AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

FENER'DEN SES ÇIKMADI

Sarı-Lacivertliler dün karşılaştığı Alemania Aachen karşısında vasat bir futbol ortaya koydu.

Almanya'daki ilk hazırlık maçında Mannheim'i 2-0 yenen Fenerbahçe, dün karşılaştığı Alemannia Aachen'le golsüz berabere kaldı: 0-0. Yoğun yağmur altında oynanan maçın ilk yarısı golsüz kapanırken Sarı-Lacivertliler bu yarıda birçok net gol fırsatından yararlanamadı. İkinci yarıda da güçsüz rakibi karşısında etkili olmaya çalışan Sarı-Lacivertliler bu yarıda da gol fırsatları bulmasına rağmen son vuruşlarda forvet oyuncuları attıkları şutlar autla sonuçlanınca Fenerbahçe, Almanya'daki ikinci hazırlık maçında sahadan beraberlikle ayrıldı.

LUCİANO GÖZ DOLDURDU

Aachen maçında yeni transferlerden Fabio Luciano, 2 numaralı formayla ilk 11'de sahaya çıktı. Brezilyalı oyuncu defansta güven veren futboluyla umut verdi. Mannheim maçından sonra dün de ilk 11'de forma giyen Van Pierre Hooijdonk dünkü karşılaşmada gol atamadı. İleride yalnız kalan Hollandalı oyuncu Aachen'li oyuncuların aşırı markajı altında etkisiz bir futbol ortaya koydu.

Yönetimden Yusuf'a kaptanlık sürprizi

Fenerbahçe'de merakla beklenen "kaptanlar" belli oldu. Sarı-Lacivertli yönetim beklenen kararı aldı ve yeni sezondaki kaptanlık görevini yine Ümit Özat'a verdi. Ancak sürpriz karar "ikinci kaptanlık" seçiminde yaşandı. Fenerbahçe yönetimi "affettiği" Yusuf'u ikinci kaptanlığa getirdi.

Panter Kemal

Fenerbahçe, Almanya kampında hazırlıklarını sürdürürken, yeni cevherler de bir bir keşfediliyor. Sarı-Lacivertli takımın başarılı orta saha oyuncusu Kemal Aslan da, bu cevherler arasında en dikkat çekenlerden biri. Dünkü antrenmanda eline geçirdiği eldivenlerle kaleye geçen genç oyuncu, koruduğu kalede hünerlerini bir bir sergilerken, arkadaşlarından ve de teknik direktör Daum'dan bol bol alkış aldı. Futbolcular, Kemal'in gelecek vaad ettiğini ve sıkı bir çalışma programı ile geleceğin Rüştü'sü olacağını inandıklarını belirttiler.

DAUM BOŞ DURMUYOR

Fenerbahçe'nin Almanya kampında Teknik Direktör Christoph Daum farklı çalışma metodları ve ilginç hareketleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertli takımın teknik patronu dün sabah yapılan antrenmanda futbolcular ile birlikte çigft kale maç için kaleyi taşıdı. Bir kısım oyuncu ise Alman Hoca'nın bu tavrını dışarıdan şaşkın bakışlar içerisinde izlediler.

Spor Yazarları
Mahmut Kulein :
Af fotoğrafı
 
Zago olmazsa olmuyor
Teknik direktör Lucescu'nun Brezilyalı futbolcuyu son maçta oynatmaması tepkiye neden oldu.
G.Saray'da XAVİER sıkıntısı
Portekizli oyuncunun yanı sıra 9 yabancısı bulunan Galatasaray'da gözler gönderilmesi beklenen Batista ve Pinto'ya çevrildi.
Trabzon'un geleceği aydınlık
Asbaşkan Erol Tuna genç oyuncularla yeni sezonda büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.
Süreyya zirveye çıktı
Milli atletimiz, Kayseri'de 2200 metre rakımda güç depoluyor.
Diyarbakır fırtına gibi esecek
Yeşil-kırmızılıların Teknik direktörü Sakıp Özberk, yeni sezon öncesi umutlu konuştu.
BURSA gümbür gümbür geliyor
Yeşil-Beyazlıların hazırlık maçlarında ortaya koyduğu başarılı performans yeni sezon öncesi camiayı umutlandırdı.
G.Birliği'nde Kerem şoku
Elazığspor'un Gerede kampı bugün başlıyor
Kısa kısa...
21 Temmuz 2003
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED