YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Politika

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

 

MHP'de 'DSP'li bakan' sıkıntısı

DSP'li Çevre Bakanı Fevzi Aytekin, Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu ve Köy Hizmetlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz MHP'lileri kızdırdı.

ANKARA- DSP'li bakanların icraatları koalisyon ortağı MHP'li milletvekilleri arasında rahatsızlığa neden oluyor. Özellikle Çevre Bakanı Fevzi Aytekin, Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu ve Köy Hizmetlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz'ın partizanca tutumları MHP'lilerin tepkisini çekiyor. MHP'li vekillerin bu rahatsızlıklarını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de ilettiği belirtiliyor. MHP lideri Bahçeli'nin ise bu konuyla ilgili hiçbir yorum yapmadığı öğrenildi. MHP'li milletvekilerinin en çok rahatsız oldukları bakanlar arasında Çevre Bakanı Fevzi Aytekin geliyor. Çevre Bakanı Aytekin'in müsteşarı Doğan Taşdelen ile birlikte partizanca uygulamalara imza attığını belirten MHP milletvekilleri, çöp kamyonu dağıtımında partizanlık yapıldığını belirtiyor. MHP Niğde Milletvekili Mükerrem Levent, bu tepkileri yüksek sesle dile getiren isimlerden. Mükerrem Levent, "Sayın Fevzi Aytekin seçim bölgesi olan Tekirdağ'da köylere kadar çöp kamyonu göndermiş. Ancak MHP'li belediyelerin çöp kamyonu taleplerini görmezden geliyor. Niğde'de hiçbir belediye Çevre Bakanlığı'ndan çöp kamyonu alamıyor. Bu şekilde partizanca uygulamaların yapılması yanlıştır" dedi.

Milli Eğitimdeki atamalara tepki.

Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu'nun partizanca atamaları MHP'de büyük rahatsızlığa neden oluyor. MHP Bitlis Milletvekili İbrahim Oral, Milli Eğitim Bakanlığı taşra teşkilatında il ve ilçe milli eğitim müdürlerinin partizanca atamalar yaptıklarına dikkat çererek, "Milli Eğitim Bakanı da bu atamalara kayıtsız kalmaktadır" dedi. MHP'li milletvekilleri Köy Hizmetlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz'ın da partizanca tutum takındığını iddia ediyor. MHP'li vekiller Yılmaz'ın taleplerini yerine getirmemesinden şikayet ediyor.

 




Kağıda basmak için tıklayın.

 

 

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED

Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...