarları
Ali Gümüş :
Spor yazarları ve olimpiyat
 
YILDIZ YAĞACAK
Cimbom, oskarlı 'Gladyatör' filminin müziğiyle "3 yıldızlı" forması ile 25 bin taraftarının önüne son yılların en görkemli gösterisine çıkacak. Cumartesi akşamı 15. şampiyonluk gökten yağacak binlerce sanal yıldızla doruğa ulaşacak.
Kartal Avrupa'ya çıkıyor!
OGÜN İMZA ATTI
Milli futbolcu ilk görüşmede boş mukaveleye imza atarak Sarı-lacivertli yönetimi rahatlattı. Kulübe gelmeyen Abdullah'la ise daha sonra görüşülecek. Yöneticiler bugün de Serhat, Johnson ve Yusuf'la masaya oturacak.
35 yılın en kötü Trabzon'u
Galibiyeti mağlubiyetinden az, yediği attığından fazla olan Trabzonspor tarihinin en başarısız sezonunu yaşıyor. Bordo-mavililer, -9'a düşen averajı ile ilk kez düşme korkusu da yaşadı.
Süper Lig 33.Hafta Puan Durumu

YENİ ŞAFAK'A 3 ÖDÜL DAHA
Ödüle doymayan Yeni Şafak Spor Servisi dün 3 ödül daha aldı. Güreş Federasyonu'nun yayın organı Güreşimiz Dergisi'nin düzenlediği 1. Oktay Kurtböke Basın Ödülleri törenine başkan Osman Şansal'ın yanı sıra yabancı federasyon başkanları da katıldı. Kalabalık bir davetli topluluğunun hazır bulunduğu törende gazetemiz yazarı Ali Gümüş, "En İyi Haber" dalında birincilik, "En İyi Yorum" dalında üçüncülük ve muhabirimiz Engin Albayrak ise "En İyi Haber" dalında üçüncülük ödülüne layık görüldü.En İyi TV Haber Programı: 1. Orhan Ayhan (TRT), En İyi TV Röportaj: 1. Gökhan Dinç (CNN Türk) 2. İlhan Uzundurukan (Süper Sport) En İyi Haber: 1. Ali Gümüş (Yeni Şafak) 2. Murat Ağca (Milliyet) 3. Engin Albayrak (Yeni Şafak), En İyi Röportaj: 1. Ömer Altay (Spor Türk), 2. Necati Kola (Aksiyon), 3. Halil İbrahim Ekiz (Zaman) , En İyi Yorum: 1. İlker Ateş (Sabah), 2. Kazım Kanat (Akşam), 3. Ali Gümüş (Yeni Şafak) Mansiyon: Banu Açel (Spor Türk), Hamit Turhan (Fanatik) En İyi Fotoğraf: 1. Murat Sezer (AP), 2. Ahmet Bilici (Güreşimiz Dergisi), 3. Mustafa Yalçın (Sabah) En İyi Sayfa Düzeni: 1. Hakkı Yılgın (Fanatik), 2. Mustafa Kara (Aksiyon) 3. Özgün Özkü (Cumhuriyet) Juri Özel Ödüllleri: TRT, CNN Türk ve Alem FM

1 Mayıs 2002
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED