|
 |
REVİZYON ŞART OLDU
Galatasaray geleneklerine ters düşmemek için 'adayım' demeyen İkinci Başkan Mehmet Cansun, "Önce Süren ve Canaydın'la görüşeceğiz. Ondan sonra kesin kararımızı açıklarız. kesin olan bir şey var. Yönetim kendini yenilemeli" diye konuştu.
Daha açıklamadım
Galatasaray'da Yönetim Kurulu Olağanüstü Kongre kararı alırken, başkan adaylığı konuşulan 2. Başkan Mehmet Cansun, "Adaydığımı açıklamadım'' dedi. Cansun, gelişebilecek durumlar şekillenmeden bir şey söylemek istemediğini belirterek, bir hafta ile 10 gün içinde gelişmelere göre camia içinde hareket edeceğini vurguladı. Kulüp Başkanı Faruk Süren ve eski yönetici Özhan Canaydın ile görüşmediğini dile getiren Cansun, Galatasaray camiası içinde oturup konuşmalarının ve nasıl davranmalarına karar vermelerinin gerekliliğine dikkat çekti. Cansun, "Kesin adaylığım yok, kimin çıkacağını görmem lazım. Galatasaray'ın içinde kimlerin aday olduğunu beraberce oturup konuşmamız lazım" dedi.
İşler normal yürümüyor
Galatasaray'da işlerin normal devam etmediğini de ifade eden Cansun, "İşlerin yeniden normal gitmesi için kendimizin değişmesi gerekiyordu. Taze kan gerekiyordu'' dedi. 'Takım değişiyor, o değişiyor, bu değişiyor, bu yönetim ile birlikte hepimizin de bir şekilde değişmesi lazım'' diyen Cansun, "Toptan bir yenileme gerekiyor. Nasıl futbolcular değişiyor, yönetim ve başkanın da yenilenmesi lazım. Ama bu kim olur, hayırlısı kim ise o olur" dedi. Başkan Faruk Süren'in tekrar göreve talip olabileceğini de ifade eden Cansun, ''Özhan Canaydın aday olabilir, başkası olabilir, ben olabilirim, ama bunu bizim içimizde konuşmamız lazım. Bilmek lazım ki biz yenileniyoruz" diye konuştu.
|
 |
|