YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Politika

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


FP'de barış yemeği

FP lideri Kutan isim vermeden Oğuzhan Asiltürk'ü uyardı: "Parti içi sorunların medyada konuşulması bizi yıpratıyor. Birbirimizi tahrik edici açıklama yapmayalım."

FP Genel Başkanı Recai Kutan, grup toplantısında isim vermeden Oğuzhan Asiltürk'ü uyardı. Kutan, "Parti içi sorunların medyada konuşulması bizi yıpratıyor. Birbirimizi tahrik edici açıklamlardan kaçınmalıyız" derken, salonda Azmi Ateş ile Asiltürk arasında yine tartışma yaşandı.

Havayı yumuşatmak için milletvekillerini yemeğe davet eden Kutan, "103 milletvekilimizin biraraya gelmesini arzu ediyorum" dedi.

Basına malzeme oluyoruz

Kutan, grup toplantısında yaptığı konuşmada, geçen hafta yapılan grup toplantısında partinin TBMM yönetimi için yapılan seçimlerde yaşanan olaylarla ilgili medyada yer alan haberlere değinerek, "Fazilet Partisi'ne karşı sistemli bir kampanya başlatıldı. Geçen hafta her partide görülebilecek olaylar Fazilet Partisi'nde de yaşandı ve bize göre normal olan görüş ayrılıkları ortaya çıktı. Başka partilerde olsa bu olay küçük bir haber olarak verilirdi. Fırsatı kollayan bazı çevreler manşetleri attılar. 'Ey FP'li yenilikçiler kendi partinizi kurun' diye akıl verenler bile oldu. Bir gazete hızını alamayarak 'FP ya bölünecek ya bölünecek' diye bile yazdı. Boşuna heveslenmeyin. FP'den tek çakıl taşını sökemezsiniz" diye konuştu.

Gruba mesaj verdi

Asiltürk'e yönelik uyarılarını, toplantının "basına kapalı" bölümünde dile getiren Kutan, "Ben bu konuları medyanın önünde konuşmadım. Bütün arkadaşlarımıza da aynı tavsiyede bulunuyorum. Bu konuları medyanın önünde konuşmayalım. Bu tabanımızda büyük rahatsızlığa neden oluyor. Yetkili kurullarımızda konu ele alınmalıdır. Zaman kısıtlaması olmayan bir grup toplantısı yaparak tüm sorunları bu toplantıda konuşalım. Fazilet Partisi bir kardeşler topluluğudur. Birbirimizi tahrik edici açıklamalardan kaçınmalıyız" dedi.

Kritik akşam yemeği

Kutan, bütün milletvekileri ile bir akşam yemeğinde biraraya gelmeyi arzu ettiğini belirterek, "Yarın akşam saat 19.00'da ASKİ sosyal tesislerinde vereceğim akşam yemeğine 103 milletvekilimizin biraraya gelmesini arzu ediyorum" dedi.

TBMM Bürosu


Kağıda basmak için tıklayın.

TBMM gündemi vurgun
Bankalar yolsuzluğu, siyasete de damgasını vurdu. Muhalefet partileri iktidarı zorlayan sorular sorarken, TBMM de, banka yolsuzluklarını gündemine aldı
MHP kongreye kilitlendi
Kongreye hazırlanan MHP'de tüm programlar iptal edildi. Doğu'dan az sayıda delege gelmesi partinin 'imajını' olumsuz etkiliyor. Kongrenin faturası 90 milyar
MHP'de ikinci adam Koray Aydın
Kongre çalışmalarının sürdüğü MHP'de, genel sekreterlik koltuğuna en yakın isim Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın olarak gösteriliyor. MHP kulislerine, bakanlıktan önce bu görevi yürüten Aydın'ın, parti yönetiminin yeni vitrininde yer alacağı haberleri yayıldı. MHP'li bir yönetici, "Kulağımıza geldi. Ama kesinleşen birşey yok" derken, Bakan Aydın, bu iddiayı yalanladı. Aydın, "Öyle bir düşüncem, talebim olmadı. Talep de gelmedi. Ağır bir bakanlığın başındayım. Partimin emrinde canla başla çalışmaya devam ederim" dedi. Genel sekreterlik, genel başkandan sonra partide "ikinci adamlığı" temsil ediyor. Yeni yapılanmada bu koltuk daha da önem kazanacak.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...