HAKAN'IN YERİ GARANTİ
Bu akşam UEFA Kupası'nda Vitesse ile rövanş maçına çıkacak olan İnter'de, Hakan Şükür yine ilk onbirde sahaya çıkacak. Sakatlıktan yeni kurtulan Vieri'nin durumu ise şüpheli.
UEFA Kupası 2. tur 2. maçında bugün Hollanda'nın Vitesse takımı ile karşılaşacak olan İnter'de gözler Hakan Şükür'e çevrildi.
8 ay sakatlıktan sonra geçen hafta ligde oynanan Verona maçıyla sahalara dönen Vieri, Vitesse maçı öncesi Teknik Direktör Marco Tardelli'nin kafasında soru işareti yaratırken, teknik adamın, Vieri'yi ilk 11'de oynatma konusunda şüpheye düştüğü belirtildi.
İtalyan spor basınında yer alan haberlerde, Tardelli'nin, kondisyonu henüz eksik olan Vieri'nin 90 dakika oynatılmasında risk gördüğü ifade edilerek, sürpriz olmaması halinde ileride Hakan Şükür-Recoba ikilisine görev verileceği kaydedildi.
Son iki haftada 2 gol atmasıyla kendine güveni gelen Hakan Şükür'ün, Vitesse karşısında hucümda forma giyecek tek garantili isim olduğu ileri sürülüyor. Bu arada, Vieri'nin oyunun ilerleyen dakikalarında oyuna girmesinin beklendiği ifade edildi.
İnter'in, 0-0 biten ilk maçın ardından tur atlayabilmesi için gollü beraberlik veya galibiyet alması gerekiyor.
|